Parimatch League. Анонсуємо 7 тур!
Parimatch League. Анонсуємо 7 тур!
03.09.2021

Попри всі очікування, на жаль, передостанній тур буде не повноцінним. Але цей факт додає певну родзинку - всі призові місця будуть розіграні в останній вікенд і інтрига повинна зберігатися до останнього матчу! 

Ліга А, 7 тур
В першому матчі зійдуться TRIOLAN та МФК Атен. Обидві команди весь фінальний етап спіткає череда невдач. Провайдери лише одного разу зіграли внічию з юристами з Lawgris, а в двох останніх матчах зазнали розгромних поразок. А енергетики всі матчі програли майже з мінімальним рахунком. Наступними в найсильнішій лізі на майданчик вийдуть Grasser та 2Т-AVATAS. Ландшафтники продовжують чемпіонську гонку з AXXONSOFT, з якими вони зіграють наступного вікенду, а 2Т-AVATAS з травмованим Віталієм Мельником спробує не тільки затвердити свої наміри на бронзу, а і втрутитися в боротьбу за срібло!!! 


Ліга В, 7 тур
В першому матчі другої ліги зійдуться Гренадер та ВАЗ-2101. Колектив Олександра Андрєєва минулого вікенду програв чемпіонський матч Глобус Банку і тепер їм потрібно відстояти срібло. Щодо автомобілістів, то вони хоч і мають лише один заліковий бал, але у випадку перемоги отримають нагоду поборотися за медалі! В матчі між Check Point та ФК Армія також будуть вирішуватися серйозні задачі. Якщо для військових цей матч не має глобального турнірного значення, то айтішникам конче потрібно не просто набирати бали, а перемагати. Але в цьому випадку все якраз буде залежати тільки від колектива Максима Ріпи. Завершуватимуть ігровий вікенд FavBet та WTeam і якраз цей матч буде центральним в турі. Вся цікавинка в тому, що обидва колективи мають наміри поборотися за медалі. Лотерейники зараз єдина команда, яка може позбавити Глобус Банк головного трофею, а WTeam у випадку перемоги майже гарантує собі бронзові медалі! 

Як висновок, варто відмітити, що черговий тур попри його неповноцінність, буде дуже цікавим на події і при повному збігу обставин ми можемо дізнатися чемпіона ліги В! 

Знайшли помилку, натисніть