Parimatch Preseason cup. Анонсуємо!
Parimatch Preseason cup. Анонсуємо!
16.09.2021

Вже цієї суботи стартує кубок відкриття сезону - Parimatch Preseason cup 2021 в рамках першого туру відбудеться п’ять матчів. . В цьогорічному турнірі участь візьмуть 14 колективів, які були розділені на Gold division (Група А та В) та Silver division.

В Gold division на відбірковому етапі в групах А та В команди  зіграють матчі між собою, за підсумками  1-2 місце в группі  зіграють у раунді плей-офф (півфнали/матч за 3-е місце та фінал). Команди, які займуть 3-4 місце розіграють Кубок престижу за такою ж схемою. 

В Silver division команди зіграють між собою в одне коло та за результатами всіх матчів визначиться призові місця.


В групі А Gold division вже в першому матчі нас очікує дуже принципове будівельне дербі між Linevich Group - Comfort Life і цей матч можна сміливо назвати центральним у турі!

В групі В Gold division відбудеться два поєдинки. В першому дебютант турніру Машінтех зіграє проти Срібного призера Суперліги Parimatch - Star. А в другому матчі зійдуться 2T-AVATAS - та Веселые ребята. Якщо про колектив 2T-AVATAS ми знаємо багато, то їх опонент - Веселые ребята, будуть для нас темною конячкою! 

В рамках Silver division постійний учасник Першої ліги чемпіонату Києва та Кубку України, Юрінновація, поміряється силами з новоспеченим переможцем ліги В Parimatch League - Глобус Банком. А в другій грі АФК Prime, який вже в першому футзальному сезоні виборов срібні нагороди в Першій лізі Чемпіоната Києва та КФЛ, протестує збірну студентів та викладачів Національного університету харчових технологій (НУХТ).
Ну що, вриваємося у зарубу?!

Знайшли помилку, натисніть