Parimatch League. Підсумки туру!
Parimatch League. Підсумки туру!
02.09.2021

Ліга А, 6 тур
Lawgris - Олімп Безпека 3:2 

Цей матч став справжньою сенсацією туру! Хоча Олімп Безпека і були демотивавані внаслідок нічиєї на минулому тижні, але все ж всі сподівалися на їхню реабілітацію у цьому двобої. А ось Lawgris проявили себе якомога найкращим чином, продемонструвавши готовність скористатися будь-якою нагодою яка приведе їх до своєї цілі. Спочатку суперники вели боротьбу на рівних, але після першого пропущеного м’яча охоронці знітилися. На 10 хвилині Керницький Сергій вивів юристів уперед, а вже за хвилину він же оформив дубль і встановив комфортну перевагу для своєї команди. Далі салатові почали активно задіювати голкіпера до атак і це призвело до взяття воріт гостями, на 15 хвилині першого м’яча відіграв Грушко Віталій. В другому таймі на 29 хвилині охоронцям вдалося наздогнати опонентів, рахунок зрівняв на 29 хвилині Романовський Сергій, здавалось що зараз вони вони покажуть свій клас, але додати в потужностях у них так і не вийшло. Натомість юристи на 38 хвилині зуміли знову вибороти перевагу, завдяки чому і здобути остаточну перемогу, вирішального м’яча для них забив Кадиров Андрій.

TRIOLAN - 2Т-AVATAS 5:10 
Найрезультативніша битва цього вікенду дала змогу глядачам насолодитися великою кількістю цікавих моментів, да так, що слідкувати за зміною в рахунку був ще той квест. 2Т-AVATAS вихопили пальму першості миттєво, вже на перших двох хвилинах Саківський Євгеній втілив два свої моменти у голи, чим вселив впевненість своїй команді, і на цьому він не спинився, адже чотири голи за матч були у його виконані. На 6 та 13 хвилинах чорні заколотили ще два м’ячі і картина вже почала вимальовуватися. Провайдери були шоковані, але все ж намагалися не марнувати своїх шансів і на 16 хвилині їм вдалося зрушити з мертвої точки, першого м’яча відіграв Оленковський Максим. Та бурю було не спинити і гості зуміли забити ще три м’ячі до перерви. TRIOLAN не падали духом і знову намагалися схилити чашу вагів на свій бік і на 21 хвилині Мельник Сергій забив другого м’яча на їх користь. Але Олійник Сергій дав зрозуміти суперникам, що вони не збираються збавляти обертів, забивши ще два м’ячі. Тоді червоні додали в потужностях і відіграли ще три м’ячі, але прірва в рахунку була нездоланною. На 38 хвилині 2Т-AVATAS поставили крапку десятим м’ячем, встановивши власний рекорд у цьому турнірі!

ПБФ - Grasser 0:6 
У цій зустрічі все пройшло без сюрпризів, хоча все ж таки очікувалась більш запекла боротьба між опонентами, адже цей поєдинок міг стати реваншним. Напевно вирішальним голом став забитий м’яч на 1 хвилині у виконанні Ляховича Михайла, який так швидко вивів ландшафтників уперед. Було видно що ПБФ такого повороту на очікували і занепали духом. На 15 хвилині Grasser подвоїли свій здобуток завдяки Броварському Дмитру. В другому таймі гості діяли вже по накатаній і заколотили ще два м’ячі на 23 та 30 хвилинах, в цьому відзначились Тиніна Олександр та Скуратівський Олег. У будівельників гра не клеїлась, але вони підключили п’ятого польового в надії відігратися, але, на жаль, цей крок не приніс позитивного результату, натомість вони пропустили ще два м’ячі на 36 та 37 хвилинах.

AXXONSOFT - МФК Атен 5:4 
Напевно це був найнервовіший матч цих вихідних. Суперники не бажали поступатися і постійно перехоплювали ініціативу один у одного, не даючи змогу вболівальникам навіть передбачити хто ж все таки вийде переможцем. Відкрили рахунок на свою користь енергетики на 3 хвилині, влучного удару завдав Волошин Ігор. Айтішники відіграли м’яча на 10 хвилині завдяки Савчуку Віталію. Далі МФК Атен знову вирвався вперед на 15 хвилині, а за хвилину вони здобули комфортну перевагу. В цьому відзначились Серебренников Роман та Садаєв Ахмад. На 20 хвилині жовті скоротили своє відставання до мінімуму, автором другого голу став Курінний Олександр. В другому таймі градус напруги не спадав. На 23 хвилині Макаєв Ільдар не зміг реалізувати дуже спірний пенальті, але на 25 хвилині господарі все ж таки встановили нічийний рахунок. Гравці МФК Атен знову здійснили ривок і на 26 хвилині втретє здобули першість. Тоді айтішники пішли в ва-банк з п’ятим польовим, наздогнавши опонентів на 35 хвилині, а на 37 хвилині вдало реалізований дабл-пенальті у виконанні Антоненко Антона приніс AXXONSOFT таку жадану перемогу!

Ліга В, 6 тур
Гренадер - Глобус Банк 4:6

Центральний матч ліги В подарував глядачам чудове видовище, незважаючи на те, що Гренадер мав кадрові проблеми і тренер Олександр Андрєєв був вимушений стояти у воротах. Ставки були надвисокими для обох колективів, тому протистояння було вкрай запеклим. Жовті змітали все зі свого шляху з самого початку і зуміли відкрити рахунок на 3 хвилині, влучного удару завдав Андрущенко Роман, а вже на 7 хвилині Майстренко Олександр подвоїв здобуток господарів. Глобус Банк не розгубились і відіграли першого м’яча на 10 хвилині, автором голу став Голуб Ігор. Але Гренадер на 16 хвилині знову встановили комфортну для себе перевагу. В другому таймі банкіри додали в потужностях, спочатку відігравши другого м’яча на 21 хвилині, а на 24 хвилині і третього, в цьому відзначились Голуб Ігор та Заболотний Андрій. Далі стало гарно помітно втому жовтих, адже грати майже без замін те ще випробування. Тим часом гості забили ще два м’ячі на 34 та 37 хвилинах, чим зробили гарну заявку на перемогу. На 38 та 39 хвилинах суперники обмінялись ще по одному влучному удару, які не вплинули на кінцевий результат. Таким чином Глобус Банк з цією перемогою на 90% гарантував собі золото у турнірі!


FavBet - ФК Армія 7:2
Результат цього поєдинку був доволі прогнозованим, але все ж таки ми очікували більш запеклої та конкурентної боротьби. Лотейники вибороли перевагу на 10 хвилині завдяки Ніколаєнко В’ячеславу, а на 15 хвилині подвоїли свій здобуток, в цьому відзначився Брильов Богдан. Контратаки армійців були кволими, але на останній хвилині першого тайму їм вдалося зрушити з метрової точки, автором влучного дальнього удару став Ясінський Михайло. Після перерви FavBet лише додавали обертів і з кожним забитим м’ячем все ставало більш очевидним. Загалом вони заколотили ще чотири голи на 22, 33 та 35 хвилинах. І хоч ФК Армія активно задіювали голкіпера в атаках, це приносило лише негативний результат, лише на 36 хвилині їм вдалося відіграти другого м’яча, влучного удару завдав Трапезун Віктор. Але лотейники не розслаблялися до останнього і на 39 хвилині додали сьомого м’яча до своєї скарбнички, здобувши тим самим логічну та досить легку перемогу.

WTeam - Check Point 2:2
На цій грі емоції також зашкалювали. Колективи мають приблизно однакові здобутки і цього разу вони боролися за можливість увімкнутися у гонку за медалями, тому кожному була вкрай бажаною саме перемога. У обох команд було вдосталь наполегливості та завзятості, а ось більша влучність їм би не завадила. Вивів жовто-блакитних вперед Клименко Ярослав на 5 хвилині прицільним і майстерним ударом, але айтішники не дрімали і відіграли м’яча за дві хвилини, Кунцевич Андрій відновив статус кво. Незадовго до перерви, на 12 хвилині, Check Point здобули мінімальну перевагу завдяки Демському Максиму. В середині другого тайму рівновагу для WTeam відновив все той же Клименко Ярослав, а ось на більше їх не вистачило. Взагалі кожен мав шанси взяти верх, але неправильний розподіл та напрямок емоцій зіграв з ними злий жарт. Тож тепер їм залишається дочекатися зустрічей всіх суперників і сподіватися, що саме їм посміхнеться удача.

Знайшли помилку, натисніть