Parimatch League. Огляд 4-ого туру!
Parimatch League. Огляд 4-ого туру!
10.06.2021

Група А, 4 тур

Олімп Безпека - ВАЗ-2101 7:1

Результат цієї зустрічі був доволі прогнозованим, але жага до перемоги була присутня у обох колективів, тож це давало надію вболівальникам автомобілістів. Олімп Безпека задали шалений темп гри вже на 2 хвилині заколотили надшвидкого м’яча, в цьому відзначився Козловець Леонід, і що цікаво саме він став королем першого тайму, адже всі три забиті м’ячі були в його виконанні. Тож охоронці здобули ще два м’ячі на 8 та 10 хвилинах, при цьому майже не підпускаючи суперників до своїх воріт. ВАЗ-2101 не здавались і намагалися скористатися кожним моментом, але на жаль їм конче не вистачало влучності. В другому таймі все стало ще більш очевидним, сині лише збільшували свій відрив добре працюючи як в атаках так і в обороні. Загалом охоронці забили ще чотири м’ячі на 28, 30, 31 та 39 хвилинах, в цьому відзначились Хомяков Владислав, Рибальченко Владислав, Савчук Леонід та Козловець Леонід відповідно. Як не намагалися автомобілісти зрушити з мертвої точки, всі їх зусилля були марними і склалося враження що це був точно не їхній день.

ТРІОЛАН - Lawgris 3:2 

У цьому матчі відбувалася справжня заруба між суперниками, тож глядачі перебували в суцільній напрузі до останніх секунд гри. Такий запал та нестримну жагу до перемоги можна споглядати не так часто. Обидва колективи створили чималу кількість цікавих та небезпечних моментів. Тож виділити сильнішого протягом усієї боротьби не вдавалося. Відкрили рахунок ТРІОЛАН на 8 хвилині, прицільного удару завдав Устименко Андрій. Але на 16 хвилині юристи відіграли м’яча, в цьому відзначився Кадиров Андрій. В другому таймі градус напруги тільки зростав. На 23 хвилині Lawgris вдалося вирватись вперед, другого м’яча на користь своєї команди здобув Веремійчук Іван. Червоні наздогнали опонентів на 30 хвилині завдяки Литвиненко Андрію і вже почало здаватися що цього разу результат буде нічийним. Але на 40 хвилині вдало пробитий аут вирішив долю поєдинку, Оленковський Максим приніс перемогу провайдерам!

Глобус Банк - AXXONSOFT 0:3

Незвичний розвиток подій могли спостерігати глядачі у першому таймі, нульова результативність буває рідко. Хоча небезпечних моментів було вдосталь від обох колективів. Після виснажливої і невдалої  першої половини гри, команди повели себе зовсім по різному. Глобус Банк трохи занепали духом, особливо беручи до уваги що вони були вимушені грати без тренера та голкіпера, а ось AXXONSOFT нарешті знайшли свою гру. Айтішники відкрили рахунок на 24 хвилині, першого м’яча для своєї команди здобув Антоненко Дмитро, а на 27 хвилині вони подвоїли свій здобуток завдяки Савчуку Євгенію. Банкіри спробували грати з п’ятим польовим, але було видно, що удача від них відвернулася. На 36 хвилині жовті здобули третього м’яча, остаточний рахунок встановив Савчук Віталій, показавши всім що вони вже повністю ввійшли в свою колію після «відпустки». Щодо банкірів, то черговий раз вони показують гарну гру, створують моменти, обстрілюють стійки, але не здобувають балів.

Група В, 4 тур

АРМІЯ - ПБФ 1:7

Цей поєдинок був досить цікавим для перегляду не зважаючи на те, що майже вся гра проходила в одні ворота. Армійці обрали досить не звичайну тактику вже з самого початку гри, голкіпер був повноцінно задіяний в атаках і аж до 15 хвилині він прекрасно з цим справлявся, успішно маневруючи між своїми воротами і половиною поля суперників. Напевно саме ця тактика і стала родзинкою матчу. Але втома взяла своє і на 15 хвилина ПБФ відкрили рахунок, першого м’яча до заліку своєї команди здобув Бородаєнко Андрій. В другому таймі у будівельників все пішло вже як по маслу, на 22 хвилині вони забили другого м’яча, в цьому відзначився Шепетько Володимир, а за дві хвилини і третього завдяки Джарти Дмитру. Трохи згодом гості додали ще три м’ячі на 28, 30 та 37 хвилинах. У ФК Армія гра не дуже клеїлась, час плинув, а їх зусилля не приносили позитивного результату, але все ж гол престижу вони зуміли забити на 40 хвилині, автором влучного удару став Курочкін Костянтин. Та і сині не розслаблялися до останнього і забили сьомого м’яча за секунди до сирени.

2T-AVATAS - Яблоко +/-
На жаль, Ябколо через невизначені причини не прибули на гру...

FavBet - МФК Атен 1:3

Хоч МФК Атен трохи випереджає лотерейників по рівню гри, але цього разу результат дуелі був досить непередбачуваним, адже у енергетиків був відсутній тренер на грі, а FavBet залишилися без голкіпера. Доволі довго командам не вдавалося схилити чашу вагів на свою користь, вони атакували ворота один одного, але безрезультатно. Лише на 17 хвилині МФК Атен відкрили рахунок, автором голу став капітан команди, Оверченко Андрій. Червоно-чорні реабілітувалися вже в другому таймі, на 21 хвилині зрівняв рахунок команд Смірнов Вадим. Але на 26 хвилині жовті знову вибороли мінімальну перевагу, цього разу відзначився Степанюк Ілля. Лотейники не здавались, але не реалізований пенальті на 36 хвилині трохи демотивував їх. А ось енергетики на 37 хвилині додали третього м’яча до свого здобутку завдяки тому ж Степанюку Іллі, чим здобули беззаперечну перемогу, хоча і не легку.

Grasser - Гренадер 5:2 

Тут все відбулося без сюрпризів, як і очікувалось, досвідченість зіграла у цій зустрічі ключову роль, хоча деяка інтрига все ж була присутня. На початку гри обидва суперники створювали небезпечні моменти, але все ж відкрили рахунок Grasser на 13 хвилині, влучного удару завдав Тиніна Олександр. А ось Гренадеру не вистачало влучності і вони так і не змогли нічого противоставити опонентам. В другому таймі на 24 хвилині ландшафтники встановили для себе комфортну перевагу, другий гол забив Скуратівський Олег. Лише не 26 хвилині гості трохи прийшли до тями і відіграли одного м’яча, в цьому відзначився Кліменко Дмитро. Але на 28 та 29 хвилині сірі заколотили ще два м’ячі і це вже стало серйозною заявкою на першість. Жовті стали помітно нервувати і примудрилися отримати вилучення на 32 хвилині, хоч в меншості вони вистояли, але на 35 хвилині знову пропустили. Задіяний п’ятий польовий трохи допоміг, адже Гренадер відіграли другого м’яча на 37 хвилині, але цього виявилось замало щоб наздогнати конкурентів.

Знайшли помилку, натисніть