Parimatch league. Анонсуємо!
Parimatch league. Анонсуємо!
10.09.2021

Ліга А, 8-9 тури


Lawgris - МФК Атен
В цьому матчі не будуть вирішуватися глобальні задачі команд, але це не означає що колективи будуть бити байдики. Юристи тиждень тому, сенсаційно перемогли Олімп Безпеку, а Атен зазнали чергової поразки. В цьому протистоянні важко когось виділити, тим паче, що Lawgris через годину буде чекати важкий матч проти 2Т-AVATAS, а енергетики наступного дня зустрінуться з ПБФ.

ПБФ - 2Т-AVATAS
Для колектива Віталія Мельника настає момент істини та два дуже важливих поєдинки. В Першому матчі 2Т-AVATAS буде протистояти не мотивований ПБФ. На перший погляд тут все очевидно, але відсутність мотивації у господарів може зіграти злий жарт з 2Т-AVATAS. Тим паче, що ПБФ налаштовані на реванш, за поразку у першому колі і можливість позмагатися за медалі!

 

Lawgris - 2Т-AVATAS
Для обох колективів цей матч буде другим за ігровий вікенд, при цьому юристи на відміну від свого суперника будуть мати час на відпочинок. Для юристів все банально - просто пограти у власне задоволення та отримати яркі емоції. А ось для 2Т-AVATAS цей матч буде дуже важливим, адже у випадку двох перемог за ігровий день вони вийдуть на проміжне перше місце, але чи стануть вони чемпіонами вирішиться в наступній грі.

AXXONSOFT - Grasser
Цей матч дуже чекали вболівальники! Між собою зіграють колективи котрі ділять першу сходинку. Поки айтішники відпочивали, ландшафтники досить несподівано програли 2Т-AVATAS. Тепер ситуація в турнірній таблиці зовсім неоднозначна, але проста. Для здобуття титулу кожній команді достатньо просто перемогти. Нічия відкине питання щодо переможця до наступної суботи. В цьому матчі не має фаворитів, обидва колективи рівні за силами і не ми здивуємося, якщо буде зафіксована нічия! 
 
ПБФ - МФК Атен
Для обох команд цей матч буде другим за вихідні і останнім у цьогорічному розіграші Parimatch League. Якщо для енергетиків все більш менш зрозуміло. Вони не претендують на нагороди і цей матч стане лише матчем престижу. Щодо ПБФ, то у випадку суботньої перемоги над 2Т-AVATAS та втрати балів для колектива Віталія Мельника у грі з Lawgris, саме ПБФ отримає гарні шанси на медалі. 

Ліга В, 8-9 тур


В другій по силі лізі вже відомий чемпіон і основна боротьба розгорнеться за срібло та бронзу і тут вже ситуація дуже заплутана. 

ВАЗ-2101 - ФК Армія 
Автомобілісти минулого туру добряче потріпали нерви Гренадеру, якому програли лише через відсутність голкіпера. Армійці також граючи без голкіпера та замін ледь не відібрали бали у Check Point. В цьому матчі обидві команди вже не будуть претендувати на медалі, ба більше, ВАЗ-2101 та ФК Армія посідають дві останні сходинки і очний матч повинен стати справжньою битвою за престиж!  

Check Point - Глобус Банк 
Глобус Банк хоч і не грав в останньому турі, але завдяки перемозі WTeam над  FavBet, вони стали тріумфатором завчасно! І зараз для команди Миколи Демченко ця гра має лише формальний характер. А Check Point спробує стати єдиною командою яка переможе чемпіона, тим паче, що перемога дасть їм шанс зачепитися за медалі і це буде для них гарним завершенням сезону!

Знайшли помилку, натисніть