Parimatch Preseason cup. Підсумки 2 туру!
Parimatch Preseason cup. Підсумки 2 туру!
27.09.2021

Стартовий тур подарував нам декілька цікавих та несподіваних результатів і другий тур не став виключенням!

Gold division.
В першому матчі групи А, між Comfort Life - Terratek, Владислав Лафазан відкрив рахунок вже на 3 хвилині після розіграшу штрафного. Радість гостей була не довгою і вже на 5 хвилині Олександр Шамотій зрівняв рахунок, замкнувши дальню стійку. В першому таймі Terratek нічим не поступався минулорічному чемпіону КФЛ, але після перерви будівельники додали в потужностях і завдяки дублю Андрія Мельника, який забив два голи красені, вибороли перемогу! В другому матчі групи між ПБФ - Linevich Group, гості ще в першому таймі заробили гарний гандикап у три м’ячі. В середині другого тайму суперники обмінялись голами і ПБФ потрібно було врятувати матч. Лише на останній хвилині господарі змогли скоротити відрив до мінімуму, але на більше їм не вистачило часу та везіння.  Як висновок, після звітного туру, Comfort Life продовжує очолювати турнірну таблицю і лише диво завадить їм не вийти у Головний Кубок. 

В групі В ситуація зараз більш заплутана. В матчі між 2T-Avatas - Машінтех сталася головна сенсація туру. В першому таймі гри, обидва колективи діяли обережно і за 37 секунд до завершення тайму гості залишилися у меншості. Чисельну більшість 2T-Avatas не зміг реалізувати навіть після перерви. Попри відсутність тренера, господарі продовжували тиснути на ворота Машінтех. На 25 хвилині швидка атака гостей завершилася голом Дмитра Епіфанцева, а вже через три хвилини Олександр Рибцов збільшив перевагу червоних. На 26 хвилині Сергій Побережний скоротив відрив, але на більше його команді просто не вистачило везіння, адже змарнувати таку купу моментів треба ще вміти. В другому матчі групи між Веселые ребята - Star боротьба точилася лише в першому таймі. Господарі прибули на гру без свого голкіпера і його місце зайняв Олександр Магда. До перерви Веселые Ребята намагалися не відставати, але відсутність голкіпера зіграла ключову роль у матчі. Два періоди закінчилися з однаковим рахунком, 2:4 на користь айтішників. Впевнена перемога вивела Star на першу сходинку, яку вони ділять з Машінтех. 

Silver division.
В першому матчі другого по силі дивізіону між Будпостач та Parimatch основна боротьба точилася у першому таймі, який закінчився з мінімальною перевагою будівельників. Після перерви Микола Костенко вніс суттєві корективи у гру господарів і вони мов на крилах помчалися до воріт опонентів. Як висновок вони здобули впевнену перемогу, а Максим Сєхов завдяки хет-трику очолив гонку бомбардирів. В другому матчі, Глобус Банк - АФК Prime, банкіри без свого капітана продовжили свою феноменальну серію без поразок! Андрій Заболотний відкрив рахунок вже на 1 хвилині і лише диво завадило їм подвоїти рахунок. В другому таймі банкіри продовжували домінувати і лише тайм-аут на 30 хвилині дещо збавив їх темп. На 35 хвилині Роман Сюзев ударом в дев’ятку зрівняв рахунок, ба більше, далі Prime підключили п'ятого польового і могли навіть вирвати перемогу. В підсумку нічия стала для обох команд позитивним результатом. 

Знайшли помилку, натисніть