Parimatch Ліга КФЛ. Анонс туру
Parimatch Ліга КФЛ. Анонс туру
19.03.2021

Настав час одного з вирішальних турів Київської Футзальної Ліги і за календарем буде зіграно 14 матчів. Зазначимо, що у деяких команд може бути серйозний привід для святкування, адже в разі перемоги достроково вдасться оформити чемпіонство. Настав час розібратись з анонсом туру!

Суперліга

«Рівнестандарт-ДЮСШ-4» - «Рятувальник»

Обидві команди дуже добре знають один одного і вже зустрічались між собою, а рівняни встигли здобути перемогу з рахунком 3:2. Проте, це вже історія, а зараз новий матч і новий виклик. Підопічні Дармовіса в останніх двох поєдинках зазнали поразки, а разі третьої невдачі поспіль ризикують залишити першу сходинку в турнірній таблиці. В свою чергу команда «Рятувальник» демонструє дуже цікаву гру, а в останніх чотирьох поєдинках оформила 8 балів. Підопічні Салівона серйозно додали в ігровому плані наприкінці чемпіонату і знаходяться в трійці лідерів, а в разі перемоги є шанс вирівнятись за кількістю балів з «Рівнестандарт-ДЮСШ-4». Звітна зустріч обіцяє бути максимально спекотною та цікавою, а шанси команд оцінюємо, як 50/50, адже зараз для обох колективі буде надзвичайно важлива гра.

«Рівнестандарт-ДЮСШ-4» - «SkyUp»

В другому своєму поєдинку рівняни будуть протистояти підопічним Костянтина Власенка. Нагадаємо, що команда «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» вже обігрувала своїх опонентів з рахунком 4:1. В свою чергу «Авіатори» хочуть взяти реванш і зупинити лідера. Тим паче після поразки в минулому турі підопічні Костянтина Власенка спробують реабілітуватись в матчі з лідером. Звичайно, зустрічаються команди з різних полюсів турнірної таблиці, але не все так однозначно. «Авіатори» готові до матчу на 100% і готові зупинити першу команду Суперліги, оскільки в разі перемоги вдасться поборотись за призові місця. Відносно прогнозу, то шанси команд оцінюємо, як 60/40 на користь «Рівнестандарт-ДЮСШ-4».

«Comfort Life» - «SkyUp»

«Авіатори» спробують обіграти своїх опонентів, оскільки перемога в двох іграх дозволить команді Костянтина Власенка розраховувати на першу трійку. Звичайно, команді «SkyUp» треба належним чином розподілити сили на два матчі, оскільки лише в разі переможних результатів можна буде говорити про медалі. В свою чергу «Будівельники» також не приховують своїх абміцій. Підопічні Андрія Науменка знаходяться в ТОП-3, а в разі перемоги гарантовано залишаться в трійці. Саме тому «Будівельники» розуміють ціну цієї гри і налаштовані виключно на позитивний результат. Зазначимо, що в лютому 2021-го року команди не змогли визначити сильнішого і розписали бойову нічию 1:1. Зараз також шанси на успіх оцінюємо, як рівні.

«Skidka» - «Донбасенерго»

Підопічні Олега Шуста нещодавно протистояли «Енергетикам» і матч завершився з рахунком 0:0. Зараз команду «Skidka» не влаштовує нічия, оскільки є чудові шанси вийти на першу сходинку в разі перемоги і поразки «Рівнестандарт-ДЮСШ-4». Натомість «Енергетики» також спробують себе проявити з кращої сторони. Звичайно, підопічні Віталія Мельника зроблять ставку на гру від оборони, а в разі перемоги є шанс наздогнати і вирівнятись за кількістю балів з командою «Skidka». Сподіваємось, що обидві команди порадують нас результативними ударами, а статус фаворита у підопічних Олега Шуста.

Вища Ліга

«Budmonster» - «Terratek»

«Будівельники» втратили першу сходинку, а зараз спробують проявити себе в матчі з командою «Terratek». Підопічні Павла Химяка вже обігрували своїх опонентів з рахунком 2:1, а зараз також спробують здобути переможний результат. З іншого боку підопічні братів Стайкових в разі перемоги не покращать свої позиції в турнірній таблиці. «Жовто-чорні» розташовуються на 5-й сходинці і відстань до команди «Укрметртестстандарт» складає 7 пунктів. Відносно прогнозу, то «Будівельники» безперечні фаворити, але чекаємо бій від команди «Terratek».

«Укрметртестстандарт» - «Десна»

Команді «Десна» поки що не вдається здобути жодного балу, а зараз підопічні Листопада спробують перервати цю негативну тенденцію. Тим паче «Десні» треба брати реванш за поразку 1:3. В свою чергу підопічні Валентина Бондаря в гарному настрої підходять до звітної зустрічі, оскільки в останніх чотирьох іграх вдалось здобути 10 залікових балів. Прогнозуємо результативну гру і перемогу команди «Укрметртестстандарт».

Перша Ліга

«Jokers» - «Банк Кредит Дніпро»

«Джокери» зіграють два матчі за тиждень і перемога у грі з «Банкірами» дозволить закріпитись третій позиції. Команда «Jokers» вже обігрувала підопічних Олександра Пекного з рахунком 2:1. В свою чергу гравці «Банк Кредит Дніпро» прагнуть реваншу, а також спробують зберегти інтригу в чемпіонаті. Звичайно, «Джокери» мають серйознішу мотивацію і амбітні цілі, але сподіваємось на ітригуючий поєдинок. Статус фавориту у команди «Jokers», проте, сподіваємось, що колектив «Банк Кредит Дніпро» зможе дати бій і спробує проявити себе з кращої сторони у матчі з третьою командою Першої Ліги А.

«Jokers» - «CK ARX»

Звітна зустріч може стати формальною для команди «Jokers», якщо вдасться здобути хоча б один бал в матчі з «Банк Кредит Дніпро». Проте, «Джокери» завжди  грають на перемогу і звітна зустріч не стане виключенням, оскільки вже вдавалось здобувати максимальний результат у матчі з «CK ARX» (5:3). В свою чергу «червоно-білі» прагнуть реваншу і розраховують на позитивний результат. Звичайно, буде дуже непросто, але команда Дмитра Глинки хоче себе проявити з кращої сторони. Відносно прогнозу, то шанси 60/40 на користь «Джокерів».

«The Saints» - «KRBA Team»

«Юристи» зіграють останній матч в сезоні і одного залікового балу буде достатньо, щоб розраховувати на першу сходинку в турнірній таблиці. Тим паче саме з нічийного рахунку 3:3 завершився матч між команди «The Saints» і «KRBA Team». Натомість «Святі» спробують поборотись за першу сходинку. Для цього команді Сергія Величко треба здобути дві перемоги в останніх матчах сезону і тоді можна буде тріумфувати в Першій Лізі В. Звичайно, задача дуже непроста. Стосовно прогнозу, то «Юристи» фаворити, а представники «The Saints» спробують обіграти підопічних Валерія Директоренка.

«АФК Prime» - «Urban Sport City»

Команда «АФК Prime» має шанс фінішувати на другій сходинці, але для цього потрібно виграти два матчі чемпіонату і розраховувати, що «The Saints» втратять бали. Більш того, команда Максима Каплунова знає, як обігрувати «Urban Sport City», адже вже одного разу вдалось тріумфувати з рахунком 5:2. Тим паче Владислав Шмирко веде боротьбу за золоту бутсу чемпіонату і спробує максимально корисно проявити себе в завершальній стадії. З іншого боку команда «Urban Sport City» в разі перемоги може вирівнятись за кількістю балів з «АФК Prime», правда,  це дуже непроста задача. Сподіваємось на інтригу, але швидше за все команда Максима Каплунова здобуде максимальний результат.

Корпоративна Ліга

«Check Point» - «Pokupon»

Звітна зустріч вкрай важлива для обох команд. «Айтішники» в разі перемоги вирівняються за кількістю балів зі своїми опонентами, а також вже вигравали у своїх опонентів за рахунку 4:2. Саме тому перемога у матчі дозволить команді Олександра Савушкіна очолити турнірну таблицю. З іншого боку представники команди «Pokupon» спробують реабілітуватись за поразку і навіть нічия дозволить залишитись на вершині турнірної таблиці. Зазначимо, що команда Атема Бесіди завжди прагне максимального результату, тому нас очікує дуже цікава гра. Шанси команд оцінюємо, як 50/50 і нехай переможе найсильніший!

«НУХТ» - «Сервіт-2»

В останніх п’яти матчах «студенти» набрали 3 бали, а зараз спробують взяти реванш у команди «Сервіт-2» за поразку з рахунком 1:3. Більше того, перемога у звітному матчі дозволить обійти дублерів «Сервіту». В свою чергу підопічні Миколи Костенка ведуть боротьбу за найвищі позиції і не можуть собі дозволити на цій стадії втрачати залікові бали. Саме тому команда «Сервіт» безперечний фаворит зустрічі, а «студенти» спробують оформити гучну сенсацію.

«Royal Credit» - «Infopulse»

«Кредитори» посідають останню сходинку в Корпоративній Лізі В і лише перемога дозволить увірватись в ТОП-3. Звичайно, враховуючи, що в 7 поєдинках була здобута одна звитяга, то важко спрогнозувати успіх підопічних Ярослава Сербіна. Натомість «Айтішники» в разі перемоги закріпляться на 3-й позиції і здобудуть бронзові нагороди. Стосовно прогнозу, то фаворит звітного матчу команда «Infopulse».

«ЄвроТехноБуд» - «Frag Lab»

Результат звітної зустрічі може вирішити долю чемпіонства в Корпоративній Лізі В. Одного залікового балу «Будівельникам» буде достатньо, щоб розраховувати на першу сходинку. Натомість «Айтішники» не полишають надії вийти на вершину турнірної таблиці. Задача у підопічних Антона Бутка одна – здобути 6 балів в останніх іграх сезону, тоді можна буде розраховувати на чемпіонство. Нагадаємо, що команди вже зустрічались між собою і «Будівельники» перемогли за рахунку 3:2. Зараз зовсім інша гра, тому шанси оцінюємо, як рівні.

Знайшли помилку, натисніть