Parimatch Preseason cup. Підсумки 1 туру!
Parimatch Preseason cup. Підсумки 1 туру!
20.09.2021


Вже цієї суботи стартував кубок відкриття сезону - Parimatch Preseason cup 2021 і перший ігровий вікенд подарував нам декілька несподіваних результатів!

Gold division


В групі А, в будівельному дербі між Linevich Group та Comfort Life, останні досить несподівано здобули легку та розгромну перемогу з рахунком 2:8. Звісно у Linevich Group були певні проблеми зі складом і такий рахунок був по грі. Відвантаживши шість голів вже у першому таймі, після перерви гості дещо збавили оберти і дозволили Linevich Group провести дві гольові атаки. У підсумку, в будівельному дербі, впевнену перемогу здобув Comfort Life, який і очолив групу.

В групі В в першому матчі між Машінтех та Star сталася перша сенсація! Сергій Чепорнюк відкрив рахунок вже на 2 хвилині, але вже на 4 хвилині Олександр Грабко, за допомогою рикошета відновив рівновагу. Попри явну перевагу айтішників, якою вони володіли протягом усього матчу, господарі змогли втримати нічию. В другому матчі групи між 2T-AVATAS та Веселые ребята події розвивалися не менш цікаво. В першому таймі колектив Віталія Мельника попри ігрову перевагу забили лише одного разу. М'ячем відзначився Євген Яблонько. І тут варто відзначити майстерну гру Павла Крупіни в рамці. Після перерви 2T-AVATAS зміг довести перевагу до розгромної і гості вимушені були піти в ва-банк. Випустивши п'ятого польового вони відквитали три голи і могли навіть зрівняти рахунок, але останній удар був повз воріт.

Silver division


В матчі відкритті турніру між командами Юрінновація - Глобус Банк, також відбувся на перший погляд несподіваний результат. Але дивлячись на шалену форму, яку набрали банкіри - все цілком закономірно! Колектив Миколи Демченко має серію з 9 матчів без поразок! Щодо гри, то вже на 6 хвилині банкіри здобули перевагу у два голи, а за хвилину до кінця першого тайму Сергій Супрун довів перевагу до розгромної! Після перерви Віталій Мамчур вніс суттєві корективи у грі юристів. Це дозволило їм скоротити відрив до мінімуму. Дублем відзначився Володимир Коровяковський. Але на більше у них не вистачило сил. В матчі між АФК Primе та НУХТ команди також тримали глядачів в напрузі до самого фінального свистка. Антон Струк відкрив рахунок вже на 1 хвилині. Після такого початку студенти не знітилися і на 9 хвилині відновили рівновагу. В другому таймі, колективи немов би помінялися ролями. На 21 хвилині Вадим Степанюк виводить НУХТ уперед, а Євген Сергєєв, досить курйозним голом поставив крапку у цьому матчі. Як висновок, нічия 2:2 стала закономірним підсумком гри.


Знайшли помилку, натисніть