Parimatch league. Підсумки 7 туру!
Parimatch league. Підсумки 7 туру!
09.09.2021
Ліга А, 7 тур
В лізі А, як і зазначалося в анонсі, все найцікавіше залишиться на останній тур. 
 
 
В першому матчі туру TRIOLAN досить несподівано впевнено переміг МФК Атен. В першому таймі провайдери заробили комфортний гандикап у два м’ячі, завдяки забитим голам від Сергія Мельника та Романа Чугая. В другому таймі енергетики кинули всі сили на атаку і на 28 хвилині завдяки вдало реалізованому пенальті від Артема Фалілєєва в них загорівся промінь надії, але за хвилину до кінця гри Роман Чугай, оформивши дубль, затвердив першу перемогу TRIOLAN в лізі А з рахунком 3:1! 
 
 
В матчі між Grasser - 2Т-AVATAS колектив Віталія Мельника з перших секунд матчу взяв дуже високий темп, чим застав зненацька свого опонента. При чому перший гол був забитий вже на першій хвилині гри. А перед перервою Євген Саківський забивши гол у роздягальню, загнав Олександра Пекния в глухий кут. Після перерви 2Т-AVATAS продовжували грати у високому темпі і нарощувати перевагу. Звісно ландшафтники також пробували атакувати, але цього дня 2Т-AVATAS були на висоті! Отже впевнена перемога гостей поки що не вплинула на турнірне становище. Все наразі буде залежати від Grasser, а точніше від їхнього майбутнього матчу з AXXONSOFT.
 
 
Ліга В, 7 тур
 
В першому матчі другої ліги між Гренадер та ВАЗ-2101, автомобілісти спробували нав'язати боротьбу своєму більш іменитому супернику, і зразу у них це дуже добре виходило. Спочатку ВАЗ-2101 досить швидко  здобув перевагу у два голи і також  швидко її втратив. Навіть пропущений гол у роздягальню не знітив номінальних гостей. На початку другого тайму команди обмінялись голами і до 28 хвилини майоріла бойова нічия 4:4, але ближче до кінця матчу автомобілісти почали помітно втомлюватися і Гренадер цим скористався. Забивши 3 м'ячі, колектив Олександра Андрєєва Здобув важку перемогу і продовжив гонку за медалями! 
 
 
Матч між Check Point та ФК Армія почався з затримкою, адже військові ледь змогли зібрати склад на гру і попри цей факт вони ні в чому не поступалися своєму більш титулованому супернику. Гойдалки, які розпочалися в першому таймі, продовжились і в другому. Check Point забиває - ФК Армія відповідає. Знову вийшовши вперед на 36 хвилині, айтішники все ж таки змогли втримати мінімальну перевагу і продовжили боротьбу за нагородами! 
 
 
Справжній трилер відбувся і матчі між FavBet та WTeam. З перших хвилин, жовті показали, що налаштовані дуже рішуче і завдяки голам Юрія Моргушки та Олексія Гарасюти вони в першому таймі здобули впевнену перевагу. FavBet оговтався після перерви, вони забивали не тільки у ворота суперника, але і в свої. На 38 хвилини рахунок був нічийним, 3:3, який влаштовував лотерейників і на 75% гарантував їм медалі. Але господарі прийняли нелогічне рішення продовжувати атакувати з п'ятим польовим і за 6 секунд до кінця гри привезли собі гол і як висновок - втратили шанси на нагороди.
Знайшли помилку, натисніть