Parimatch Super League. Анонс 5-го туру!
Parimatch Super League. Анонс 5-го туру!
11.06.2021

Черговий тур Parimatch Super League cтане справжнім викликом для лідера чемпіонату, адже команда «ARDI Logistics» зіграє два матчі. Також за певного перебігу подій можуть відбутись серйозні зміни у верхній частині турнірної таблиці, тому спробуємо розібратись з усіма матчами уїк-енду.

STAR» - «ARDI Logistics»

На минулому тижні «Зірки» обіграли «Агромат» і увірвались в групу лідерів. Підопічні Листопада провели дуже якісний матч, тому здобули максимальний результат. З іншої сторони «Логісти» не грали свою гру, але при цьому демонструють максимальні результати. Відзначимо, що в складі «ARDI Logistics» Бакум та Саківський на передових ролях і саме цей тандем наразі є грозою всіх голкіперів чемпіонату. Стосовно прогнозу, то «Логісти» виглядають фаворитами, проте, «Зірки» готові підтвердити свої амбіції у грі з лідером. Тим паче, що команда «ARDI Logistics» не полюбляє грати в обороні і в плані захисту має серйозні проблеми. Бажаємо обом командам успіху та нехай переможе найсильніший!

DeLonghi» - «Агромат»

Підопічні Юрія Мельника нещодавно зазнали першої поразки, що стало справжньою несподіванкою. Проте, команда «Агромат» продовжує залишатись на другій сходинці і ставить перед собою єдину задачу – чемпіонство. З іншого боку колектив «DeLonghi» вже встиг запам`ятатись шикарними голами від Юрія Гринчука. Універсал «Синіх» забивав м`ячі на будь-який смак, а зараз спробує знову оформити красивий гол. Підопічні Смоловика далеко не фаворити, але якщо надійно відіграють в обороні та реалізують 2-3 контратаки, то мають шанси здобути максимальний результат. Проте, прогнозуємо перемогу команди «Агромат».  

                       

ARDI Logistics» - «Django Stars»

В другому своєму матчі лідер чемпіонату буде протистояти «Зіркам». Підопічні Дмитра Шувалова встигли здобути перемогу і одного разу поступились. Проте, команді «Django Stars» катастрофічно не вистачає швидких, мобільних гравців. Звичайно, у «Зірок» багато досвідчених виконавців і прекрасний голкіпер, але в атаці декілька молодих не завадило б. З іншої сторони у «Логістів» в звітному матчі мають прекрасну нагод себе проявити брати Чеберяки, котрі перебувають у чудових кондиціях і за рахунок швидкості можуть спробувати ще в першій половині зустрічі вирішити долю матчу. Важко знайти інтригу у звітній грі, тому прогнозуємо 3 бали для «ARDI Logistics».

GRIFON» - «Десна»

Команда «Десна» вже має в своєму активі дві перемоги в трьох матчах і продовжує демонструвати дуже цікаву гру. Очевидно, що всі трансфери В`ячеслава Листопада працюю на сто відсотків, тому відповідні результати. З іншого боку у «Грифонів» наразі проблеми з заліковими балами, адже в трьох іграх вдалось оформити лише один пункт. Очевидно, що літній турнір поки дуже непросто дається підопічним Дмитра Шувалова, а інколи не вистачає лідерів, щоб говорити про перемоги. Прогнозуємо результативний матч і сподіваємось на інтригу, але фаворит звітної зустрічі «Десна».

 

Знайшли помилку, натисніть