Parimatch CUP. Підсумки 7-го туру!
Parimatch CUP. Підсумки 7-го туру!
30.06.2021

Черговий тур Parimatch Cup виявися максимально цiкавим, адже було зафіксовано декілька дуже несподіваних результатів. Також варто відзначити, що сенсаційні результати серйозно вплинули на розташування команд в турнірній таблиці.

Розпочнемо огляд з матчу «Микільська Слобідка» - «Юрінновація». Обидві команди розпочали гру досить обережно, так як розуміли ціну результату в останньому турі відбіркового етапу. В разі перемоги, підопічні Віталія Мамчура гарантували б собі місце в трійці, а гравці «Микільської Слобідки» гарантовано фінішували б на першій сходинці. Щодо матчу, перша половина гри пройшла у рівній боротьбі, проте, гравці «Микільскої Слобідки» були дещо швидшими та більше контролювали м'яч, але це ніяк не позначалося на результаті. Ключовим моментом, мабуть, всього матчу став епізод на 12-й хвилині. Владислав Іванко  увірвався у карний майданчик та заробив пенальті, який влучно реалізував Антон Лошак – 1:0. За такого перебігу подій підопічні Рибальченка стали грати більш розкутіше і наприкінці тайму подвоїли свою перевагу. Віталій Дацюк майстерно замкнув простріл партнера по команді, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 2:0. На другий тайм «Юрінновація» вийшла з подвійним завзяттям, бо втрачати було нічого, але окрім контролю м'яч, моментів для взяття воріт було вкрай мало. В свою чергу команда «Микільська Слобідка» діяла дуже грамотно в захисті та відповідала гострими атаками, щоправда черговий гол довелось чекати дуже довго. Варто відзначити,  що останні хвилини матчу пройшли під зливою атак «Юристів», адже підопічні Мамчура награвали 5-го і це дало результат. Іван Савинок вдало зіграв на добиванні, скоротивши відставання до мінімуму – 2:1. Більше того, «Юрінновація» мала ще декілька нагод для того, щоб відігратися, але рахунок на табло залишився незмінним і  фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Микільської Слобідки».

Відносно матчу «ITG» - «Frag Lab», то «Біло-сині» в дебюті зустрічі підтвердили свої амбіції на перемогу. Спочатку Марченко вдало зіграв на добиванні, а вже на 5-й хвилині команда «ITG» оформила найкрасивіший гол туру ударом зі штрафного – 2:0. За такого перебігу подій підопічні Антона Бутка були дещо обезкуражені, адже окрім проблем зі складом довелось виправляти скрутне становище. Проте, вже ближче до середини тайму «Айтішники» змогли проявити себе в атаці. Клименко відгукнувся на передачу з кута поля і забив красивий гол – 2:1. Не дивлячись на такий перебіг подій, команда «ITG» мала територіальну перевагу і задавала темп зустрічі. Проте, марнотратство гольових моментів обернулось проблемою для «Біло-синіх» наприкінці тайму. Адже Дмитру Демчишену вдався «гол в роздягальню» та звів матч до нічиєї, але досвідчений Андрій Чепорнюк ще встиг сказати своє слово в завершальній стадії – 3:2. На цьому неприємності для «Айтішників» не завершились, адже Дмитро Джафаров зумів поставити крапку в першій половині гри – 4:2. В другій половині зустрічі команда «ITG» продовжувала задавати темп зустрічі, марнуючи момент за моментом. «Біло-сині» мали всі шанси достроково вбити інтригу, але демонстрували вкрай низький відсоток реалізації. З іншого боку у «Айтішників» не було шансів на камбек. А вже на останній хвилині матчу Віткін оформив гол, встановивши остаточний рахунок зустрічі – 5:2. Вітаємо «ITG» з довгоочікуваною перемогою!

Стосовно матчу «СК ARX» - «MacPaw», то початок зустрічі був за «Айтішниками». Підопічні Дмитра Шувалова мали в своєму розпорядженні три вбивчі момент, але жоден з них не змогли довести до голу. Особливо старався Юрченко, правда, бомбардиру «MacPaw» не щастило. В свою чергу «червоно-білі» увімкнулись ближче до середини тайму і відповіли супернику дуже просто – результативним ударом. Команда «CK ARX» чудово розіграла стандарт, а Доценко просто розстріляв ворота  - 1:0. Пропущений гол ще більше активізував «Айтішників», щоправда в першій половині зустрічі виправити ситуацію не вдалось, адже «червоно-білі» довели перший тайм до переможного кінця.  Після перерви стало ще цікавіше, адже обидві команди почали діяти на зустрічних курсах. За такої динаміки гольових моментів було більш ніж достатньо, але змогли відзначитись голом саме «Айтішники». На 29-й хвилині Кривоблоцький ударом з дальньої дистанції зробив рахунок нічийним – 1:1. Нічия не влаштовувала жодну з команд, тому останні хвилини зустрічі виявились максимально цікавими, але «айтішники» так і не змогли відібрати бали у фаворита матчу. На 37-й хвилині Дмитро Глинка оформив шалений гол зі штрафного та приніс перемогу своїй команді – 2:1. Вітаємо «червоно-білих», але відзначаємо «Айтішників», оскільки підопічні Дмитра Шувалова змогли дати гідний бій непростому супернику.

На черзі матч «СМ-25» - «The Saints». Підопічні Андрія Ардашнікова були фаворитами зустрічі і з перших хвилин почали штурмувати ворота суперника. Більше того, моментів у «Жовтих» було просто море, але голкіпер «The Saints» творив дива на останньому рубежі. Голкіпер «Святих» спіймав справжній кураж та зробив все можливе, щоб зберегти свої ворота на замку. Проте, активність «СМ-25» дала результат на 17-й хвилині, адже Пасічник зумів оформити гол в роздягальню, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 1:0. Зазначимо, що у «Святих» не було шансів, щоб проявити себе в атаці. Після відпочинку колектив «СМ-25» не збавив обертів, а наладив реалізацію і вже на 27-й хвилині мав комфортну перевагу завдяки голам Капустіна та Прудкого – 3:0. Проте, навіть в такому непростому матчі «Святі» змогли проявити характер. На 33-й хвилині Мороз вдало підключився до атаки, скоротивши відставання в рахунку – 3:1. Це не була заявка на камбек, але все одно «Святі» відповіли своїм результативним ударом. Не дивлячись та гол «The Saints», в матчі кардинально нічого не змінилось, адже підопічні Ардашнікова довели гру до переможного кінця і встигли обмінятись зі своїми опонентами результативними ударами – 4:2. Вітаємо «CM-25» з видовищною грою та перемогою.

Відносно поєдинку «Радар ВС» - «Parimatch», то «Біло-сині» дуже класно розпочали гру. Гравці «Радар ВС» вже на 3-й хвилині розігнали контратаку, а Нікітенко майстерно реалізував вихід віч на віч – 1:0. Проте, не дивлячись на такий старт, команда «Parimatch» грала першим номером. «Лотерейники» більше тримали м`яч, створили чимало моментів, а дубль Шурди допоміг команді «Parimatch» виграти першу половину зустрічі – 1:2. Зазначимо, що «Лотерейники» мали більше моментів у своєму розпорядженні, ніж «Біло-сині», тому цілком закономірно виграли перший тайм. Після відпочинку команда «Радар ВС» увійшла в гру не кращим чином, адже «Біло-сині» втратили свого голкіпера та отримали два швидкі голи від Небрата та Прокопчука – 1:4. За такого перебігу подій доля зустрічі була вирішена на 90%, але в середині другої половини зустрічі Капиця подарував надію на інтригу – 2:4. «Біло-сині» не полишали надії зачепитись за залікові бали, але чергові голи від Шурди і Небрата зняли всі питання – 2:6. Вітаємо «Parimatch» з прогнозованою перемогою!

Пригадуючи матч «Будпостач» - «НБУ», варто відзначити, що «Банкіри» провели дуже непоганий перший тайм  з непростим суперником. Не дивлячись на той факт, що підопічні Миколи Костенка забили вже на 5-й хвилині, команда «НБУ» змогла зіграти внічию першу половину зустрічі. Вже ближче до середини першої половини зустрічі «Банкіри» розігнали контратаку, а Мазило пробив повз голкіпера – 1:1. Звичайно, у команди «Будпостач» було більше моментів, але Костінов відіграв блискуче на лінії та зберіг інтригу на другий тайм. Проте, після перерви у команди «НБУ» виникли серйозні проблеми. Адже «Будівельники» налагодили з реалізацією. Підопічні Миколи Костенка максимально ударно провели другу половину гри, відвантаживши 6 м`ячів у ворота суперника. Щоправда, не дивлячись на розгром, Мазило записав дубль собі в актив – 7:2. Вітаємо команду «Будпостач» з прогнозованою звитягою, але відзначаємо гру «Банкірів» у першій половині матчу.

На черзі поєдинок «Парма» - «МХП». У звітному матчі перший тайм вийшов максимально «сухим». Проте, варто відзначити, що «Італійці» виглядали в рази переконливіше. Команда «Парма» просто розстрілювала ворота суперника з вбивчих позиції, але Дмитро Самсоненко грав безпомилково. З іншого боку у «МХП» було декілька нагод, котрі не вдалось довести до результативного удару. В другій половині зустрічі малюнок матчу кардинально змінився. Адже «Сині» почали розігрувати свої цікаві комбінації та мали в своєму розпорядженні декілька виходів віч на віч. З іншого боку у Самсоненка роботи не поменшало, тому можна сказати, що другий тайм був насиченим на цікаві події. Щоправда долю матчу вирішив один єдиний гол Кузнецова наприкінці поєдинку, а «Парма» святкувала перемогу – 1:0.

Відносно поєдинку «DPP» - «The Saints», то у звітній грі у «Святих» не було особливих проблем. Команда Сергія Величка виглядала більш ніж переконливо, не дивлячись на той факт, що гравці «DPP» намагались з найкращої сторони проявити себе в обороні. Проте, вже на 7-й хвилині «чорні» необачно зіграли в центрі поля, а Рибидайло відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. За такого перебігу подій «Святим» стало ще легше, адже суперник нічого не міг протиставити в атаці. Більше того, наприкінці тайму легенда «The Saints» Євген Фесюра встановив остаточний рахунок першої половини гри – 0:2. Після відпочинку комфортний результат трохи розслабив «Святих», то у «DPP» з’явились шанси. Таким подарунком зі сторони суперника «Чорні» скористались на 100% і в середині другої половини зустрічі змогли оформити два голи, щоправда один з них прийшовся у свої ворота – 1:3. За такого перебігу подій команда «The Saints» не зробила висновків і вже на 31-й хвилині Суліма скоротив відставання до мінімуму – 2:3. У матчі відродилась інтрига, але підопічні Сергія Величка ще двічі засмутили своїх опонентів і довели матч до переможного кінця – 2:5.

Стосовно гри «Атлант Буд» - «Агромат-2», то цей матч став найспекотнішим в турі. Обидві команди дуже потужно увійшли в гру і вже в дебюті зустрічі обмінялись результативними ударами – 1:1. Більше того, підопічні Олександра Волинця мали шанс вийти вперед, але змарнували два вбивчі шанси. З іншого боку команда «Атлант Буд» також виглядала дуже переконливо і вже в середині тайму Коломієць вистрілив дублем – 3:1. За такого перебігу подій команді «Агромат-2» терміново потрібно було виправляти ситуацію та форсувати події. Підопічні Волинця отримали прекрасний шанс, щоб скоротити відставання, але Денисов не реалізував десятиметровий удар. Зазначимо, що матч був максимально спекотний, а обидві команди доволі жорстко грали, в результаті чого Коломієць достроково завершив гру, отримавши червону картку. Таким подарунком «Агромат-2» скористався в повній мірі, а Ляшенко та Старосвітський звели матч до нічиєї, встановивши остаточний результат першої половини гри – 3:3 Після відпочинку команда «Антлант Буд» знову змогла оформити швидкий результативний удар, а Солошенко записав гол собі в актив -4:3. Також варто відзначити, що історія першого тайму повторилась, оскільки команда «Атлант Буд» створила чимало нагод, щоб виправити ситуацію, щоправда не скористалась своїми шансами. З іншого боку підопічні Волинця ближче до середини другого тайму змогли відігратись – 4:4. У обох команд було достатньо часу, щоб вирвати перемогу, але у підсумку зафіксована нічия. Можливо, це справедливий результат, адже за такої гри жодна з команд не заслуговувала на поразку.

На останок відзначимо гру «ДКС України» - «CRO United». Команді Леоніда Россильного звітний матч давався максимально непросто, адже тривалий час ніяк не вдавалось проявити себе в атаці. Більше того, підопічні Віталія Мельника виглядали доволі переконливо і вже ближче до середини тайму змогли відкрити рахунок завдяки вдалому підключенню Маринича до атаки – 1:0. Проте, вже на 11-й хвилині підопічні Віталія Мельника втратили перевагу, адже своє слово сказав Віталій Бурсун – 1:1. Не дивлячись на такий розвиток подій, команда «ДКС України» все одно виграла перший тайм, оскільки Мельник та Грищенко змогли проявити себе  у завершальній стадії – 3:1. В другому таймі команда «CRO United» не зробила жодних висновків, а Грищенку вдався швидкий результативний удар, котрий по суті вирішив долю зустрічі – 4:1. Звичайно, колектив Леоніда Россильного не полишав надії відігратись та виправити ситуацію, але лише на останній хвилині матчу Запісецький зумів покращити трохи настрій вболівальникам своєї команди – 4:2. Вітаємо «ДКС України» з довгоочікуваною перемогою!

Знайшли помилку, натисніть