Parimatch Super League. Анонс 6-го туру!
Parimatch Super League. Анонс 6-го туру!
18.06.2021

В 6-му турi Parimatch Super League нас очікують битва лідерів та ще три максимально цікаві матчі. Тому сподіваємось, що кожна з команд продемонструє свою кращу гру, а тур буде максимально видовищним.

«ARDI Logistics» - «Агромат»

«Логісти» останні чотири бали здобули максимально непросто і вже починають отримувати гідний опір від суперників. Колектив «Ardi Logistic» демонструє дуже цікаву гру, а Бакум не втомлюється відзначатись результативними ударами. В свою чергу підопічних Юрія Мельника влаштує лише перемогу. Команді «Агромат» необхідно три бали, щоб скоротити відставання в турнірній таблиці до мінімуму. Проте, підопічним Мельника необхідно буде зіграти максимально надійно в обороні, щоб розраховувати на максимальний результат. Стосовно прогнозу, то шанси оцінюємо, як рівні і нехай переможе найсильніший.

«Десна» - «Star»

Звітна зустріч буде цікава тим, що зіграють між собою дві команди В`ячеслава Листопада. «Зірки» наразі мають сім балів і розташовуються в трійці. З іншої сторони команда «Десна» відстає на один пункт від своїх опонентів. Результат матчу буде залежати від реалізації моментів та їх кількості. Обидва колективи сповідують атакувальну модель гри, тому можна сказати, що звітна гра буде максимально результативна. Стосовно прогнозу, то шанси 52/48 на користь «Десни» за рахунок більш досвідчених гравців в заявці.

«DeLonghi» - «Django Stars»

Підопічні Євгена Смоловика дуже слабко відіграли в попередньому турі, тому не дивно, що не змогли здобути жодного балу. Очевидно, що команді не вистачає стабільності і це позначається на результатах. Натомість «Зірки» мають три бали в активі, а в разі успіху зможуть серйозно покращити своє становище в турнірній таблиці. Очевидно, що звітна зустріч буде вкрай важлива для підопічних Дмитра Шувалова. Ризикнемо спрогнозувати перемогу «Django Stars», адже «Зірки» в попередньому турі ледь не відібрали бали у лідера чемпіонату.

«Grifon» - «MagicTigerTalisman»

В черговому турі команда «MagicTigerTalisman» спробує здобути перші бали в сезоні. «Помаранчеві» вже демонструють доволі цікаву гру, правда, без жодних результатів. З іншого туру у «Грифоні» схожа ситуація, адже 4 бали після 4 матчів це явно не ті показники, котрі хотів би бачити представник Вищої Ліги Києва з футзалу. Проте, на минулому тижні підопічні Дмитра Шувалова розібрались з «Десною», оформивши важливу звитягу, а зараз зроблять все можливе, щоб знову здобути максиму. Сподіваємось на інтригу, але прогнозуємо перемогу команди «Grifon».

                                       

Знайшли помилку, натисніть