Parimatch Preseason cup. Анонсуємо 5 тур!
Parimatch Preseason cup. Анонсуємо 5 тур!
15.10.2021
Цього вікенду ми дізнаємося переможців та призерів в лізі Gold. А в лізі Silver ми дізнаємося лише ім'я чемпіона.
 
Gold, Фінал
Comfort Life - Машинтех
У великому фіналі зустрінеться головний фаворит змагань, та темна конячка. Comfort Life на одному диханні пройшов відбірковий етап і лише на стадії півфіналу колектив Андрія Науменка зустрів справжній супротив від 2T-Avatas. Машінтех в свою чергу всі матчі вигравав на “тоненького” і лише одного разу, у першій грі проти Star їм довелося весь матч відбиватися. Звісно в цьому матчі фаворитом буде саме Comfort Life, але ми не здивуємося перемозі Машінтех, адже у господарів дуже щільний графік матчів цього вікенду.
 
Gold, матч за 3-е місце
2T-Avatas - Linevich Group
В бронзовому фіналі зіграють колективи для яких вихід до Головного кубку вже гарне досягнення. Звісно що у своїх півфінальних матчах нинішні суперники могли зачепитися за фінал, але брак концентрації звів їх потуги нанівець. В поточному матчі нам вкрай важко виділити фаворита протистояння і цілком можливо, нас буде очікувати серія пенальті. 
 
Silver, 5 тур
НУХТ - Глобус Банк
Цей матч дуже важливий з турнірної точки зору для обох команд. Якщо подивитись на турнірну таблицю, то банкіри нині випереджають студентів на чотири бали, але у останніх є ще гра в запасі і за певних обставин саме вони зможуть зайняти їх місце! 
 
АФК Prime - Parimatch
Тут або пан, або пропав. Зараз АФК Prime посідає першу сходинку в дивізіоні і все буде залежати від них. На руку їм буде той факт, що вони будуть грати після Глобус Банку. Щодо Parimatch, то не дивлячись на своє турнірне положення, вони навіть мають нагоду виграти золото! Але для початку їм треба здолати потужний АФК Prime.
 
Юрінновація - Будпостач
В завершальному матчі ліги команди також будуть змагатися за нагороди. Юристи минулого туру здобули дебютну перемогу, а Будпостач незграбно програв АФК Prime. Обидва колективи будуть знати всі результати ігрового дня і скоріше за все, вони будуть змагатися за бронзу.
 
Знайшли помилку, натисніть