Parimatch CUP. Анонсуємо!
Parimatch CUP. Анонсуємо!
30.07.2021

В турнірі Parimatch CUP буде зіграно всього дві гри, але сподіваємось, що матчі будуть видовищними та дуже результативними.

«НБУ» - «Infopulse»

«Банкіри» набрали хід ближче до завершення чемпіонату і нещодавно оформили першу звитягу в сезоні. Звичайно, ця перемога мала бути раніше, але постійно не вистачало якоїсь дрібнички. Проте, зараз є можливість ще раз порадувати себе та вболівальників гравцям «НБУ», адже в суперниках колектив, котрий виключно поступається. «Айтішники» не можуть себе проявити абсолютно і вже важко шукати причини, чому так. Зараз у представників «Infopulse» буде ще одна нагода, щоб перервати серію невдач, тому важливо скористатись цим шансом. Відносно прогнозу, то «Банкіри» фаворити матчу.

«DPP» - «ВР»

Представники «DPP» дуже непогано зарекомендували себе в попередніх матчах і зараз прагнуть знову здобути перемогу. Проте, команді Олександра Дзюбі необхідно продемонструвати належний збір та продовжувати якісно грати у завершальній стадії. Щоправда у звітному матчі колектив «DPP» швидше за все буде грати першим номером, тому цікаво чи впорається з цією задачею. З іншого боку колектив «ВР» не дивлячись на чималу кількість досвідчених гравців не може себе проявити з кращої сторони. «Білим» часто не щастить, а також в завершальній стадії марнуються чимало нагод, тому треба налагоджувати реалізацію і тоді можна буде говорити про результати. Прогнозуємо результативну гру, а шанси команд оцінюємо 60/40 на користь «DPP».

Знайшли помилку, натисніть