Parimatch CUP. Анонсуємо!
Parimatch CUP. Анонсуємо!
23.07.2021

В Parimatch CUP запланований дуже насичений тур. Відбудуться аж 9 поєдинків, тому кожен поціновувач гри мільйонів зможе обрати матч на свій смак.

«Радар ВС» - «ВР»

Команді «Радар ВС» ніяк не вдається здобути перемогу і зараз буде шанс виправити ситуацію, оскільки «біло-сині» зіграють з сусідами по турнірній таблиці. Проте, представники «ВР» вже мають один заліковий бал в своєму активі. Також в складі «білих» варто відзначити Олега Мозгового з колосальним досвідом і це може стати запорукою успіху в матчі. Важко визначити фаворита в цій парі, тому не виключаємо варіант нічийного результату.

«ДКС України» - «Old School»

Команду «ДКС України» очікує дуже непростий уїк-енд, адже доведеться зіграти два матчі. Підопічні Віталія Мельника в першій своїй грі спробують перевірити сили у грі з лідером. Адже команда «Old School» не кращим чином провела відбірковий етап, а зараз увімкнулась на всі сто. Представники «старої школи» не демонструють чого екстра-ординарного, але є результат. Більше того, дві перемоги в двох матчах багато про що говорять і дають чудові шанси колективу «Old School» на лідерство. Відносно прогнозу, то фаворитами матчу можна назвати представників «старої школи».

«Frag Lab» - «ДКС України»

В другому своєму поєдинку підопічні Віталія Мельника будуть протистояти «Айтішникам». В цьому матчу у команди «ДКС України» набагато більше шансів, щоб здобути залікові бали. Адже підопічні Антона Бутка ніяк не можуть віднайти своєї гри та розташовуються на останній сходинці. Проте, звітний матч буде гарним стимулом для «Frag Lab», щоб здобути перші пункти. Прогнозуємо цікаву гру, а шанси команд на успіх оцінюємо, як рівні.

«Микільська Слобідка» - «The Saints»

Команда «Микільська Слобідка» демонструє прекрасні результати, адже взагалі не програла жодного матчу. Це заслуга не тільки гравців, а й тренера, адже Рибальченко знайшов оптимальний підхід до своїх підопічних. Також можна сказати, що відсутність деяких виконавців не впливає на результати «Микільської Слобідки», адже вдавалось здобувати максимум навіть без своїх провідних гравців. З іншої сторони «Святі» не можуть похизуватись результатами. Після відбіркового етапу підопічні Сергія Величка не здобули ні одного балу і зараз мають дуже примарні шанси на успіх. Команді «The Saints» треба продемонструвати оптимальний збір, тоді можна буде говорити про можливі бали у грі з таким суперником. Відносно прогнозу, то шанси команд оцінюємо 65/35 на користь «Микільської Слобідки».

«Атлант Буд» - «Парма»

Обидві команди мають не змогли здобути жодного балу після відбіркового етапу. Саме тому звітну зустріч можна охарактеризувати, як битва аутсайдерів, але це дуже дивно, враховуючи заявки команд. «Будівельники» зроблять все можливе, щоб здобути першу звитягу після відбору. Тим паче Олександр Бульбін повинен знайти вихід з цієї непростої ситуації для «Атлант Буд». Натомість «Італійцям» необхідно розраховувати не тільки на свого голкіпера, котрий в попередньому турі провів фантастичний перший тайм, а й самим надійно грати в обороні. Тоді у команди «Парма» будуть шанси, щоб здобути залікові бали. Проте, прогнозуємо успіх колективу «Атлант Буд».

«PM UA» - «ITG»

На минулому тижні представники «PM UA» доволі несподівано програли «Банкірам» і провели свій найгірший матч в чемпіонаті. Очевидно, що після такого результату «Лотерейники» зроблять все можливе, щоб повернутись на переможний шлях. В свою чергу команда «ITG» одноосібно очолює турнірну таблицю і в разі успіху збільшить відрив від найближчих переслідувачів. Більше того, «біло-сині» демонструють максимальні результати і третя перемога поспіль ні для кого не стане несподіванкою. Сподіваємось, що «Лотерейники» дадуть бій, але безперечний фаворит матчу команда «ITG».

«Будпостач» - «MacPaw»

«Айтішники» ніяк не можуть себе проявити після відбіркових матчів і програли дві гри поспіль. Такі результати дивують, адже у Дмитра Шувалова доволі потужна команда і дуже досвідчена. З іншого боку «Будівельники» встигли оформити одну звитягу. Колектив «Будпостач» грає з неймовірним бажання, а також має в своїй заявці декілька гравці, котрі грають у великий футбол на серйозному рівні. Стосовно фаворитів матчу, то шанси команд оцінюємо 51/49 на користь представників «Будпостач».

«МХП» - «DPP»

Команда «DPP» після відбіркового етапу здобула вольову перемогу, а зараз перевірить свої сили у матчі з лідером групи. «Чорним» буде непросто, оскільки суперник має набагато більше досвіду і ще жодного разу не програвав. Колектив Олексія Синящика має чотири бали в своєму активі і продовжує утримувати лідерські позиції. Очевидно, що «Сині» хочуть закріпити своє лідерство, тому необхідно здобувати максимальний результат. Сподіваємось на інтригу, але прогнозуємо успіх «МХП».

«CRO United» - «Юрінновація»

Команда «CRO United» не знаю жалю до своїх суперників і виграла два матчі з двох. Очевидно, що Сергій Богун провів колосальну роботу зі своїми підопічними, тому є відповідний результат. З іншого боку у «Юристів» одна перемога в двох матчах і є деякі нюанси зі зборами на матчі. Підопічні Мамчура мають доволі непогану заявку, але часто далеко не всі гравці приїздять на матчі. Саме проблеми збору можуть зіграти злий жарт з «Юристами», тому статус фавориту віддаємо команді Леоніда Россильного.

Знайшли помилку, натисніть