Parimatch Ліга КФЛ. Підсумки туру
Parimatch Ліга КФЛ. Підсумки туру
03.03.2021

Черговий тур Київської Футзальної Ліги подарував шанувальникам гри мільйонів дев’ять максимально цікавих матчів. Зазначимо, що третина поєдинків завершилась нічийними результатами, а п’ять команд взагалі не змогли оформити жодного результативного удару.

Суперліга

Огляд Суперліги розпочнемо з матчу «Skidka» - «Донбасенерго». Інтересу до цієї гри додавав той факт, що Євген Саківський грав проти своєї колишньої команди. Більш того, саме Саківський і Войток були найпомітнішими гравцями першої половини зустрічі. Євген встиг оформити удар в поперечину, а Максим відзначився трьома дуже небезпечними пострілами, тому Володимиру Негелю довелось серйозно постаратись, щоб врятувати свою команду. З іншої сторони у «Енергетиків» варто відзначити Мельника, адже граючий тренер «Донбасенерго» сам створював моменти біля воріт суперника, а також Степаненко мав шанс забити, але не скористався своїм моментом. Зазначимо, що в першому таймі команда «Skidka» володіла територіальною перевагою, але перша половина зустрічі завершилась з результатом 0:0. Після відпочинку підопічні Олега Шуста продовжували гнути свою лінію, щоправда Негель діяв безпомилково. Голкіпер «Донбасенерго» неодноразово рятував свою команду і починав швидкі контратаки. «Енергетики» вимушені були більше часу приділяти обороні, але при цьому проводили дуже гострі контрвипади. За такого розвитку подій долю матчу міг вирішити один єдиний гол, тому наприкінці зустрічі команда «Skidka» почала підключати до атак 5-го польового, щоправда це жодним чином не відобразилось на фінальному результаті. У підсумку маємо бойову нічию 0:0, тому можна сказати, що голкіпери обох команд провели безпомилкову гру.

Відносно матчу за участі лідера, то команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» протистояли «Сomfort Life». Підопічні Павла Дармовіса дуже непогано себе проявили в першій половині зустрічі, оскільки у граючого тренера рівнян і Романа Дацюка були вбивчі моменти, щоправда Тарас Коваленко максимально надійно зіграв на останньому рубежі, відвівши загрозу від своїх воріт. В свою чергу «Будівельники» змогли запам’ятатись ударами Цоя та Андрія Мельника, але в першій половині зустрічі сильнішого виявити не вдалось. Після відпочинку команда «Сomfort Life» заробила кутовий, розіграш якого призвів до автоголу від Жака – 0:1. Повівши в рахунку, «Будівельники» змогли провести серію атак з надією примножити успіх, але не змогли реалізувати свої гольові нагоди. З іншого боку у «Рівнестнадарт-ДЮСШ-4» Роман Дацюк мав три вбивчі епізоди, проте, Тарас Коваленко не втомлювався виручати свою команду. Таким чином долю зустрічі вирішив кутовий, а «Будівельники» змогли оформити дуже важливу перемогу.

Команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» грала два матчі за два дні і в поєдинку з колективом «Budmonster» прекрасно увійшла в гру, оформивши швидкий гол зусиллями Жака в дебюті поєдинку – 1:0. Рівняни мали шанс забити ще 2-3 голи, щоправда у завершальній стадії трохи не щастило. З іншого боку «Будівельникам» знадобилось трохи часу, щоб проявити себе з кращої сторони. Вже ближче до середини першої половини гри Андрій Потапов ударом з гострого кута оформив прекрасний гол та звів матч до нічиєї – 1:1. За такого розвитку подій команда «Budmonster» змогла переломити хід поєдинку, а дубль Хижняка повністю змінив сценарій матчу наприкінці тайму – 1:3. Саме за такого рахунку команди пішли на відпочинок. В другому таймі підопічні Павла Дармовіса отримали колосальну територіальну перевагу та діяли першим номером. Команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» тримала в напрузі лінію захисту суперника і врешті-решт скоротила відставання до мінімуму на 25-й хвилині ігрового часу – 2:3. Підопічні Дармовіса мали шанс відігратись, щоправда наприкінці матчу знову не вгледіли Потапова, а Андрій вистрілив дублем та зняв всі питання відносно переможця зустрічі – 2:4. Вітаємо команду «Budmonster» з важливою перемогою.

Перша Ліга

В Першій Лізі було зіграно 3 матчі, а почнемо з поєдинку АФК «Prime» - «KRBA Team». Команда Максима Каплунова дуже якісно провела перший тайм, та декілька разів змусила серйозно попрацювати на останньому рубежі Андрія Бузинного. Більше того, «Білі» нічим не поступались своїм опонентам, а моментами навіть виглядали цікавіше. В свою чергу у «Юристів» можна відзначити Архангельського. Адже саме восьмий номер «KRBA Team» починав більшість гострих атак своєї команди, створюючи прекрасні гольові нагоди для партнерів, правда, в першій половині зустрічі жодна з команд так і не змогла порадувати своїх вболівальників результативним ударом. Після відпочинку малюнок гри абсолютно не змінився, адже обидва колективи продовжували грати на зустрічних курсах. Більше того, команда АФК «Prime» навіть встигла оформити два результативні удари, щоправда після того, як арбітри зафіксували порушення правил. З іншої сторони, «Юристи» мали в своєму розпорядженні декілька виходів віч на віч, а героєм зустрічі став Сачок. Ростислав завершив контратаку своєї команди забитим голом та став автором єдиного результативного удару – 0:1. Таким чином підопічні Валерія Директоренка здобули непрості три бали, а команда АФК «Prime» не заслуговувала на поразку, але не варто забувати про відоме футбольне правило, котре знайшло своє відображення у звітному протистоянні: «Не забиваєш ти – забивають тобі».

Відносно матчу «ПБГ Ковальська» - «Олімп Безпека», то тут також не було оформлено багато результативних ударів. В складі «Будівельників» Володимир Рибцов, як завжди починав атаки своєї команди і виконував роль асистента, щоправда партнери марнували гольові можливості. З іншого боку підопічні Віталія Дєнюжкіна дуже якісно виходили в контратаки, а Балашов часто опинявся на ударній позиції, але відзначитись голом так і не зумів. Натомість вже на 7-й хвилині Максим Шаповал обіграв двох опонентів та потужним ударом відкрив рахунок в матчі – 1:0. «Будівельники» вийшли вперед та мали прекрасні шанси, щоб виграти першу половину зустріч. Проте, команда «Олімп Безпека» була налаштована дуже рішуче і вже наприкінці тайму підопічні Віталія Дєнюжкіна змогли відігратись. Кульматицький оформив класний гол після передачі з кута поля, встановивши остаточний рахунок першого тайму – 1:1. В другій половині матчу команда «Олімп Безпека» стала більше часу проводити в атаці. Саме тому Сергію Гуцю довелось декілька разів відзначитись ефектними сейвами на лінії воріт. Голкіпер «ПБГ Ковальська» отримав чимало ігрової практики. Проте, «Будівельники» не відсижувались в обороні та прагнули здобути максимальний результат. Гра була доволі динамічна і кожен прагнув себе проявити. Проте, всі м’ячі були забиті в першій половині матчу, тому фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию 1:1.

На черзі протистояння «The Saints» - «Urban Sport City». «Святі» просто блискуче розпочали гру, адже в дебюті зустрічі результативний удар з-за меж штрафної площі вдався Побережнику – 1:0. Більше того, вже на 6-й хвилині Потильчак впевнено реалізував вихід віч на віч та подвоїв перевагу своєї команди – 2:0. За такого перебігу подій колективу «Urban Sport City» дуже важко було знайти аргументи у відповідь, оскільки гравці «The Saints» не зупинялись ні на хвилину, а вже в середині першої половини зустрічі Коваленко оформив гол та ще не один крок наблизив свою команду до перемоги – 3:0. Ситуація для колективу «Urban Sport City» стала непростою і максимум, що вдалось запропонувати своїм опонентам у відповідь – декілька ударів з дальньої дистанції. В свою чергу «Святі» ще двічі засмутити суперника, а Мороз та Побережник довели справу до повного розгрому ще у першій половині матчу – 5:0. Друга половина зустрічі стала простою формальністю, адже доля зустрічі була вирішена в першому таймі. «Святі» почували себе максимально комфортно, а команда «Urban Sport City» спробувала підключати 5-го польового при атаках, з надією відігратись і оформити гучний камбек. Правда, максимум що вдалось, так це обмінятись результативними ударами, адже «Святі» за 20 хвилин ігрового часу вирішили долю протистояння. У підсумку констатуємо реванш команди «The Saints» за поразку у першому колі та фінальний результат 6:1.

Корпоративна Ліга

В Корпоративній Лізі було також зіграно три поєдинки, а  почнемо огляд з матчу «ЄвроТехноБуд» - «Royal Credit». Підопічні Євгена Саківського прагнули взяти реванш за нещодавню поразку, тому підійшли до матчу в повній бойовій готовності. Саме «Будівельники» задавали темп гри і левову частку ігрового часу провели на половині поля суперника. «Кредитори» були зосереджені на обороні та практично не мали моментів, щоб відповісти своєю атакою. А вже на 10-й хвилині Ігор Мажула втілив ігрового перевагу «ЄвроТехноБуда» в результативний удар – 1:0. Підопічні Євгена Саківсього відкрили рахунок і робили все можливе, щоб достроково зняти питання стосовно переможця матчу, але воротар «Royal Credit» декілька разів серйозно виручив свою команду. Зазначимо, що підопічні Ярослава Сербіна мали нагоди, щоб відігратись, але найкращий момент змарнували наприкінці тайму, адже вихід два в два не змогли довести до логічного завершення. Після відпочинку «Кредитори» стали частіше проводити свої атаки і комбінації, щоправда до голу справа не дійшла. З іншої сторони підопічні Євгена Саківського знову в середині тайму засмутили своїх опонентів, а Поправко записав гол собі в актив – 2:0. Цей результативний удар зняв всі питання відносно переможця зустрічі, оскільки у підопічних Ярослава Сербіна не було реальних шансів скоротити відставання в рахунку окрім виходу 3 в 2 , а на 34-й хвилині «Кредитори» не вгледіли Аладьїна – 3:0. Лідер «ЄвроТехноБуда» поставив крапку в матчі та долучився до перемоги своєї команди. Вітаємо підопічних Євгена Саківського!

Стосовно поєдинку «ПБФ» - «Сервіт-2», то звітна зустріч не порадувала результативністю. Підопічні Миколи Костенка зробили ставку на швидкий гол, щоправда не впорались з цією задачею. З іншої сторони «Жовто-Зелені» також не відсиджувались в захисті, а створювали моменти біля воріт суперника за рахунок індивідуальної майстерності. Команда «ПБФ» прагнула проявити себе в атакуючому плані, правда, перший забитий гол довелось чекати 10 хвилин. Саме в середині першої половини зустрічі Рей відгукнувся на передачу з глибини поля та відзначився результативним ударом – 1:0. «Жовто-зелені» повели в рахунку, а це стало гарною мотивацією для дублерів «Сервіту». Підопічні Миколи Костенка активізувались і наприкінці тайму Артем Савчук зумів виправити ситуацію, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 1:1. В другій половині матчу команда «ПБФ» мала в своєму активі небезпечні стандарти, але жоден зі штрафних ударів та розіграшів кутових не дав бажаного результату. В свою чергу колектив«Сервіт-2» намагався діяти в комбінаційній манері та прагнув саме таким чином вийти вперед. Проте, до забитого голу справа так і не дійшла, не дивлячись на той факт, що наприкінці матчу підопічні Миколи Костенка пішли в атаку з 5-м польовим. У підсумку відзначаємо бойову нічию і кожна з команд отримає по одному балу.

На останок відзначимо матч «Infopulse» - АФК «Енергія». «Айтішники» до звітної гри підійшли максимально мотивованими, тому з перших хвилин пішли в атаку великими силами. А вже на 5-й хвилині ігрового часу Годованюк оформив перший гол в матчі – 1:0. За такого розвитку подій підопічні Станіслава Гончаренка спробували здивувати суперника ударами з-за меж штрафної площі, правда, це не дало жодних результатів. З іншого боку «Айтішники» мали територіальну перевагу і мали нагоду, щоб оформити 2-3 результативні удари, але Мелещуку фатально не щастило в завершальній стадії. Стосовно команди АФК «Енергія», то проявити себе в першій половині матчу абсолютно не вдалось, тому за мінімальної переваги «Айтішників» команди пішли на перерву. В другій половині матчу малюнок гри абсолютно не змінився. «Айтішники» продовжували шукати шляхи до воріт суперника і робили все можливе, щоб примножити свій успіх. Результат не змусив себе довго чекати, тому вже на 30-й хвилині Мелещук оформив шалений гол у верхній кут – 2:0. Ситуація для «Енергетиків» ставала максимально непростою, тому підопічні Станіслава Гончаренка підключили 5-го до своєї атаки і це обернулось третім голом у свої ворота – 3:0. Проте, команда АФК «Енергія» не здавалась ні на хвилину, тому наприкінці зустріч шокувала «Айтішників» голами від Бухарєва та Клочко  - 3:2. За такої динаміки було зрозуміло, що інтрига триматиметься до останнього, але фінальну крапку в матчі поставив Годованюк, встановивши остаточний рахунок гри – 4:2. Вітаємо «Айтішників» з перемогою!

Знайшли помилку, натисніть