Parimatch league. Анонсуємо!
Parimatch league. Анонсуємо!
06.08.2021

Поточного тижня пройдуть лише чотири матчі, по два в  лізі А і B та в кожному з них команди будуть вирішувати свої глобальні задачі і кожен бал вже на вагу золота.

Ліга А, 3 тур
TRIOLAN - Lawgris 

Нинішні опоненти знаходяться зараз внизу турнірної таблиці. TRIOLAN та  Lawgris зіграли по два матчі і не здобули жодного балу в свій актив. Вони вже мають досвід очних зустрічей на відбірковому етапі і тоді важку перемогу здобув TRIOLAN. Зараз провайдери та юристи знаходяться в дуже складному становищі і лише перемога однієї з команд дозволить увімкнутися у боротьбу за медалі. 

AXXONSOFT - 2Т-AVATAS
Позаминулого вікенду айтішники впевнено перемогли Lawgris, а 2Т-AVATAS тріумфував у матчі проти МФК АТЕН. AXXONSOFT входить до трійки команд, котрі ділять першу сходинку, а 2Т-AVATAS дихає їм всім в потилицю, маючи гру в запасі. Всі перечислені факти роблять цей матч центральним у Вищій лізі, адже перевага в особистих зустрічах буде мати велику вагу наприкінці чемпіонату. 

Ліга B, 2 тур
Гренадер - Check Point

Обидва колективи в рамках першого туру синхронно здобули перемоги. Гренадер взяв гору над FavBet, а айтішники перемогли ВАЗ 2101. У Гренадера є одна суттєва втрата - на грі буде відсутній їх багаторічний тренер, Олександр Андрєєв і цей факт може внести суттєві корективи. Матч між Гренадером та Check Point обіцяє бути не менш цікавим ніж матчі Ліги А, адже коли між собою зустрічаються фаворити - це завжди привертає особливу увагу глядачів! 

Ліга B, 3 тур
FavBet - Глобус Банк 

Завершатимуть ігровий вікенд команди з різних ешелонів турнірної таблиці. Лотерейники хоч і програли лише один матч, але поразка від прямого конкурента вдвічі болючіша. А ось банкіри зараз набрали гарну форму. Глобус Банк має дві перемоги поспіль і одноосібне перше місце. До речі, колектив Миколи Демченко минулого тижня зайняв друге місце у Першій лізі всеукраїнському турнірі Odessa Opеn Cup! 

Знайшли помилку, натисніть