Parimatch league. Підсумки туру!
Parimatch league. Підсумки туру!
29.07.2021
Ліга А, 2 тур
МФК Атен - Олімп Безпека 0:1
У цій зустрічі глядачі могли спостерігати справжню запеклу битву, адже ніхто не бажав поступатися. Атмосфера була войовничою, а гра динамічною. Енергетики після поразки на минулому тижні завзято боролися задля перемоги, щоб повернути собі везіння. А Олімп Безпека з новими силами після тижневої перерви та з оновленим складом ринулися у бій. Рахунок було відкрито на 9 хвилині, прицільного удару на користь охоронців здійснив Грушко Віталій. Атен проводили контратаки, але їм не вистачало влучності. В другому таймі сині більше приділяли уваги обороні і у них це добре виходило. Як не намагалися господарі змінити хід гри, але всі їх титанічні зусилля закінчувалися нічим. Тож для Олімп Безпеки ця перемога була важкою, але все ж перемога завжди перемога!
 
ПБФ - TRIOLAN 4:2 
На результат цього матчу, можна з впевненістю сказати, вплинуло саме налаштування на гру команд та націленість на перемогу. Нарешті, вирвавшись з кризи будівельники були готові хоч зорі з неба знімати, а ось TRIOLAN виглядали трохи не зібраними та пригніченими. Такої кількості ударів по воротам і пригадати важко, тому за цією нервовою боротьбою було особливо цікаво спостерігати. ПБФ розпочали свої стрімкі і потужні атаки вже з перших секунд і на 2 хвилині забили швидкого м’яча, в цьому відзначився Педак Ілля, а вже за п’ять хвилин вони подвоїли свій здобуток завдяки Кошевому Івану. Тріолан відповіли на 10 хвилині, автром голу став Стрілецький Максим. Але будівельників було не спинити, на 14 хвилині вони забили третього м’яча. Після перерви провайдери додали с потужностях і знову скоротили своє відставання до мінімуму, влучного удару завдав Джафаров Дмитро. Далі гості пішли в ва-банк з п’ятим польовим, але не змогли скористатися чисельною  перевагою, натомість на 40 хвилині сині заколотили четвертого м’яча у пусті ворота опонентів.
 
AXXONSOFT - Lawgris 4:2
Тут все було досить прогнозовано, AXXONSOFT на хвилі успіху кинули всі свої сили на перший тайм, а вже в другому були більше зосереджені на обороні. А ось юристам треба було стрибнути вище голови щоб перемогти фаворитів, але для цього потрібна надпотужна мотивація, тож цього разу вони трохи не дотягнули. Айтішники розпочали пресинг воріт суперників і вже на 4 хвилині відкрили рахунок, в цьому відзначився Антоненко Антон. Потім, на 16 хвилині Школьников Кирило подвоїв здобуток господарів, а за дві хвилині Антоненко Антон оформив дубль. Для  Lawgris все виглядало не радужно, але вони не здавались і намагалися відіграти бодай одного м’яча, але всі спроси були не влучними. Після перерви небесні грали з п’ятим польовим, але перш ніж отримати позитивну динаміку, вони пропусти четвертого м’яча. Лише на 37 хвилині юристи здобули першого м’яча завдяки Квітко Павлу, а на 38 хвилині і другого, цього разу влучного удару завдав Веремійчук Іван, але на більше їм не вистачило часу.
 
Ліга А, 1 тур
Grasser - Олімп Безпека 4:3
Центральний матч вікенду подарував глядачам справжню зарубу між фаворитами, складалось враження, що битва була не на життя, а на смерть. На 14 хвилині ландшафникам вдалося захопити пальму першості завдяки Скуратівському Олегу, а вже на 17 хвилині вони подвоїли свій здобуток, автором удару став Ляхович Михайло. За хвилину до перерви Grasser забили і третього м’яча. У Олімп Безпеки гра не пішла, вони створили чимало цікавих моментів, але завжди щось ставало на перепоні. У другому таймі охоронці змінили голкіпера і активно стали його задіювати в атаках, цей крок мав успіх, адже на 28 хвилині вони відіграли першого м’яча, а на 35 хвилині і другого, в цьому відзначились Міронов Микита та Романовський Сергій. Але пусті ворота гостей були занадто ласим шматочком і на 38 хвилині сірі додали четвертого м’яча до свого здобутку. Та сині не бажали відступати і боролися до останнього, скоротивши своє відставання до мінімуму на 40 хвилині. Тож Grasser здобули важку перемогу, в більшій мірі саме завдяки гандикапу у першому таймі.
Ліга В, 2 тур
ВАЗ-2101 - WTeam 3:3 
У цьому двобої обом колективам було вкрай бажано вибороти перемогу, адже лише вона давала б гарні шанси на боротьбу за нагороди. Тому ніхто не поступався, але все ж думалося, що більш досвідчені Вітім зуміють схилити чашу вагів на свій бік. Жовто-блакитні вирвалися вперед швидко, на 2 хвилині відкрив рахунок Гуртовенко Андрій, а на 2 хвилині другого м’яча на користь своєї команди здобув Гудименко Олександр. Здавалось, що гості вже проклали собі шлях, але на 13 хвилині автомобілісти перехопили ініціативу завдяки Домбровському Анатолію. В другому таймі, на 24 хвилині Корзіков Максим вдало реалізував пенальті, чим зрівняв рахунок команд. Але WTeam не спали і знову вибороли мінімальну перевагу на 30 хвилині. Хоч ВАЗ-2101 були весь час в позиції наздоганяючого, але все ж їхня наполегливість принесла результат на 32 хвилині, але далі як би конкуренти не намагалися перетягнути ковдру на себе, цього разу не вдалося виявити сильнішого.
 
ФК Армія - Глобус Банк 1:5 
Підсумок цієї гри був прогнозованим, адже банкіри були окрилені успіхом у попередньому поєдинку, а військові все ще переживають не найкращі часи. Битва розпочалась завзято, але суперникам досить довго не вдавалося позитивно реалізувати свої атаки. На 17 хвилині Глобус Банк зуміли себе взяти в руки і відкрити рахунок, прицільного удару завдав Кузьмін Володимир, який загалом став автором аж трьох голів за матч. Далі у гостей все пішло по накатаній, на 19 хвилині вони встановили комфортну перевагу перед перервою завдяки Заболотному Андрію. У ФК Армія гра не клеїлась, але вони не полишали спроб наздогнати опонентів. Але на 34 хвилині білі заколотили третього м’яча і вже потихеньку все ставало очевидним. Тоді армійці підключили п’ятого польового і нарешті їм вдалося зрушити з мертвої точки, гол престижу забив Шимко Ярослав на 35 хвилині. Але конкуренти не збавляли обертів і забили ще два м’ячі на 36 та 38 хвилинах, чим вибороли безапеляційну перемогу!
 
Гренадер - FavBet 5:1 
Так як суперники вже зустрічалися у відбірковому етапі та зіграли внічию, то вболівальники обох колективів з нетерпінням чекали, що цього разу саме їхні фаворити здобудуть перемогу. Особливої цікавості додавав той факт, що обидві команди мають приблизно однаковий рівень гри. Гренадер розпочали зі стрімких атак і вже на 3 хвилині забили швидкого м’яча, в цьому відзначився Андрушенко Роман. А ось лотейники виглядали трохи незібраними і їм явно не щастило. Другий м’яч було забито уже в другому таймі, на 22 хвилині господарі подвоїли свій здобуток завдяки Андрущенко Роману. А за дві хвилини Голодников Олександр забив третій гол на користь жовтих. FavBet приклали чимало зусиль, але всі їх спроби були марними аж до 30 хвилині, єдиного м’яча відіграв Чикільов Ілля. Але Гренадер було вже не спинити, вони встигли забити ще два м’ячі до кінця поєдинку.
Знайшли помилку, натисніть