Parimatch League. Анонс 2 туру
Parimatch League. Анонс 2 туру
21.05.2021

Група А, тур 2
Олміп Безпека - Глобус Банк
Поки переможець Першої ліги чемпіонату КФЛ розібрав у першому турі TRIOLAN, банкіри спробували свої сили на всеукраїнському турнірі Агромат OPEN CUP, де вони виступили досить вдало, посівши друге місце в Silver Cup. Охоронці вважаються головними претендентами на титул і на нашу думку саме вони вийдуть переможцями з цього двобою.


ВАЗ-2101 - Check Point
Після минулого вікенду обидві команди можуть похвалитися зовсім різними здобутками. ВАЗ-2101 досить несподівано програли Lawgris з рахунком 2:5, а айтішники зіграли у бойову нічию з WTeam, 3:3. На першу думку явним фаворитом ми бачимо саме гостей, але знаючи бойовий настрій автомобілістів, ми будемо чекати від них сюрпризу!



Група В

МФК Атен - Гренадер
На перший погляд обидва колективи досить різні по рівню, адже Атен в зимовому сезоні виступив вкрай невдало, а Гренадер зайняв друге місце в Першій лізі. Але є одне “але”. Гренадер має дещо ослаблений склад, а енергетики навпаки об'єдналися з переможцем Першої ліги Еліт В. А чи пішло їм об'єднання на користь - покаже гра! 


FavBet - AVATAS

Обидва колективи тільки починають свій шлях на турнірі. Зимову частину сезону вони вдвох провалили. FavBet та AVATAS синхронно програли свої бронзові поєдинки. Зараз для них буде перша історична зустріч, хоч і команди мають довгу історію. А ми в свою чергу - спрогнозуємо нічию! 

ПБФ - Яблоко
Будівельки в матчі першого туру досить легко та несподівано розібралися з Гренадером, при чому ця поразка, мабуть була самою великою за весь час існування колективу. А для ПБФ навпаки - сама вагома перемога. Яблоко в даному матчі виступає темною конячкою, адже після річної перерви колектив Ярослава Заграйчука повертається в зарубу! А чи ввірвуться вони в зарубу, ми дізнаємося вже цього вікенду! 


Grasser - ФК Армія 

Майбутні суперники перший тур пропускали, адже вони приймали участь у Агромат OPEN CUP у якому саме Армія зайняла у підсумку більш високе місце ніж їх іменитий опонент. Звісно Віктор Трапезун провів гарну трансферу роботу під час перерви у змаганнях і новачки вже доводять свою спроможність давати результат. Також на користь їм пішла зміна тренера. Але ландшафтники також не били байдики і підписали досить досвідчених гравців з 2TDK. А ось хто виявиться сильнішим - покаже гра!

Знайшли помилку, натисніть