Parimatch CUP. Підсумки туру!
Parimatch CUP. Підсумки туру!
04.08.2021

В Parimatch CUP було відіграно два поєдинки, а з результативністю не було жодних проблем, адже чотири команди змогли оформити аж 16 результативних ударів.

В поєдинку «НБУ» - «Infopulse» варто відзначити, що «Айтішники» не могли розраховувати на свого незмінного лідера – Дениса Мелещука. Більше того, дебюту зустрічі був за «Банкірами», адже гравці «НБУ» зробили ставку на швидкий гол і організували чимало моментів біля воріт Снєжкіна, правда, до результативного удару справу не довели. В свою чергу представники «Infopulse» на 3-й хвилині заробили штрафний і змогли відзначитись ударом в поперечину, а за мить Ріттер вдало зіграв на добиванні – 0:1. Проте, «Банкіри» продовжували гнути свою лінію та діяли першим номером. Команда «НБУ» дотримувалась плану на гру і вже на 7-й хвилині Савуляк відмінно зіграв у завершальній стадії – 1:1. Можна сказати, що «Банкіри» мали всі шанси, щоб виграти першу половину зустрічі, але змарнували декілька виходів віч на віч і продемонстрували дуже низький відсоток реалізації. З іншого боку «Айтішники» чимало часу провели в обороні, тому нічийний результат після першої двадцятихвилинки можуть записати собі в актив.  В другому таймі був оформлений черговий швидкий гол. Щоправда на цей раз Гуслістий відгукнувся на прострільну передачу з флангу і поцілив точно в ціль – 2:1. Перевага в рахунку трохи розслабила «НБУ», проте, «Банкіри» все одно більше контролювали м’яч та намагались діяти першим номером. Правда, ніяк не вдавалось оформити ще один гол, щоб зняти всі питання стосовно переможця зустрічі. Саме тому можна сказати, що до цього матчу підходить вислів : «Не забиваєш ти – забивають тобі». На 38-й хвилині «Банкіри» необачно зіграли на власні половині поля, а Годованюк пішов у активний пресинг та звів гру до нічиєї, встановивши остаточний рахунок матчу – 2:2. Вітаємо «Айтішників» з довгоочікуваним першим заліковим балом в чемпіонаті, а «Банкіри» можуть звинувачувати лише себе, адже перемога була практично в кишені.

Відносно поєдинку «ВР» - «DPP», то звітна зустріч напевно була найкраща для колективу «ВР» в рамках чемпіонату Parimatch CUP. Адже вже на 3-й хвилині матчу Олексюк і Галета записали по голу собі в актив – 2:0. В свою черг у  колективу «DPP» були проблеми зі збором, а також не було голкіпера, тому довелось виходити з цією ситуації за допомогою 5-го польового. Звичайно, «Чорні» намагались виправити ситуацію, а Дзюба намагався використовувати високий пресинг, щоправда цих зусиль було недостатньо, щоб нав’язати супернику свою гру. А вже ближче до середини першого тайму команда «ВР» знову оформила два голи, правда, один з них Старов оформив у свої ворота – 3:1. «Білі» зберігали комфортний рахунок і задавали темп гри. З іншого боку поодинокі моменти «DPP» не давали надії «Чорним» на порятунок від поразки. Натомість наприкінці тайму Шевчук та Олексюк практично повністю вбили інтригу, оформивши свої результативні удари – 5:1. Після відпочинку ситуація для «DPP» стала критичною, адже два швидкі голи від Шевчука остаточно вбили всю інтригу – 7:1. «Білі» зняли всі питання та грали в своє задоволення. З іншої сторони команді «DPP» було дуже непросто, адже одна заміна і втома давала про себе знати. «Чорні» не здавались, але за рахунок бажання важко було виграти звітну гру. В свою чергу представники «ВР» ближче до екватору другої половини зустрічі ще відзначились черговими двома голами, але один з них Старов оформив у власні ворота – 8:2. Це був перед фінальний акорд, адже команди ще встигли обмінятись результативними ударами, але у підсумку колектив «ВР» здобув розгромну звитягу – 9:3. Вітаємо «Білих» з цим результатом!

Знайшли помилку, натисніть