Parimatch League. Огляд 5-ого туру!
Parimatch League. Огляд 5-ого туру!
16.06.2021

Група А, 5 тур

WTeam - AXXONSOFT 1:5

Напевно даний матч став найемоційнішим цього вікенду. Градус напруги просто зашкалював, тож команди подарували чудове видовище своїм вболівальникам. Хоч AXXONSOFT грали без голкіпера їх майстерність майже не залишила шансів суперникам, але WTeam вели боротьбу немов в останнє. Тож, на коні були ті, які зуміли направити свої емоції в правильне русло. Айтішники схилили терези на свій бік на 15 хвилині, відкрив рахунок Бояр Юрій, а вже за 4 хвилини вони подвоїли свій здобуток, в цьому відзначився Савчук Євгеній. Жовто-блакитні прикладали чимало зусиль, але їм конче не вистачало зосередженості і влучності. Лише в другій половині гри господарі відіграли першого м’яча, вдало реалізував пенальті на 28 хвилині Гарасюта Олексій. На 30 хвилині у WTeam а з’явилася гарна нагода наздогнати опонентів через вилучення їхнього гравця, але навіть тоді їм не посміхнулася удача. А ось у AXXONSOFT все йшло гладко і загалом вони додали ще три м’ячі на 34, 36 та 40 хвилинах, чим здобули беззаперечну перемогу!

TRIOLAN - Check Point 3:2

Ця дуель тримала в напрузі до останніх секунд матчу, адже змагалися приблизно рівносильні суперники та ще й сусіди по турнірній таблиці. Вирішальною, цього разу, стала саме витривалість. Check Point вибороли першість на 13 хвилині, влучного удару завдав Рахно Віталій, замкнувши дальню стійку. Та провайдери не довго відставали і відіграли м’яча на 17 хвилині, автором голу став Устименко Андрій. В другому таймі айтішники знову вирвались вперед завдяки Кунцевич Андрію на 23 хвилин, котрий скористався помилкою голкіпера. Провайдери хоч і були в позиції наздоганяючого, але з цим вони справлялись на відмінно і на 29 хвилині Литвиненко Андрій зрівняв рахунок команд. Потім була серія жовтих карток і вже здавалось, що сильніший не буде визначений, але буквально з сиреною вдало реалізований штрафний удар приніс TRIOLAN таку бажану перемогу!

Lawgris - Глобус Банк 3:2

Про цю зустріч можна сказати, що вона була поділена на тайми в яких абсолютне панування колективи поділили порівну. Також і стиль гри команд був типовим для них, тобто без сюрпризів для глядачів. Банкіри почали несамовито атакувати ворота суперників і на 16 хвилині відкрили рахунок, автором першого забитого м’яча став Черниш Олександр, який майстерно реалізував штрафний удар, а на 20 хвилині вони встановили для себе комфортну перевагу, в цьому відзначився Коновалов Євгеній. Lawgris виглядали трохи розгубленими і хоч вони і проводили контратаки, але пішли на перерву з нічим. А ось у другому таймі юристи оживились і почали наздоганяти суперників, спочатку на 21 хвилині відігравши першого м’яча завдяки Кадирову Андрію, а за хвилину і другого, цього разу відзначився Тарасюк Тарас. Трохи згодом, на 33 хвилині, господарі вирвались вперед, третього м’яча до їх скарбнички додав Сологуб Артем. Глобус Банк пустили всі сили на атаки, а юристи були зосереджені на обороні. Навіть задіяний п’ятий польовий під кінець матчу у білих, так і не приніс бажаного для них результату.

Група В, 5 тур

ФК Армія - МФК Атен 2:6

У цьому матчі відбувалося все так як і прогнозувалося, отже цього разу було без сюрпризів. ФК Армія досих пір лихоманить, індивідуальний рівень гравців досі перевищує колективний. А ось МФК Атен демонструє протилежний результат, хоч вони також на початку сезону підсилили свій склад. Тож і результат поєдинку плавно витікав з цих фактів. Енергетики взяли пальму першості на 8 хвилині завдяки Лісовському Петру, а на 11 хвилині подвоїли свій здобуток, в цьому відзначився Степанюк Ілля. Військові зуміли відіграти м’яча на 12 хвилині, поцілив у ворота опонентів Трапезун Віктор. Другий тайм був за жовтими, вони планомірно збагачували свій здобуток, загалом здобувши ще чотири м’ячі до свого заліку на 23, 30, 31 та 37 хвилинах. Оскільки МФК Атен останні хвилини вирішили атакувати з голкіпером, на 40 хвилині армійці заколотили другого м’яча у пусті ворота суперників, це звичайно не дало можливості наздогнати опонентів, але принаймні послугувало хоч і не великою, але розрадою.

ПБФ - FavBet 7:3

Незвичайний розвиток подій команди подарували глядачам у цьому двобої, що беззаперечно вплинуло на остаточний результат. У FavBet склалася вже майже традиція, мати практично мінімальний склад на грі, також черговий раз був відсутній голкіпер. ПБФ були у своєму руслі, виправдовуючи свою першу сходинку в таблиці. Надшвидкий гол на 1 хвилині забили будівельники, автором удару став Бородаєнко Андрій, і вже здавалось, що шлях прокладено, але далі курс був змінено. На 9 хвилині FavBet відіграли м’яча, в цьому відзначився Гапон Олексій, а на 19 хвилині вони відправились на перерву з мінімальною перевагою завдяки Портянкіну Богдану. В другому таймі на 26 хвилині лотейники встановили для себе комфортну перевагу начебто підтвердивши свою першість, але далі все знову перевернулось догори дригом і вони чомусь вирішили байдикувати, активно підключаючи до атак голкіпера. ПБФ зреагували миттєво і скористалися своїм шансом на всі 100%, заколотивши загалом шість м’ячів і здобувши розгромну перемогу! Особливого відзначились Бородаєнко Андрій та Шепетько Володимир забивши по два голи в другій половині гри відповідно.

Grasser - Яблоко 7:2

Досить прогнозований розвиток подій могли спостерігати глядачі у цьому поєдинку, суттєво різний рівень гри суперників було видно неозброєним оком. Grasser зайняли лідируючу позицію з самого початку відкривши рахунок на 11 хвилині, першого м’яча забив Бабін Володимир. Але і Яблоко також були сповнені рішучості і відіграли м’яча на 15 хвилині, в цьому відзначився Іванцов Володимир. Далі ландшафтники почали набирати обертів і забили ще два голи до перерви завдяки Скуратівському Олегу та Тиніні Олександру. В другому таймі перевага сірих ставала ще більш вагомою, адже вони забили ще три м’ячі на 23, 27 та 28 хвилинах. Гості виглядали доволі розгублено, але все ж на 29 хвилині їм вдалося відіграти другого м’яча, влучного удару завдав Жумайлов Олександр. Але Grasser не давали жодного шансу конкурентам, забивши сьомого м’яча на 34 хвилині, чим вибороли беззаперечну четверту перемогу поспіль!

Гренадер - 2Т-AVATAS 6:3

Ще одна боротьба між суперниками по турнірній таблиці обіцяла бути цікавою та видовищною, що виправдало сподівання вболівальників обох колективів. Хочеться відмітити, що жовті цього разу були без голкіпера, який відбував одноматчеву дискваліфікацію, тому інтрига лише наростала. Вилучення у господарів на 9 хвилині коштувало ім пропущеного м’яча на 10 хвилині. Першого м’яча на користь AVATAS здобув Олійник Сергій, а згодом на 14 хвилині він же оформив дубль встановивши комфортну перевагу над опонентами. Але Гренадер перехопили ініціативу, спочатку відігравши першого м’яча на 18 хвилині, а на 19 хвилині зрівнявши рахунок, в цьому відзначились Більце Артем та Шимків Олександр. На 20 хвилині господарі вибороли мінімальну перевагу. Після перерви чорні не відступали і на 30 хвилині зрівняли рахунок команд, але далі щось пішло не так, вони суттєво просіли. А ось жовті діяли з тою ж наполегливістю і завзяттям, тож вони забили ще три м’ячі на 31, 33 та 35 хвилинах, встановши для себе позитивний кінцевий результат.

Знайшли помилку, натисніть