Parimatch CUP. Підсумки 4-го туру!
Parimatch CUP. Підсумки 4-го туру!
09.06.2021

В четвертому турі Parimatch CUP майже всі команди змогли себе проявити у завершальній стадії, але лише один колектив не зумів відзначитись результативним ударом. Також варто відзначити, що тур видався максимально спекотним, тому не обійшлось без червоних карток.

Почнемо огляд з матчу «СМ-25» - «DPP». Підопічні Андрія Ардашнікова в першому таймі мали колосальну перевагу в плані контроля м’яча і кількості створених гольових моментів. Правда, гравцям «СМ-25» катастрофічно не щастило в завершальній стадії. В свою чергу колектив «DPP» в першу чергу думав про оборону і була задача не пропустити, тому на атаку просто не було часу. Проте, «Чорні» змогли зіграти внічию з грізним суперником в першій половині матчу і на перерву команди пішли за нічийного рахунку. Після перерви команда «СМ-25» зробила потрібні висновки, а дубль від Загури підтвердив амбіції на перемогу – 2:0. Гравці «DPP» не знали, як виправити ситуацію,  в той час, як Кульматицький і Пасічник довели матч до розгрому – 4:0. Доля зустрічі була вирішена, хоча «Чорні» ще встигли пропустити від Олександра Василенка – 5:0. Вітаємо «СМ-25» з впевненою перемогою, а гравцям «DPP» бажаємо успіхів в наступних турах.

В матчі «ПБФ» - «ВР» номінальні господарі дуже швидко підтвердили статус фавориту. Вже на 6-й хвилині Головач зумів оформити гол з близької дистанції – 1:0. «Будівельники» повели в рахунку і навіть не думали збавляти оберти. В свою чергу гравці «ВР» відповідали поодинокими ударами з дальньої дистанції. Проте, такі дії не давали потрібного результату. Натомість активність колективу «ПБФ»  трансформувалась в гол Педака наприкінці тайму, адже Ілля розрядив свою гармату з дальньої дистанції, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 2:0. Після відпочинку колектив «ВР» провів серію небезпечних атак і комбінацій, правда, жоден зі своїх моментів не зумів довести до голу.  З іншого боку «Будівельники» відмінно відіграли в захисті, а в середині другої половини зустрічі Педак зробив рахунок 3:0. За такого перебігу подій команда «ВР» пішла ва-банк з 5-м польовим в атаку, але замість 3:1 отримали 4:0, адже Скупейко оформив гол в порожні ворота з власної половини поля. По суті, доля матчу була вирішена остаточно, хоча команди ще встигли обмінятись результативними ударами. Саме тому фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «ПБФ» з рахунком 6:1.

Стосовно гри «Юрінновація» - «Парма», то підопічні Віталія Мамчура дуже швидко підтвердили статус фаворита і вже на 5-й хвилині Курочка відзначився голом – 1:0. Більше того, саме «Юристи» задавали темп зустрічі, щоправда марнували вбивчі нагоди. З іншого боку колектив «Парма» відповідав дуже цікавими контратаками, особливо це стосується моментів Пасічника. Проте, «Італійці» більше оборонялись ніж атакували, але змогли покарати суперника за жахливу реалізацію. На 12-й хвилині Кузнєцов записав гол собі в актив, встановивши остаточний рахунок першого тайму -1:1. В другій половині зустрічі «Юристи» продовжували гнути свою лінію. Підопічні Мамчура мали територіальну перевагу, а дубль Савинка наблизив «Юрінновацію» до другої перемоги в сезоні – 3:1. Проте, це була хибна думка, адже комфортна перевага розслабила підопічних Мамчура, а дубль Пасічника та гол Коняєва перевернув гру – 3:4. «Юристи» мали достатньо часу на порятунок і підключали 5-го до своїх атак, але безрезультатно. «Італійці» витримали натиск суперника та зберегли переможний результат. Вітаємо «Парму»!

Відносно матчу «Атлант Буд» - «НБУ», то в дебюті зустрічі Коломієць зумів оформити швидкий гол – 1:0. Більше того, саме «Будівельники» мали територіальну перевагу і задавали темп матчу. В свою чергу команда «НБУ» чекала шансу на контратаку, щоправда не могла себе проявити в атакуючому плані. Натомість активність «Будівельників» дала результат, адже в середині першого тайму Гаджиєв подвоїв перевагу своєї команди, а вже на 14-й хвилині Опанасенко довів справу до розгрому – 3:0. «Банкіри» були шоковані таким розвитком подій і отримали ще два м’ячі  у свої ворота, в першій половині зустрічі – 5:0. Проте, наприкінці тайму Савуляк оформив гол престижу – 5:1. В другій половині матчу команда «Атлант Буд» остаточно зняла всі питання, адже вдалося оформити черговий швидкий гол зусиллями Опанасенка – 6:1. По суті доля матчу була вирішена, а «Будівельники» впевнено довели гру до переможного кінця. Щоправда отримали не обов’язковий гол від Шабаса, щоправда все одно вдалось здобути прогнозовані три бали – 6:2. Вітаємо «Атлант Буд»!

На черзі поєдинок «МХП» - «Frag Lab». По стартовим хвилинам зустрічі важко було віддати перевагу одній з команд. Проте, першим свій шанс використали «Айтішники», а Неженцев записав результативний удар собі в актив – 0:1. В свою чергу команда «МХП» з відповіддю не забарилась. В середині першої половини матчу Бабак вдало підключився до атаки і звів гру до нічиєї – 1:1. Більше того, «Сині» прагнули вийти вперед, щоправда щось пішло не за планом. Адже за дві хвилин Фернандес і Клименко зробили перевагу «Айтішників» доволі комфортною – 1:3. Проте, у команди «МХП» Бабак грав з великими бажанням і наприкінці тайму зумів оформити гол в роздягальню, скоротивши відставання до мінімуму – 2:3. Зазначимо, що команда «МХП» підключала 5-го до своїх атак і прагнула ситуацію виправити, але за лічені секунди до свистка на перерву Фернандес оформив гол  в незахищені ворота, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 2:4. Після відпочинку «Айтішники» знову покарали своїх опонентів за необачний розіграш 5-го, а Фернандес без проблем оформив хет-трик – 2:5. Команда «Frag Lab» практично зняла питання стосовно переможця зустрічі, щоправда інтрига трималась до фінального свистка. Адже «Сині» не полишали надії відігратись і змогли скоротити відставання до мінімуму, але на більше команді «МХП» не вистачило часу – 4:5. Вітаємо команду «Frag Lab» з переможним результатом!

В другому своєму матчі команда «МХП» протистояла «ITG». «Сині» виглядали більш ніж переконливо, а в першому таймі Періжок мав декілька вбивчих моментів, правда, продемонстрував жахливу реалізацію. В свою чергу гравці «ITG» також не відсиджувались в обороні. Особливо це стосується Віткіна, адже Юрій організовував вбивчі моменти для партнерів по команді, щоправда Самсоненко відіграв безпомилково, тому перший тайм завершився за рахунку 0:0. В другому таймі стало ще цікавіше, але, перший гол був оформлений аж на 34-й хвилині ігрового часу. Андрій Лисий вдало проявив себе в завершальній стадії, відкривши рахунок в матчі – 0:1. Проте, зберегти свою перевагу в рахунку гравці «ITG» не змогли. Адже наприкінці матчу Тєтєрін звів матч до нічиєї, а перед фінальним свистком Андрій Устименко записав гол собі в актив – 2:1. Вітаємо команду «МХП» з вольовою перемогою!

Відносно матчу «MacPaw» - «PM UA», то «Айтішники» дуже швидко повели  в рахунку. Вже на 3-й хвилині розіграш кутового призвів до голу від Мироненка – 1:0. Натомість, «Лотерейники» жодним чином не проявляли себе в атаці, а в невдовзі заробили непотрібний пенальті, котрий без проблем реалізував Новіцький – 2:0. Це була вагома заявка на успіх, оскільки команда «MacPaw» повністю контролювала гру і матч проходив за сценарієм підопічних Дмитра Шувалова. З іншої сторони у «Лотерейників» були поодинокі нагоди, але наприкінці шанси на успіх зменшились, адже Новіцький вистрілив дублем, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 3:0. Після перерви у «Лотерейників» був цілий тайм в розпорядженні, щоб виправити ситуацію. Щоправда підопічні Дмитра Шувалова були набагато ближчими до того, щоб довести гру до повного розгрому. Проте, після перерви жодна з команд не змогла проявити себе в завершальній стадії, тому всі голи були оформлені в першому таймі. Вітаємо «Айтішників» з закономірною перемогою!

На черзі поєдинок «CRO United» - «Infopulse». «Біло-сині» не кращим чином розпочали матч, адже в атаці не змогли нічого продемонструвати і в захисті мали серйозні проблеми. Більше того, «Айтішники» змогли першими відкрити рахунок в матчі, адже Гусак майстерно реалізував вихід віч на віч – 0:1. Після пропущеного голу команда Леоніда Россильного активізувалась та стала агресивніше діяти в атаці і змогла перехопити ініціативу. Результат не змусив себе довго чекати, адже на 15-й хвилині Вашеніт зробив рахунок рівним – 1:1. «Біло-Сині» приклали максимум зусиль, щоб вийти вперед, але наприкінці тайму прогавили Гусака, а Іван оформив дубль, встановивши остаточний результат першої половини матчу – 1:2. Після відпочинку «Айтішники» просто розгубили свою перевагу в рахунку. Адже на 23-й хвилині Дешко зробив рахунок нічийним, а за декілька хвилин Сущенко реалізував пенальті – 3:2. «Біло-сині» вперше в матчі вийшли вперед, правда, не надовго, адже в середині другої половини гри команда «Infopulse» провела контратаку, котру без проблем завершив Кондрашин – 3:3.Нічия не влаштовувала «біло-синіх», тому команда Леоніда Россильного знову почала форсувати події в матчі. Більше того, активність «CRO United» дала результат, адже вдалось відзначитись ударом в стійку, а наприкінці гри Шевченко оформив переможний м’яч – 4:3. Вітаємо «Біло-Синіх» з вольовим результатом!

На черзі поєдинок «Parimatch» - «Агромат-2». Підопічні Олександра Волинця дуже якісно розпочали гру, адже вже на 2-й хвилині повели в рахунку – 0:1. Очевидно, що дублери «Агромату» хотіли здобути максимальний результат, але потім щось пішло не за планом. Вже на 4-й хвилині Борсук розрядив свою гармату з дальньої дистанції і поцілив точно в ціль -1:1. Більше того, цей гол змінив хід зустрічі, а «Лотерейники» спробували зіграти першим номером. В свою чергу дублери «Агромату» більше часу приділяли контратакам, правда, так не змогли підловити суперника на помилці. Натомість наприкінці першої половини гри Віталій Котлярський відзначився результативним ударом і за мінімальної переваги команди «Parimatch» завершилась перша половина гри – 2:1. Після відпочинку підопічні Волинця спробували піти в атаку великими силами, правда, це не принесло жодних дивідендів. Натомість «Лотерейники» вже в середині другого тайму розігнали класну контратаку, котру без проблем завершив Прокопчук – 3:1. Більше того, вже на 35-й хвилині гол Небрата наблизив команду «Parimatch» до перемоги – 4:1. За такого перебігу подій «Лотерейники» трохи збавили оберти і ледь не втратили перемогу, адже підопічні Волинця скоротили відставання до мінімуму, але на більше не вистачило часу – 4:3. Вітаємо команду «Parimatch» з перемогою!

На останок відзначимо матч «Будпостач» - «Радар ВС». «Будівельники» змогли чудового увійти в гру, адже вже на 6-й хвилині Кібукевич оформив швидкий гол з близької дистанції – 1:0. Більше того, саме команда Миколи Костенка грала першим номером та задавала темп зустрічі, щоправда до другого колу не вдалось довести справу. Натомість «Біло-сині» в середині першого тайму відігрались, адже Миткалик проявив себе у завершальній стадії – 1:1. «Біло-сині» намагались нічим не поступатись своїм опонентам, щоправда наприкінці тайму команда «Будпостач» досягла бажаного. Лахтир та Бичек записали по голу собі в актив, встановивши остаточний рахунок першого тайму – 3:1. Після перерви малюнок матчу не змінився і «Будівельники» продовжували контролювати хід зустрічі.  А вже на 26-й хвилині доля матчу була вирішена, адже Кібукевич оформив свій черговий гол – 4:1. Звичайно, «Біло-сині» не полишали надії відігратись, але максимум що вдалось команді «Радар ВС», так це обмінятись результативними ударами наприкінці зустрічі, тому фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 5:2. Вітаємо «Будівельників» з першою перемогою в сезоні.

Знайшли помилку, натисніть