Parimatch CUP. Анонсуємо!
Parimatch CUP. Анонсуємо!
16.07.2021

Ситуація в турнірні Parimatch CUP максимально цікава, оскільки після відбіркового етапу сформувались групи приблизно рівних за силою команд і це додає інтриги чемпіонату, адже спрогнозувати результати матчів вже дуже непросто.

«Радар ВС» - «МХП»

Команда «Радар ВС» вже давно не знає смаку перемог і зараз спробує виправити цю ситуацію. «Біло-сині» не мають в своїй заявці багато швидких та технічних гравців, але з досвідченими гравцями проблем немає. З іншого боку у колективу «МХП» є один бал в активі. «Сині» стабільно демонструють належний збір та мають дуже солідну глибину складу і цей фактор може стати вирішальним у грі. Сподіваємось на інтригу, але прогнозуємо три бали для «МХП».

«PM UA» - «НБУ»

«Банкіри» не можуть похизуватись переможними результатами і навіть після відбіркового етапу вже встигли програти. Очевидно, що цей чемпіонат команда «НБУ» навряд може записати собі в актив в плані результатів, а в плані досвіду вдалось перевірити свої сили з дуже потужними суперниками. З іншого боку «Лотерейники» в попередньому турі вже перемогли за рахунку 4:2 і зупинятись не збираються. Тим паче команда «PM UA» у чудових кондиціях і навряд щось може завадити втратити бали. Прогнозуємо впевнену звитягу «Лотерейників».

«Frag Lab» - «Parimatch»

У обох команд наразі 0 балів, але «Айтішники» безперечні фаворити матчу. Справа в тому, що в пасиві «Parimatch» вже є технічні поразки, а це означає, що підопічні Антона Бутка також мають шанс отримати легкі три бали. Сподіваємось, що гра відбудеться, але виключаємо варіант технічної поразки. Прогнозуємо дуже результативний поєдинок та успіх «Frag Lab».

«Агромат-2» - «СK ARX»

Звітна зустріч буде вкрай важлива для обох команд, адже зустрічаються сусіди по турнірній таблиці з однаковою кількістю балів(3). Нещодавно команда «СК ARX» зазнала першої поразки в сезоні, а зараз спробує повернутись на переможний шлях. В свою чергу підопічним Олександра Волинця необхідний позитивний результат, адже дублери «Агромату» розраховують виключно на перше місце. Стосовно прогнозу, то шанси команд оцінюємо 51/49 на користь «CK ARX», адже тандем Глинка-Кучук у чудовій формі.

«CRO United» - «Мac Paw»

Нещодавно «Айтішники» поступились «Юрінновації» з рахунком 2:4, а зараз спробують набрати перші бали після відбіркового етапу. Задача не з простих, але цілком реальна. Оскільки Дмитро Шувалов знає, що казати своїм підопічним після поразок і як виправити ситуацію. З іншого боку у колективу «CRO United» один матч в активі та одна звитяга, але зараз для команди Леоніда Россильного буде справжній іспит. Стосовно прогнозу, то фаворит звітної зустрічі колектив «Mac Paw».

«Парма» - «ПБФ»

На минулому тижні «Італійці» отримали повну торбу м’ячів від команди «СМ-25». Зараз у колективу «Парма» буде також грізний суперник. Адже «Будівельники» вже встигли одну виграти та програти, а зараз мають шанси збільшити свою кількість залікових балів. Прогнозуємо результативний матч, а також три бали для команди «ПБФ». Хоча, сподіваємось, що «Італійці» прикладуть максимум зусиль, щоб спростувати прогноз на матч.

«ITG» - «Infopulse»

«Айтішники» ніяк не можуть вийти на переможний шлях, тому важко сказати, що допоможе команді «Infopulse» здобути максимальний результат. Очевидно, що в допомогу Денису Мелещук потрібно оформити декілька трансферів, щоб розраховувати на перемоги. В свою чергу представники «ITG» вже виграли свою гру на минулому тижні, а зараз мають прекрасні шанси оформити другу звитягу поспіль. Прогнозуємо перемогу колективу «ITG».

«Юрінновація» - «Будпостач»

Підопічні Віталія Мамчура в попередньому турі оформили три бали у грі з «Айтішниками», а зараз прагнуть продовжити перемагати. Тим паче, якщо приїде Денис Зінченко, то тандем Зінченко-Яковий може навести страх на суперника. В свою чергу «Будівельники» на останній сходинці і не змогли оформити балів на минулому тижні. Зараз команді буде дуже непросто, адже доведеться грати без свого тренера Миколи Костенка. Стосовно прогнозів, то шанси команд оцінюємо 65/35 на користь «Юрінновації».

«Атлант Буд» - «СМ-25»

Команда «Атлант Буд» не так давно поступилась в «будівельному дербі», а зараз зіграє з головним фаворитом сезону. Підопічним Олександра Бульбіна доведеться дуже багато сил витрачати на захист, адже суперник грає першим номером і має в своїй заявці чимало зіркових виконавців. Звичайно, звітна гра буде дуже важливою для «СМ-25», проте, підопічні Андрія Ардашнікова готові на 100%, адже виграли всі свої матчі в чемпіонаті. Прогнозуємо цікавий матч та успіх «СМ-25».

Знайшли помилку, натисніть