Parimatch Super League. Анонсуємо!
Parimatch Super League. Анонсуємо!
23.07.2021

В очікуванні матчів Parimatch Super League варто відзначити, що від деяких результатів може змінитись лідер в дивізіоні «Silver», а також можуть відбутись зміни в дивізіоні «Gold».

«Django Stars» - «Grifon»

Перемогу у звітному матчі дозволить «Грифонам» одноосібно очолити турнірну таблицю. Проте, у команди «Grifon» наразі не все гаразд з реалізацією і багато моменті не вдається довести до завершення. Принаймні в останніх матчах чемпіонату. З іншого боку «Зіркам» достатньо буде нічиєї, щоб залишитись на першій сходинці. Проте, команда «Django Stars» пам’ятає нещодавню поразку від  «Грифонів» з рахунком 3:6, тому прагнутиме реваншу. Стосовно шансів команд, то фаворит зустрічі колектив «Grifon».

«Агромат» - «Десна»

«Будівельники» вже вигравали у «Десни» з рахунком 4:2, а зараз спробують знову здобути максимальний результат. Проблема лише в тому, що підопічні Листопада підійдуть до зустрічі максимально мотивовані. Перемога в цьому матчі дозволить команді Володимира Кучеренка залишити останню сходинку в дивізіоні «Gold». В свою чергу команда «Агромат» не має кадрових проблем і готова до зустрічі на 100%. Стосовно прогнозів, то шанси оцінюємо 50/50.

«DeLonghi» - «MagicTigerTalisman»

Представники «MagicTigerTalisman» ще не змогли здобути жодного балу, а зараз вкотре спробують виправити цю ситуацію. Проте, «Помаранчеві» не зможуть розраховувати на Романа Кузьменка, адже в попередньому турі отримав червону картку. З іншої сторони колектив «DeLonghi» обігрував своїх опонентів з рахунком 4:2 і спробує повторити цей результат. Підопічні Євгена Смоловика можуть зіграти з 5-м польовим з перших хвилин, то команді «MagicTigerTalisman» потрібно бути готовим до такого розвитку подій. Прогнозуємо результативний матч, а фаворит зустрічі колектив «DeLonghi».

«ARDI Logistics» - «STAR»

Звітна зустріч буде однією з центральних в турі. «Зірки» не приховують свої амбіції на найвищі позиції і вже встигли зіграти з лідером 3:3. Підопічні В’ячеслава Листопада були близькими, щоб обіграти першу команди чемпіонату, але трошки не вистачило досвіду. В свою чергу «Логісти» розраховують на максимальний результат і розраховують лише на перемогу. Проте, команді Євгена Нецюка буде непросто, адже суперник дуже амбіційний. Відносно прогнозу, то шанси 51/49 на користь «ARDI Logistics».

Знайшли помилку, натисніть