Parimatch Ліга КФЛ. Анонс туру
Parimatch Ліга КФЛ. Анонс туру
26.03.2021

В рамках чемпіонату Київської Футзальної Ліги буде зіграно всього чотири матчі, але ці ігри вкрай важливі в плані розташування команд  в турнірній таблиці, адже зараз залишилось не так багато часу до фінішу. Зазначимо, що в кожному з дивізіонів зіграють по одному поєдинку, тому спробуємо проанонсувати всі матчі.

Суперліга

«Рівнестандарт-ДЮСШ-4» - «Skidka»

Звітна зустріч стане однією з ключових в Суперлізі, оскільки перемога допоможе одній з команд наблизитись до бажаного чемпіонства. Підопічні Павла Дармовіса в останніх матчах зазнали чотири поразки поспіль і чесно кажучи важко пояснити такі результати. В свою чергу команда «Skidka» на вершині турнірної таблиці і випереджає найближчих конкурентів на два залікових бали. Зазначимо, що команди вже зустрічались і рівняни виявились сильнішими, здобувши перемогу з рахунком 4:3. Зараз зовсім інша історія та інша гра, тому команда «Skidka» має прекрасний шанс на реванш, а також в разі перемоги зробити більш ніж гучну заявку на чемпіонство.

Вища Ліга

«Star» - «Укрметртестстандарт»

Звітна зустріч буде максимально цікава, адже дуже важлива для обох команд в плані боротьби за найвищі позиції. «Зірки» потребують перемоги, щоб повернутись на вершину турнірної таблиці, а підопічні Валентина Бондаря в разі успіху зможуть вирівнятись за кількістю балів з командою «Budmonster». Нагадаємо, що не так давно «Зірки» розписали бойову нічию 4:4 з підопічними Валентина Бондаря, а вже зараз такий результат нікого не влаштує. Стосовно прогнозу, то оцінюємо шанси 50/50, але долю звітного матчу може вирішити індивідуальна майстерність окремо взятих виконавців. Буде гаряче!

Перша Ліга

«МХП» - «Urban Sport City»

Обидві команди не кращим чином провели сезон 2020/2021 і на те є свої причини. Зараз переможець зможе розраховувати на четверту сходинку в Першій Лізі В. Команда «МХП» не змогла обіграти своїх опонентів в лютому, адже виграючи по ходу поєдинку з рахунком 2:0, матч завершився бойовою нічиєю 3:3. Натомість у команди «Urban Sport City» є можливість здобути максимальний результат, адже Ярослав Балачук в попередньому матчі проти «МХП» записав дубль на свій рахунок, а зараз також готовий про себе заявити. Стосовно прогнозу, то шанси максимально рівні, єдине, що можна сказати, так це те, що гра буде дуже результативна, оскільки обидві команди не дуже надійно грають в обороні.

Корпоративна Ліга

«ПБФ» - «НУХТ»

«Студенти» спробують ще раз обіграти своїх опонентів, адже  в жовтні 2020-го вдалось здобути перемогу з рахунком 4:2. Більше того, команду «НУХТ» влаштує навіть нічия у звітному протистоянні, що вже дозволить фінішувати на 4-й сходинці. З іншого боку колектив «ПБФ» в разі перемоги зможе залишити останню сходинку. Жага реваншу «Жовто-Зелених» та бажання покращити свої позиції може зіграти вирішальну роль у звітному протистоянні. Саме тому ризикнемо спрогнозувати перемогу команди «ПБФ».

 

Знайшли помилку, натисніть