Parimatch ліга КФЛ. Підсумки туру
Parimatch ліга КФЛ. Підсумки туру
20.04.2021

Після двох зіграних  матчів у Київській Футзальній Лізі остаточно визначилась група лідерів в Суперлізі, а також стало відомо, хто які медалі здобув у Першій Лізі В.

Розпочнемо з матчу «The Saints» - АФК «Prime». Від результату звітного матчу багато що залежало, адже в разі перемоги команда «The Saints» ставала  б чемпіоном, нічия б дозволила «Святим» фінішувати другими, а в разі поразки, колектив Сергія Величка опинився б на третій сходинці. З іншої сторони у команди Максима Каплунова стояла одна задача – перемога і відповідно срібні медалі в чемпіонаті. Зазначимо, що по першим хвилинам матчу важко було віддати перевагу одній з команд. Адже обидва колективи діяли максимально обережно, але вже в середині першої половини зустрічі команда АФК «Prime» заробила непотрібний пенальті у свої ворота. До «позначки» підійшов Побережник і майстерно реалізував шестиметровий удар – 1:0. Цей гол активізував обидві команди, а особливо варто відзначити Владислава Шмирко. Один з кращих бомбардирів Київської Футзальної Ліги взявся за справу і за декілька хвилин вистрілив дублем – 1:2. В свою чергу, «Святі» кинули всі сили на порятунок та намагались відігратись в першій половині матчу, але наприкінці тайму не вгледіли Шмирко і за рахунку 1:3 команди пішли на перерву. В другому таймі команда «The Saints» зробила ставку на швидкий гол і цей хід спрацював, адже вже на 23-й хвилині Мороз ударом з гострого кута скоротив відставання в рахунку до мінімуму – 2:3. Проте, вже в наступній атаці нестримний Шмирко оформив покер – 2:4. Команда Максима Каплунова знову отримала комфортну перевагу в два м’ячі. З іншого боку у «Святих» було більш ніж достатньо часу, щоб виправити ситуацію і здобути потрібний результат, але максимум що вдалось, так це оформити гол зусиллями Побережника наприкінці зустрічі – 3:4. Таким чином команда АФК «Prime» змогла зберегти переможний результат та вибороти срібні медалі, а «Святі» опинились на третій сходинці. Натомість команда «KRBA Team» залишилась на вершині турнірної таблиці і здобула золоті медалі чемпіонату!

Стосовно гри «Рятувальник» - «Донбасенерго», то обидві команди не порадували своєю результативністю. В дебюті зустрічі Баранник змарнував вбивчий шанс, не реалізувавши вихід віч на віч, а у «Енергетиків» був прекрасний момент у Пекного, але удар головною від універсалу «Донбасенерго» не став результативним. Зазначимо, що підопічні Віталія Мельника не цурались підключати голкіпера в якості 5-го польового до своїх атака, щоправда це також не допомагало відзначитись результативним ударом.  В свою чергу у підопічних Салівона був вбивчий момент наприкінці першої половини зустрічі, але Дєнюжкін впорався з ударом від Радченка з близької дистанції і за рахунку 0:0 команди пішли на перерву. В другій половині зустрічі «Енергетики» отримали територіальну перевагу. Підопічні Віталія Мельника атакували всім складом, але Царицин ідеально діяв на останньому рубежі. Зазначимо, що команда «Рятувальник» дуже багато часу приділяла захисту і була практично непомітна в атаці. Проте, наприкінці матчу підопічні Салівона також спробували награти 5-го, щоправда безрезультатно. Саме тому фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 0:0 і обидві команди отримали по одному балу.

Знайшли помилку, натисніть