Parimatch Ліга КФЛ. Анонс туру!
Parimatch Ліга КФЛ. Анонс туру!
26.02.2021

Черговий тур Київської Футзальної Ліги обіцяє порадувати максимально цікавими матчами в Суперлізі, драматичними поєдинками в Першій Лізі, а також нас очікують дуже результативні ігри в Корпоративній Лізі

Суперліга

«Рівнестандарт-ДЮСШ-4» - «Comfort Life»

Підопічні Павла Дармовіса очолюють турнірну таблицю і не збираються збавляти оберти. Рівняни прагнуть оформити чемпіонство, тому в кожному матчі демонструють максимальну самовіддачу та вже привчили столичних вболівальників до видовищних матчів. В свою чергу «Будівельники» в разі перемоги зможуть вирівняти за кількістю балів з лідером. Підопічні Андрія Науменка тривалий час очолювали турнірну таблицю, а зараз прагнуть повернути собі першу сходинку. Відверто кажу, у звітному матчі немає фавориту, адже це центральна гра туру. Бажаємо обом командам продемонструвати свій максимум!

«Донбасенерго» - «Skidka»

«Енергетики» два тижні тому розібрались з командою «SkyUp», а зараз також прагнуть про себе гучно заявити. Підопічні Віталія Мельника вже мають в своєму пасиві 3 поразки, тому зараз необхідно здобувати максимальний результат, щоб повернутись до групи лідерів. З іншої сторони підопічні Олега  Шуста на 4-й сходинці, а  в разі перемоги мають шанс покращити свої позиції. Очевидно, що з точки зору турнірної боротьби матч вкрай важливий для обох команд. Саме тому оцінюємо шанси, як 50/50 і нехай переможе найсильніший.

Перша Ліга

«Олімп Безпека» - «ПБГ Ковальська»

Підопічні Віталія Дєнюжкіна спробують взяти реванш за нещодавню поразку з рахунком 3:4. Запорукою успіх «Олімп Безпеки» може стати результативність Швеця і Балашова, а також надійна гра Хмеля на останньому рубежі. В свою чергу у «Будівельників» все йде за планом, оскільки вдається щотижня здобувати максимальні результати. Олександр Пекний може бути задоволений своїми підопічними, а особливо це стосується Рисенка та Рибцова, оскільки Олександр та Володимир щотижня потрапляють до когорти кращих гравців туру. Прогнозуємо цікаву гру, а шанси оцінюємо 60/40 на користь «ПБГ Ковальська».

АФК «Prime» - «KRBA Team»

Не так давно команди вже зустрічались і виявити сильнішого не змогли, оскільки фінальний свисток арбітра зафіксував результат 0:0. Зараз колектив Максима Каплунова хоче знову повернутись на переможний шлях, оскільки вже два тури поспіль завершують матчі результативними нічийними результатами (3:3, 4:4). В свою чергу підопічні Валерія Директоренка налаштовані виключно на перемогу і інших варіантів просто не розглядають. Зазначимо, що у «Юристів» Ростислав Сачок набрав форму, тому готовий знову вистрілити, як мінімум хет-триком. Сподіваємось на інтригуючий поєдинок, але статус фавориту у команди «KRBA Team».

«The Saints» - «Urban Sport City»

Обидві команди бажають здобути 3 бали, адже давно не оформлювали переможних результатів. Проте, колектив «Urban Spоort City» вже обігрував своїх опонентів з рахунком 5:1. Саме тому, «Святі» будуть грати з подвійною мотивацією, оскільки схочуть взяти реванш. Зазначимо, що у обох команд є проблеми зі збором і складом, тому зараз важко віддати комусь статус фаворита. Ризикнемо спрогнозувати результативну нічию.

Корпоративна Ліга

«Royal Credit» - «ЄвроТехноБуд»

Підопічні Ярослава Сербіна здобули єдину свою перемогу в сезоні саме в матчі з «Будівельниками».  Зараз команда «Royal Credit» спробує повторити цей результат, але розраховувати на 3 бали буде вкрай важко. Підопічні Євгена Саківського налаштовані більш ніж рішуче і зроблять все можливе, щоб довести, що поразка була простою прикрістю. Тим паче «Кредитори» не зможуть розраховувати на Дениса Зінченка, адже форвард «Royal Credit» вже пропускає декілька турів і зараз також не зможе допомогти своїй команді. Саме тому прогнозуємо успіх «ЄвроТехноБуд».

«ПБФ» - «Сервіт-2»

Звітна зустріч обіцяє бути максимально результативною. Адже в грудні 2020-го команди зіграли фантастичну гру, що завершилась з результатом 6:5 на користь «Жовто-Зелених». Зараз підопічні Миколи Костенка жадають реваншу і мають для цього всі можливості. Дублери «Сервіту» в разі перемоги зможуть наздогнати лідера. Натомість команда «ПБФ», якщо здобуде максимальний результат, то вирівняється за кількістю набраних балів з дублерами «Сервіту». Ситуація максимально заплутана і від того не менш цікава. Шанси оцінюємо, як рівні та чекаємо феєрію результативних ударів.

«АФК Енергія» - «Infopulse»

На минулому тижні «Енергетики» здобули першу перемогу в сезоні, а зараз прагнуть знову порадувати себе, вболівальників та тренера. Підопічні Станіслава Гончаренка хочуть взяти реванш за поразку 1:2 і мають для цього прекрасні шанси. Натомість «Айтішники» нещодавно зазнали розгромної поразки і хочуть також здобути позитивний результат. Проблема«Infopulse» лише в тому, що команді не завжди вистачає мотивації. Саме тому ризикнемо спрогнозувати перемогу «Енергетиків».

Знайшли помилку, натисніть