Parimatch League. Підсумки туру!
Parimatch League. Підсумки туру!
20.07.2021

Після довгого відбіркового етапу нарешті ми розпочинаємо фінальний етап змагань! Нагадаємо, що після відбору команди розділилися на 2 ліги по 8 команд і в кожній лізі буде визначений чемпіон та призери.

 

Ліга А, 1 тур

МФК Атен - 2Т-AVATAS 2:4

Результат цього поєдинку був абсолютно сенсаційним, адже фаворитами вважаються енергетики, але 2Т-AVATAS здійснив справжній фурор. Що стало причиною - важко сказати, чи то Атен недооцінили суперників, чи то голкіпер гостей відпрацював на відмінно і надихнув, тим самим, свою команду. Чорні вирвалися вперед вже на 8 хвилині, автором першого забитого м’яча став Мельник Віталій і на цьому він не зупинився, адже три голи з чотирьох за весь матч були у його виконанні. На 18 хвилині Маринич Андрій відправив  2Т-AVATAS на перерву з комфортною перевагою в рахунку. Жовті атакували у відповідь, але всі їх спроби закінчились нічим. В другому таймі гості заколотили третього м’яча на 23 хвилині і вже стало зрозуміло, що у опонентів залишилось мало шансів. Але на 27 хвилині енергетикам вдалося зрушити з мертвої точки, вони відіграли першого м’яча завдяки Волошину Ігорю. Тоді жовті вирішили грати в ва-банк з п’ятим польовим, але на 40 хвилині знову пропустили. Майже під сирену Атен спромоглися забити другого м’яча, в цьому відзначився Смачило Богдан, але на більше не вистачило часу.

 

AXXONSOFT - TRIOLAN 5:3 

Цей матч міг би бути реваншним, адже команди вже зустрічалися у відбірковому етапі, але все ж айтішники не дали цьому відбутися. Була справжня заруба, чим суперники порадували глядачів. Шлях до успіху TRIOLANу пробив на 8 хвилині Дацко Євген. Але AXXONSOFT швидко перехопили ініціативу і відіграли м’яча вже за хвилину, автром голу став Макаєв Ільдар. Далі айтішники лише нарощували оберти і заколотили ще два м’ячі на 11 та 12 хвилинах, в цьому відзначились Макаєв Ільдар та Крайовий Дмитро. Але провайдери не відступали і скоротили своє відставання до мінімуму на 17 хвилині завдяки Устименко Андрію. Та жовтих було не спинити і вони знову забили гол на 19 хвилині, встановивши тим самим рахунок 2:4. В другому таймі айтішники трохи здали позиції, та і у TRIOLAN були не дуже вдалі атаки, але все ж на 34 хвилині господарі здобули третього м’яча до свого заліку, дихаючи опонентам в потилицю. Тоді AXXONSOFT знову мобілізувалися і на 38 хвилині поставили крапку у цьому протистоянні, забивши п’ятого м’яча і здобувши впевнену перемогу!

 

ПБФ - Lawgris 3:0

Інколи, вкрай важливо спіймати хвилю і тоді все йде вже майже по інерції, так і було цього разу. Початок гри був досить млявим, команди все ніяк не могли налаштуватися на боротьбу, але юристи майже відразу вирішили задіювати голкіпера в атаках, цей крок для них став фатальним. На 17 хвилині ПБФ відкрили рахунок, влучно поцілив у пусті ворота суперників Шепетько Володимир. Lawgris не відмовлялися від своєї стратегії і потужно тиснули на ворота конкурентів, але на жаль всі їх спроби були не влучними. Після перерви будівельники не збавляли обертів і заколотили спочатку другого м’яча на 28 хвилині завдяки Педак Іллі, а згодом на 40 хвилині і третього. Цього разу відзначився Голубець Андрій. Жовті не здавались до останнього, але було видно, що вони занепали духом і всі їх намагання відіграти м’яча зводились нанівець.

Ліга В, 1 тур

Глобус Банк - WTeam 5:1

Підсумок цієї гри став ще одним сюрпризом для глядачів, адже WTeam є більш досвідченою командою і незважаючи на деякі гойдалки в їхній результативності, їх досвід мав стати вирішальним у протистоянні з банкірами. Глобус Банк схилили чашу вагів на свій бік на 10 хвилині, влучного удару завдав Голуб Ігор, який став рушійною силою команди, адже він здобув три з п’яти м’ячів за матч. Гості виглядали не зібраними і сонними, можливо дався в знаки ранній час матчу по розкладу. В другому таймі білі додали в потужностях і збагатили свій здобуток ще чотирма м’ячами на 24, 28, 31 та 32 хвилинах, в цьому відзначились Голуб Ігор, Оніщенко Павло та Кузьмін Володимир. Жовто-блакитні спочатку активно задіювали голкіпера в атаках, але після того як суперники заколотили четвертого м’яча у пусті ворота, вони випустили п’ятого польового і лише на 40 хвилині їм вдалося забити гол престижу, автром якого став Гудименко Олександр. Тож вітаємо банкірів з беззаперечною перемогою!

 

Check Point - ВАЗ-2101 6:3

У цій зустрічі вирішальним стало налаштування на гру, що було добре видно протягом усього протистояння. Check Point не пройшов до Вищої ліги і зараз саме вони головні фаворити у боротьбі за першість. Автомобілісти також не ликом шиті, але протистояти такому натиску їм не вистачало сил. Розпочали лік голів ВАЗ-2101 на 4 хвилині, першого м’яча на користь своєї команди здобув Кориничевський Дмитро. Трохи згодом, на 8 хвилині айтішники зрівняли рахунок, в цьому відзначився Степанюк Віктор. Але вже за хвилину автомобілісти знову перехопили ініціативу і вирвались вперед завдяки Домбровському Анатолію. Та білі лише нарощували потужності і встигли забити три м’ячі до перерви, на 11 та 17 хвилинах дубль оформив Ферук В’ячеслав, а на 20 хвилині четвертий гол забив Шуляковський Ярослав. В другому таймі гості стали помітно просідати, а ось Check Point зберігав заданий рівень гри. На 32 та 37 хвилинах господарі збагатили свою скарбничку ще двома м’ячами і все стало очевидним. Але все ж на 40 хвилині ВАЗ-2101 встигли відіграти третього м’яча, хоч це аж ніяк не вплинуло на підсумковий результат.

Знайшли помилку, натисніть