Parimatch Ліга КФЛ. Підсумки туру
Parimatch Ліга КФЛ. Підсумки туру
31.03.2021

Завершується сезон Київської Футзальної Ліги, тому матчі з кожним тижнем все менше і менше. В минулий уїк-енд було зіграно три гри, котрі порадували своєю результативністю, а також відзначимо, що команда «Urban Sport City» отримала технічну поразку в матчі з «МХП», по причині неявки на гру.

Суперліга

В Суперлізі була зіграна одна гра за участі лідерів – «Skidkа» - «Рівнестандарт-ДЮСШ-4». Підопічні Олега Шуста дуже потужно розпочали гру і взяли матч під свій контроль. Столичні футзалісти штурмували ворота суперника, але ніяк не могли відзначитись результативним ударом. З іншого боку підопічні Павла Дармовіса чекали можливості, щоб провести контратаку. Проблема була лише в тому, що моментів у рівнян практично не було. Натомість команда «Skidkа» грала більш ніж переконливо, але без Юрія Щериці в завершальній стадії не вдавалось абсолютно нічого. Зазначимо, що наприкінці тайму команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» могла покарати своїх опонентів, але вихід два в нуль не вдалось втілити в гол. Тому перша половина зустрічі завершилась нічиєю 0:0. Після відпочинку команда «Skidkа» продовжувала грати першим номером, але одна не точна передача на власній половині поля обернулась голом від Дармовіса – 0:1. Цей результативний удар сплутав всі плани столичним футзалістам, а вже на 19-й хвилині Жовтун продемонстрував відмінну техніку та подвоїв перевагу своєї команди – 0:2. За такого перебігу подій команда «Skidkа» великими силами пішла в атаку, а рівняни стали частіше порушувати правила. Як наслідок столичні футзалісти заробили два десятиметрові удари та пенальті, але вдалось реалізувати лише одну «десятку» - 1:2. За такого рахунку колектив «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» став грати на утримання результату, але на останніх хвилинах зустрічі отримав ще один десятиметровий удар в свої ворота, котрий не реалізував Ткаченко. Таким чином рівняни переривають свою серію невдач, а героєм зустрічі став Павло Чемерис, зумівши впоратись з більшістю стандартів столичної команди.

Вища Ліга

У вищій лізі був зіграний матч «Star» - «Укрметртестстандарт». Підопічні В’ячеслава Листопада змогли шокувати своїх опонентів в дебюті зустрічі швидкими результативними ударами від Шовкошитного і Данько – 2:0. Проте, «Зірки» не змогли зберегти комфортну перевагу, адже дуже швидко тандем Кібиш-Солонина звів матч до нічиєї – 2:2. Більше того, підопічні В’ячеслава не очікували такої відповіді, а команда «Укрметртестстандарт» навіть не думала зупинятись. Адже вже ближче до завершення першої половини зустрічі Літвинов та Корнєв записали по  голу собі в актив і дозволили підопічним Валентина Бондаря здобути вольову перемогу в першій половині матчу – 2:4. Після перерви «Зірки» на постійній основі почали грати з 5-м польовим в надії відігратись, але вже на 18-й хвилині Літвінов оформив дубль і ще на один крок наблизив свою команду до перемоги – 2:5. Проте, підопічні В’ячеслава Листопада грали з неймовірним бажанням і мотивацією. Саме це стало запорукою успіху і допомогло вирівняти ситуацію на табло. Тандем Корнійчук-Чепорнюк взяли справу в свої руки, тому наприкінці зустрічі рахунок став 5:5. Зазначимо, що нічия не входила в плани «Укрметртестстандарту», тому підопічні Валентина Бондаря спробували з 5-м польовим вирвати перемогу, але помилка в центрі поля обернулось голом в порожні ворота від Чепорнюка – 6:5. Вітаємо «Зірок» з непростою перемогою, адже підопічні Листопада в одному кроці від чемпіонства у Вищій Лізі!

Корпоративна Ліга

В Корпоративній Лізі розігрувалась 4-та сходинка між команда «ПБФ» і «НУХТ». В першому обидва колективи не продемонстрували належної результативності. Адже за 20 хвилин ігрового часу був оформлений лише єдиний результативний удар. Сергій Копач реалізував вихід віч на віч і допоміг «Студентам» виграти першу половини гри – 0:1. Зазначимо, що у представників «ПБФ» було декілька прекрасних ударів з середньої дистанції, але це жодним чином не відобразилось на рахунку в першій половині матчу. Після відпочинку малюнок гри особливо не змінився, але «Жовто-Зелені» стали більше часу проводити в атаці. Натомість «Студенти» не змогли стримати своїх опонентів на 27-й хвилині, адже Шепетьку вдався прекрасний удар з лінії штрафної площі – 1:1. Більше того, вже в середині другої половини матчу Шепетько зумів вистрілити дублем і це була заявка на вольову перемогу – 2:1. Проте, команда «ПБФ» не змогла зберегти свою перевагу в рахунку, адже «Студенти» дуже швидко знову вийшли вперед. Оскільки Копач вдруге реалізував вихід віч на віч, а Ніколаєць відгукнувся на передачу з кута поля -2:3. Це була серйозна заявка на три бали, щоправда наприкінці поєдинку автогол Бортніка та результативний удар Педак дозволив здобути переможний результат «Жовто-Зеленим» - 4:3. Вітаємо команду «ПБФ» з завершенням сезону на позитивній ноті!

Знайшли помилку, натисніть