Parimatch Super League. Анонсуємо!
Parimatch Super League. Анонсуємо!
16.07.2021

Після попереднього туру в Parimatch Super League були сформовані дві ліги – «Gold» та «Silver». Можна сказати, що настали вирішальні матчі сезону і скоро ми дізнаємось, хто буде переможцем в кожній із ліг.

«DeLonghi» - «Django Stars»

«Зірки» зіграють з дуже незручним для себе суперником. Адже підопічні Дмитра Шувалова не так давно поступились «DeLonghi» з рахунком 1:8 і зараз прагнуть реваншу. Звичайно, задача не з простих, але цілком реальна. Проте, у представників «DeLonghi» своє бачення ситуації і стоїть задача зайняти першу сходинку у своєму дивізіоні. Стосовно прогнозів, то шанси команд оцінюємо, як 50/50.

«ARDI Logistics» - «Агромат»

Перемога «Будівельників» у звітному матчі може допомогти скоротити відставання від своїх опонентів до одного балу. Проте, підопічним Юрія Мельника треба дуже ретельно підготуватись до гри, адже нещодавній матч за участі цих команд завершився з рахунком 6:1. «Логісти» ще жодного разу не програли, тому прагнуть зберегти свою статистику і оформити максимальний результат. Сподіваємось на інтригуючий матч з чималою кількістю гольових нагод, а статус фавориту віддаємо команді «ARDI Logistics».

«Grifon» - «MagicTigerTalisman»

Звітна зустріч ніяк не відбудеться і сподіваємось, що вже з третьої спроби команди спробують визначити сильнішого. «Грифони» підходять до матчу з серйозною кадровою втратою, адже не зможуть розраховувати на Андрія Неруша. З іншого боку «помаранчеві» спробують здобути першу перемогу в сезоні. Звичайно, ситуація непроста, але зараз треба прикласти титанічних зусиль, щоб оформити три бали. Відносно прогнозу, то шанси команд оцінюємо 60/40 на користь «Грифонів».

Знайшли помилку, натисніть