Parimatch League. Огляд 2 туру
Parimatch League. Огляд 2 туру
26.05.2021

Група А, тур 2
Олміп Безпека - Глобус Банк 4:3

На цій зустрічі панувала безперервна напруга, адже ніхто із колективів не збирався поступатися. Спочатку пальму першості взяли Олімп Безпека, стрімко відкривши рахунок на 3 хвилині, першого м’яча забив Кульматицький Володимир, а на 9 хвилині Кулик Олександр подвоїв здобуток охоронців. Та цей факт аж ніяк не збив з толку банкірів і вони при першій же можливості відіграли м’яча, на 13 хвилині відзначився Голуб Ігор, а вже на 15 хвилині Скомороха Олександр шаленим ударом зрівняв рахунок команд. Але сині зуміли знову вирватись вперед перед перевою забивши гол в роздягальню на 18 хвилині. Другий тайм був не менш запеклим і опоненти дихали один одному у потилицю. На 22 хвилині Глобус Банк знову зрівняли рахунок і вже почало здаватися що цього разу не вийде виявити ліпшого, але на 37 хвилині господарі втретє вибороли мінімальну перевагу. Білі відразу підключили п’ятого польового, але наздогнати суперників у них так і не вийшло.

ВАЗ-2101 - Check Point 3:9

Цей матч став найрезультативнішим на цьому вікенді і як наслідок найвидовищним. Глядачі ледве встигали слідкувати за зміною в рахунку. Хочеться відмітити що ВАЗ- 2101 пришли на гру з мінімальним складом і без голкіпера. В першому таймі суперники діяли обережно, немов придивляючись один до одного. Відкрили рахунок гості на 3 хвилині завдяки Феруку Вячеславу. Автомобілісти відіграли м’яча на 7 хвилині, влучного удару завдав Давиденко Андрій. Check Point не змусили себе довго чекати і знову вирвалися вперед на 10 хвилині, автором голу став Клименко Сергій. Справжній голепад влаштували айтішники в другому таймі забивши п’ять м’ячів на 23, 29, 34, 35 та 36 хвилинах, і що цікаво таку кількість голів реалізували лише два гравці - Демський Максим та Шуляковський Ярослав. На 37 хвилині господарі перервали серію голів суперників і відіграли другого м’яча, автором голу став Кориничевський Дмитро. Та білих було вже не спинити і вони забили восьмого м’яча на 38 хвилині. А на 40 хвилині опоненти обмінялись по ще одному влучному удару.

Група В

МФК Атен - Гренадер 4:2

В даному протистоянні була присутня інтрига, хоч фаворитом являється Гренадер, але новий підсилений склад Атену давав надію їхнім вболівальникам. Жовто-блакитні енергетики з самого початку розпочали зі стрімких атак і відкрили рахунок вже на 2 хвилині, влучного удару завдав Куприянов Олег. Ближче до кінця першого тайму ініціативу перехопили гості, спочатку відігравши м’яча на 18 хвилині, а потім на 20 хвилині взагалі вирвалися вперед, авторами забитих голів стали Більце Артем та Шимків Олександр. В другій половині гри Гренадер немов підмінили і вони здали позиції. А ось Атен лише набирав обертів, спочатку відігравши м’яча на 21 хвилині,  а на 29 хвилині вирвавшись вперед. Поставив крапку у цьому двобої Волошин Ігор на 38 хвилині додавши четвертого м’яча до заліку господарів і здобувши тим самим впевнену перемогу.

FavBet - AVATAS 2:5

Ця битва була стартом на літньому турнірі для обох колективів, тому очікувалась запекла боротьба, тим паче, що команди мають приблизно однаковий рівень гри. Але корективи внесли FavBet, адже вони ледве зібрали склад на гру і розпочинали маючи чисельну меншість. Як не дивно, лотерейники розпочали стрімко і вже на 3 хвилині відкрили рахунок, в цьому відзначився Брильов Богдан. Але далі ініціативу перехопили AVATAS, спочатку зрівнявши рахунок на 14 хвилині завдяки Мельнику Віталію, а трохи згодом на 29 хвилині вони здобули мінімальну перевагу, другого м’яча забив Чех Дмитро. В другому таймі чорні продовжили свою переможну лінію і додали третього м’яча до свого здобутку на 30 хвилині, а на 38 хвилині - четвертого. Господарі виглядали втомленими і трохи демотиваними, але все ж взявши волю в кулак їм вдалося здобутими другого м’яча до свого заліку, автором голу став Сокур Ілля. Але гостей було не спинити і навіть маючи чималу перевагу в рахунку вони заколотили п’ятого м’яча на 40 хвилині.

ПБФ - Яблоко 4:3

Доволі цікаво було спостерігати за цим поєдинком, адже завжди коли є темна конячка результат стає непередбачуваним. Битва була завзятою, а атмосфера гри була войовничою. Можна сміливо сказати, що удача в першому таймі була на боці ПБФ, вони відкрили рахунок на 8 хвилині завдяки Плисенко Олександру, а на 10 подвоїли свій здобуток, в цьому відзначився Федорук Артем. Яблуко приклали чимало зусиль, але ось влучності їм не вистачало. Схаменулися гості лише після перерви, першого м’яча вони відіграли на 21 хвилині, автором голу став Міщенко Дмитро, який цього разу був беззаперечною зіркою своєї команди, адже абсолютно всі забиті голи були реалізовані саме ним! На 31 хвилині будівельники дали знати своїм суперникам що вони не збираються відступати забивши третій гол. Тоді білі заколотили ще два м’ячі на 32 та 35 хвилинах, тим самим зрівнявши рахунок. Вирішальний удар відбувся буквально за секунди до сирени, переможного гола для господарів здобув капітан команди, Шепетько Володимир!

Grasser - ФК Армія 4:1

Відчувалось, що обидва колективи були націлені на перемогу, але краще реалізувати свої моменти все ж вдавалось саме Grasser. Ландшафтники відкрили рахунок на 6 хвилині завдяки Іванюку Івану, а на 10 хвилині подвоїли свій здобуток, другого м’яча на користь своєї команди забив Петрович Максим. ФК Армія вела завзяту боротьбу та мала чимало цікавих моментів, але на жаль, жодного вдалого. В другій половині гри військові пішли на радикальні міри і задіяли п’ятого польового, але суперники скористалися порожніми воротами і забили третього гола на 33 хвилині. Лише на 39 хвилині наполегливість червоно-чорних окупилася, зрушити з мертвої точки вони змогли завдяки Трапезун Віктору. Та господарі також не розслаблялися до останнього і додали четвертого м’яча до свого здобутку на 40 хвилині.

Знайшли помилку, натисніть