Parimatch Preseason cup. Анонсуємо 2 тур!
Parimatch Preseason cup. Анонсуємо 2 тур!
30.09.2021

В Gold division цього вікенду завершиться відбірковий етап і саме зараз нас очікують найгарячіші баталії!

Група А.
В першому матчі зустрінуться Linevich Group та Terratek. Будівельники здобувши перемогу у минулому турі, суттєво покращили своє турнірне становище. Щодо Terratek, то навіть через поразку в минулому турі від Comfort Life, вони мають гарні шанси на друге місце. Зараз все буде залежати саме від них. Але для початку їм достатньо здобути бали у першій грі, а далі здолати міцний ПБФ, який минулого вікенду програв саме Linevich Group. Останній матч групи відбудеться вже в неділю. В ньому зустрінуться ПБФ та головний фаворит турніру, Comfort Life, і цілком можливо, в ньому не будуть вирішуватися глобальні турнірні задачі, адже вирішальні дуелі будуть зіграні саме в суботу. 

Група В.
Всі матчі групи будуть зіграні в неділю. Першими на паркет спорткомплексу ЦСКА вийдуть STAR та 2T-Avatas і в цій грі вирішиться мінімум один учасник Головного Кубку. Якщо зіркових влаштовує нічия, то 2T-Avatas потрібна лише перемога. Другий матч відбудеться пізно ввечері. Машінтех та Веселые ребята вже будуть знати результат попереднього матчу і хід гри якраз буде залежати від нього. Але знаючи амбіції господарів - вони точно будуть грати лише на перемогу!

Як ми бачимо в другій групі ситуація дуже заплутана. На вихід до Головного Кубку претендують три колективи і у всіх рівні шанси. Лише “Веселі хлопці” 100% поборються за Кубок Престижу. 

Silver division.
В другому по силі дивізіоні першими зустрінуться Глобус Банк та Будпостач. Банкіри зараз набрали шалену форму і звісно спробують продовжити свою феноменальну безпрограшну серію. Але і Будпостач також налаштовані дуже рішуче і перемога 7:1 у минулому турі над Parimatch є тому підтвердженням! В наступному матчі між АФК Prime та Юрінновація зустрінуться колективи, які ще не мають радості перемог. Юристи поки що не можуть похизуватися заліковими балами, а Prime в свою чергу, двічі зіграв внічию. Цілком можливо, що і в очній дуелі команди розпишуть мирову. Закриватимуть тур матчем в неділю Parimatch та НУХТ. Обидві команди зіграли по одній грі. Юристи програли Глобус Банку, а студенти зіграли внічию з Prime. Суперники не мають в своєму активі перемог, тож їм обом потрібно вриватися в зарубу та боротися лише за максимально позитивний результат! 

Знайшли помилку, натисніть