Parimatch КФЛ. Анонс матчів вівторка
Parimatch КФЛ. Анонс матчів вівторка
16.11.2020

Не зважаючи на прохолодну погоду, карантини вихідного дня та всі інші проблеми сучасного світу, в Суперлізі КФЛ будуть зіграні 3 матчі. Так, хотілося б трошки більше, але ці поєдинки не залишать Вас байдужими, тому любо запрошуємо до перегляду онлайн-трансляції вже завтра!

 

 

«Укрметртестстандарт»-«SkyUp» 19:00

 

Підопічні Валентина Бондаря в новому сезоні ще не перемагали, але при цьому демонструють дуже видовищну гру. Команда «Укрметртестстандарт» має одну дуже потужну ігрову четвірку, а також декілька непоганих замін на підсилення. Також не варто забувати про найближчий резерв, котрий може за необхідності себе проявити. Так, в матчі з «Донбасенерго» не вдалось цього зробити, але треба продовжувати тренуватись та чекати свого шансу. У «Авіаторів» зовсім інша картина. Річ у тім, що Костянтин Власенко зібрав одних з найкращих гравців столиці, а також зумів підібрати такий склад, в котрому можна легко поєднати досвід Тменова та амбіції Сипливця. Також не варто забувати про Андрія Ардашнікова, котрий ще не так давно виступав в Екстра-лізі України, а зараз на передових позиціях у «SkyUp». Можна зробити висновки, що у звітному протистоянні «Авіатори» явні фаворити, проте підопічні Валентина Бондаря спробують обіграти непростого суперника, а допоможе в цій нелегкій справі Літвінов, котрий повернеться після дискваліфікації. В будь-якому випадку буде цікаво!

 

 

«Skidka»-«Budmonster» 20:00

 

Звітна зустріч безперечно буде максимально цікавою. По-перше, зустрічаються команди, котрі дуже добре знають одна одну, по-друге, прямі конкуренти в усіх змаганнях, тому нас очікує дуже непроста і цікава гра. Більше того, в попередньому сезоні команда «Budmonster» стала чемпіоном вищої ліги Києва, а підопічні Олега Шуста фінішували другими. Натомість зараз в кубку України «Будівельники» змогли вийти в наступну стадію змагань, обігравши «Рятувальник», а колектив «Skidka» поступився, програвши столичному «ELDORADO». Проте зараз зовсім інша історія і значить на нас очікує футзал найвищого гатунку. Ільдар Макаєв дуже вимогливий до своїх підопічних, тому проводить чималу кількість тренувань на тиждень, тому не дивно, що «Будівельники» завжди у відмінних фізичних кондиціях. В свою чергу Олег Шуст прагне здобути другу перемогу поспіль в лізі КФЛ, тому також може розраховувати на всіх своїх найсильніших виконавців. Відносно прогнозу, то тут шанси 50/50 і немає фаворита. Саме тому ми в очікуванні класного матчу!

 

«Кредит Дніпро Банк» - «KRBA Team»

«Банкіри» зіграли лише один матч, але вже встигли здобути розгрому перемогу в матчі з «Urban Sport City» (6:0). Як завжди у «Банкірів» куражився Петрович, а Муха також зумів провести чудову гру. Можна зробити висновок, що Олександр Пекний блискуче підготував своїх підопічних до старту сезону. В свою чергу колектив «KRBA Team» ще не знає смаку перемог. Підопічні Валерія Директоренка зіграли два матчі і двічі поступилися, а також пропустили аж 10 м'ячів у свої ворота. Чесно кажучи, такі результати не характерні для «Юристів», тому зараз підопічні Директоренка не мають права на помилку. Більше того, у команди «KRBA Team» за спиною більше досвіду, а Ростислав Сачок не звик до серії програшів, тому зараз «Адвокати» викладуться на 200%, щоб здобути позитивний результат. Прогнозуємого ефектну гру Петровича у складі «банкірів», але ймовірніше за все у підсумку «Юристи» тріумфують і здобудуть перші бали в сезоні.

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть