Parimatch Preseason cup. Підсумки 3 туру!
Parimatch Preseason cup. Підсумки 3 туру!
05.10.2021

Група А


В стартовому матчі зустрілись Linevich Group - Terratek і саме результат цієї гри був дуже важливих для інших команд групи. Перший тайм суперники провели досить мляво. Лише на 11 хвилині Віталій Мельник зміг порадувати вболівальників забитим м'ячем. Після перерви команди розпочали справжню перестрілку. Linevich Group не підпускав свого опонента більше ніж на 1 м'яч. Коли Terratek потрібно було загострювати гру та ризикувати, господарі змогли наростити відрив і оформити впевнену перемогу. Перед другим матчем між Terratek - ПБФ, господарі вже знали, що ця гра для них має формальний характер. А ПБФ ще зберігав шанси на вихід до Головного Кубку і їм для цього потрібно було здобувати дві великі перемоги. На молодий колектив гостей тиснув тягар відповідальності і весь матч вони діяли якось невпевнено, а гравці Terratek навпаки - діяли розкуто і для загальної перемоги їм вистачило однієї результативної атаки. Єдиний м’яч на 10 хвилині забив Євген Колесник. 
Недільний матч між ПБФ - Comfort Life мав суто тренувальний характер. Госпораді змогли зібрати оптимальний склад, чого не скажеш про Comfort Life, у якого була відсутня супер трійка Цой-Науменко-Мельник. Не дивлячись на цей факт, гості досить легко змогли здобути впевнену та розгромну перемогу і зараз саме Comfort Life єдина команда турніру яка має 100% перемог.


Група В
В першому матчі між STAR - 2T-Avatas, господарів влаштовувала нічия. На старті гри, колективи обмінявшись голами, взяли затяжну паузу і лише на останніх секундах першого тайму Дмитро Морських вивів зіркових вперед. Відразу після перерви Олександр Корнійчук збільшив перевагу STAR до двох голів. 2T-Avatas не знітився і продовжував тиснути на ворота айтішників. В період с 22 по 24 хвилину, гості провели три гольові атаки і вирвали для себе перемогу і вихід в лігу А! В другому матчі між Машінтех - Веселые ребята вирішувалася доля другої путівки до когорти найсильніших. Обидва колективи зібрали свої оптимальні склади, єдине виключення відсутність Євгена Кебала в рамці воріт господарів. В такому випадку на першу роль вийшла загальна мотивація і завдяки їй, Машінтех ще в першому таймі заробив гарний гандикап у три голи. Після перерви Володимир Рибцов забив четвертий гол і довів рахунок до розгромного. Єдине на що спромоглися гості, так це на гол престижу на 19 хвилині, автором якого стам Сергій Кучерук. Як висновок, Машінтех з першого місця виходить до плей офф у боротьбі за Головний Кубок!


Silver division
В другому по силі дивізіоні в першому матчі між Глобус Банк та Будпостач, банкіри зустріли міцний спротив. Вони завжди були в ролі наздоганяючого і все ж таки змогли звести матч до потрібного їм рахунку, 3:3. До речі Максим Сєхов забив два голи і очолив гонку бомбардирів! В матчі АФК Primе - Юрінновація після невиразного першого тайму, колективи вирішили надолужити втрачене у другому. Забивши два м’ячі, господарі дали слабинку і Тарас Швець на 32 хвилині повернув інтригу. Чай йшов і юристам потрібно було рятувати гру. Віталій Мамчур кинув всі сили на атаку. АФК Primе і забив ще двічі та здобув перемогу з рахунком 4:1. В недільному поєдинку між Parimatch - НУХТ, господарі дуже швидко заволоділи перевагою. Іван Діденко голами на 1 і 4 хвилинах застав зненацька студентів. НУХТ змогли дещо вирівняти гру, але перший тайм був за букмекерами. На початку другого тайму, Parimatch знову здобули перевагу у два голи. Студенти пішли на ризик і підключили п'ятого польового і завдяки цьому маневру, вони змогли вирвати перемогу! 


Знайшли помилку, натисніть