Parimatch league. Анонсуємо!
Parimatch league. Анонсуємо!
23.07.2021

Ліга А, 2 тур
МФК Атен - Олімп Безпека

Енергетики вже встигли зіграти один матч на фінальному етапі змагань і досить несподівано програли 2Т-AVATAS з рахунком 2:4. Охоронці в свою чергу відпочивали, але байдики вони не били і в період паузи провели гарну роботу на трансферному ринку, заявивши Івана Глуцького та Сергія Романовського! 

ПБФ - TRIOLAN
Будівельники нарешті вийшли з кризи і в минулому турі взяли гору над юристами з Lawgris, забивши три сухі м’ячі. А TRIOLAN у драматичному матчі вдруге за турнір програв айтішникам з AXXONSOFT. Знаючи амбіції провайдерів та налаштування ПБФ ми будемо очікувати гарного матчу з великою кількістю голів!

AXXONSOFT - Lawgris
Колектив Олега Репетія дуже вдало стартував на фінальному етапі, здобувши перемогу над TRIOLAN. А ось юристи не можуть похизуватися очковими здобутками і матч проти AXXONSOFT буде мати для них стратегічне значення, адже перемога над фаворитом змагань може повернути їх до боротьби за медалі! 

Ліга А, 1 тур
Grasser - Олімп Безпека

В пропущеному матчі першого туру зійдуться головні фаворити Вищої ліги! Ландшафтники розпочнуть свій шлях з чистого аркуша, а ось Олімп Безпека у суботу зіграють свій перший матч. Звісно, що такі матчі краще грати під кінець турніру, але в цьому випадку також є своя родзинка!

Ліга В, 2 тур
ВАЗ-2101 - WTeam

Обидва колективи в рамках першого туру синхронно зазнали поразок. Автомобілісти програли Check Point, а WTeam досить несподівано програв Глобус Банку! Очний матч для обох команд має дуже важливий аспект, адже перемога дасть нагоду поборотися за нагороди, а поразка суттєво погіршить шанси на призи.

ФК Армія - Глобус Банк
Поки військові відпочивали, банкіри здобули дуже важливу і впевнену перемогу над WTeam. ФК Армія зараз не в найкращій формі і перемога над банкірами повинна додати їм впевненості. Щодо Глобус Банку, то вони також налаштовані рішуче і у випадку позитивного результату очолять турнірну таблицю! 

Гренадер - FavBet
Нинішні опоненти, перший тур фінального етапу пропускали, проте вони вже мають досвід очних зустрічей на першому етапі змагань. Тоді у матчі останнього туру, була зафіксована бойова нічия 4:4. Зараз постає питання, хто буде переможцем в цій дуелі, чи знову ми не побачимо тріумфатора?

Знайшли помилку, натисніть