Parimatch League. Анонс 3-го туру
Parimatch League. Анонс 3-го туру
28.05.2021

Група А, тур 3

WTeam - ВАЗ-2101
Минулий вікенд WTeam пропускали, а в матчі першого туру колектив Дмитра Шульги зіграв у бойову нічию з Check Point, 3:3. Автомобілісти програли другий матч поспіль. До речі їх кривдником був той же Check Point. На перший погляд явним фаворитом є саме господарі, проте від гостей ми будемо очікувати приємного сюрпризу! 

TRIOLAN - Глобус Банк
TRIOLAN досить несподівано розгромно програв у першому турі Олімп Безпеці і минулий вікенд вони вирішили пропустити. Банкіри в свою чергу свій матч грали як раз з охоронцями. В тій грі лише диво допомогло останнім вирвати перемогу. Номінально фаворитом є саме провайдери, але як ми бачимо банкіри не проти потріпати нерви своїм більш іменитим суперникам.


Lawgris - Олімп Безпека

Юристи другий тур вимушені були пропустити, а ось у першій грі вони здобули досить впевнену перемогу над автомобілістами з ВАЗ-2101. Олімп Безпека завдяки перемогам у першому турі над TRIOLAN, а у другому над Глобус Банком нині одноосібно посідає перше місце у групі, яке вони явно не проти зберегти за собою після третього туру! 

AXXONSOFT - Check Point

Тут вже стає гаряче! Між собою зустрічається переможець Другої ліги чемпіонату Києва з футзалу та її срібний призер! AXXONSOFT перші дві гри пропускали через командні збори у сонячному Єгипті. Check Point в цей час зіграв дві гри і має в актині чотири залікові бали і проміжне друге місце.  Їх “зимова” зустріч закінчилася впевненою перемогою нинішніх господарів з рахунком 5:1. Ну що? Настав час реваншу?

Група В, тур 3

Гренадер - Яблоко

Гренадер поки що ніяк не може знайти свою гру і на старті турніру має в своєму пасиві дві поразки у двох стартових матчах. Яблоко зіграли лише матч, який прикро програли ПБФ на останніх секундах. В цьому матчі дуже важко виділити фаворита, адже багато чого буде залежати в першу чергу від збору на гру у обох команд.

ФК Армія - FavBet 

Армійці та лотерейники також програли свої попередні матчі. Армія поступилася Grasser, а FavBet прикро програв AVATAS. Господарі у порівнянні з зимовим чемпіонатом кардинально оновили свій склад, та змінили тренера. Лотерейники навпаки, грають без задач для підтримки ігрової практики. Ми в цій дуелі бачимо фаворитами саме військових, але колектив Олексія Гапонов у будь-якому випадку нав’яже боротьбу!

Grasser - AVATAS

Обидва опоненти виграли свої матчі минулого вікенду з однаковою різницею, +3. Як ми бачимо, колективи провели серйозну роботу на трансферному ринку і зараз будуть боротися за найвищі місця. Очний матч якраз повинен дати відповідь хто може закріпитися на горі таблиці, а хто буде вести гонку переслідування.

ПБФ - МФК Атен

Цей матч обіцяє бути не менш цікавим ніж попередній, адже в ньому зустрічаються фаворити своєї групи. ПБФ зараз впевнено посідає першу сходинку. Що правда, в минулому будівельники зустріли добрий супротив від Яблока, але все ж таки здобули перемогу. Атен на практиці показав, що об’єднання з GlobalLogic пішло їм на користь і в першому матчі була здобута вольова перемога на Гренадером. І зараз виникає цікаве питання, чи зможуть енергетики перервати переможну серію ПБФ?

Знайшли помилку, натисніть