Огляд першого ігрового дня Групи А 19-ого турніру ПБГ „КОВАЛЬСЬКА“
Огляд першого ігрового дня Групи А 19-ого турніру ПБГ „КОВАЛЬСЬКА“
14.03.2021

Група А. Тур 1-4

Siltek - Дарниця 1:3

В стартовому матчі турніру зустрічався минулорічний фіналіст - Дарниця та бронзовий призер Кубку Престижу - Siltek. З перших хвилин ініціативою заволоділи гості і вже на 4 хвилині Владислав Пасічник відкрив рахунок у грі. Гравців Siltek це не засмутило і вони почали створювати свої моменти. Олександр Олешко мав декілька гарних нагод, щоб зрівняти рахунок, але забити в першому таймі він так і не зміг. Після перерви обмінявшись гострими контр випадами команди взялися за справу. Сергій Кисіль за допомогою рикошету подвоїв перевагу зелених на 21 хвилині. Через дві хвилини Олександр Олешко з пенальті скоротив відрив у рахунку, але останнє слово було за Дарницею. На 24 хвилині Владислав Пасічник встановив остаточний рахунок у грі! 

Будіндустрія - Ковальська 2:3

Після стартового свистка арбітра, команди не стали кидати всі сили на відкриття рахунку. Їх дії в атаці були зваженими та обережними. Цей факт так і не дозволив створити насправді бодай один небезпечний момент. Всі цікаві подій опоненти залишили на другий тайм. На 18 хвилині Владислав Сотнік потужним ударом відкрив рахунок! Будіндустрія не забарилася з відповіддю і вже на 21 хвилині Роберт Тремба зрівняв рахунок. Обмінявшись ще по одному голу, онлайн глядачі вже готувалися до нічиєї, але Олександр Рисенко на 28 хвилині скористався помилкою суперника в атаці, перехватив м’яч і вийшов один в один з голкіпером Будіндустрії, якого легко переграв. 

Siltek - Конструктив 1:3

Після поразки в першому матчі, Siltek потрібно було реабілітуватися. Конструктив в свою чергу, отримав гарну нагоду розпочати турнір з перемоги. Як і у попередньому матчі колективи перший тайм провели досить кволо і залишили все цікаве на другу половину гри. На 18 та 22 хвилини, завдяки голам Олексія Дрозда та Ігоря Середнього, зелені отримали комфортну перевагу. За такої гри жовтим треба було ризикувати і йти на загострення і в них це добре виходило. Раз за разом гравці Конструктиву вимушені були зривати атаки фолом. На 27 хвилині гравці представники заводу Бетон Комплекс вміло розіграли кутовий і Ювко Сергій підступним ударом довів перевагу гостей до розгромної! Siltek не здавався і в черговій їх атаці Конструктив вичерпав ліміт порушень. Олександр Олешко вміло реалізував дабл-пенальті, але на більше господарям не вистачило часу. 

Дарниця - Будіндустрія 1:3

Перед початком очної зустрічі настрій обох команд був різний. Дарниця мала в активі стартову перемогу, а Будіндустрія в шалему матчі мінімально програла Ковальській і вже на першій хвилині грі, Владислав Пасічник вивів господарів уперед! На перший погляд здавалося, що зелені продовжать гольову феєрію, але все сталося навпаки. Занадта самовпевненість зіграла з ними злий жарт. На 5 та 6 хвилині наші гості з Чернігова забили двічі і тепер вже Дарниці потрібно було відіграватись, але до кінця гри вони так і не змогли прийти до тями. Ще в першому таймі Валерій Кумачов повинен був збільшувати перевагу помаранчевих, проте Євген Кебал з його ударами впорався. Після перерви господарі почали ще більше розкриватися, а гості грали на контратаках, одна з яких завершилася взяттям воріт. Минулорічні фіналісти не полишали спроб відіграти бодай один гол, але голкіпер Будіндустрії зіграв на відмінно! 

Конструктив - Ковальська 2:5 

Про протистояння між Конструктивом та Ковальською можна писати книги! Їх особисті зустрічі завжди окутані інтригою та непередбачуваними результатами. Цей матч не став виключенням. Після не тривалої стартової пристрілки колективи взялися за справу. На 7 хвилині Володимир Пагас замкнувши дальну стійку відкрив рахунок. Далі в період з 12 по 14 хвилину Ковальська забила цілих три м'ячі і саме вони тепер отримали нагоду диктувати свою гру. На початку другого тайму Ярослав Петькун оформивши дубль майже зняв всі питання, щодо переможця у цій грі. За той час, що залишився Конструктив та Ковальська ще по разу обмінялися забитими голами. Як висновок завдяки впевненій перемозі над принциповим суперником, Ковальська на один крок наблизилася до виходу до Головного Кубку! 

Siltek - Будіндустрія 2:3

Матч проти Будіндустрії був останньою нагодою для Siltek зачепитися за боротьбу за Головний трофей. Швидкий гол забитий вже у першій атаці дещо деморалізував команду Сергія Рубана і на 5 та 7 хвилині їх відставання було вже критичним. Взявши всю волю в кулак, господарі потроху почали приходити до тями і ще у першому таймі завдяки голам Руслана Степаненко та Олександра Олешко вони скоротили відрив до мінімуму! В другому таймі ми звісно чекали продовження камбеку від господарів, але більш досвідчені гравці Будіндустрії зробили висновки і в другому таймі не припускалися помилок, ба більше, саме вони володіли певною перевагою. Як висновок, завдяки важкій перемозі наші гості з Чернігова тріумфували вдруге поспіль та вийшли на друге місце, а Siltek на жаль, продовжить боротьбу за вихід у Кубок Престижу. 

Ковальська - Дарниця 4:2

Після поразки від Будіндустрії команді Сергія Савицького конче потрібно було набирати бали у матчі проти Ковальської, яка здобула шалену форму і мала нагоду гарантувати собі перше місце у випадку перемоги! Відкрили рахунок гості вже на 6 хвилині завдяки голу Ростислава Мороза. Згодом Михайло Кот міг подвоїти перевагу, але він не зміг влучити у пусті ворота. Не забиваєш ти - забивають тобі. На 14 хвилині Владислав Сотник забивши гол у роздягальню зрівнює рахунки команд! Після перерви Олександр Рисенко вивів Ковальську вперед і для Дарниці завдання дещо ускладнилося. На 20 хвилині Михайло Кот подарував надію на позитивний результат і згодом гості пішли в ва-банк. На жаль для Дарниці, цей тактичний хід себе не виправдав і Ковальська завдяки ще двом забитим голам довела гру до впевненої перемоги і з першого місця вийшла з групи!  

Будіндустрія - Конструктив 1:1

Завершальний матч ігрового дня для обох команд був наче фінал, адже Будіндустрія у випадку перемоги виходила б у Головний Кубок. А ось їх поразка або нічия давала б шанс конкурентам. Весь перший тайм обидва колективи діяли дуже обережно в атаці, щоб не дати один одному здійснити контрнаступ. Така обережність так і не дала онлайн глядачам потішитися бодай одним голом. На початку другого тайму Ігор Середній підступним ударом в ближній кут застав зненацька голкіпера Будіндустрії. Для чернігівчан цей матч був останнім у групі і тепер їм потрібно було проявити справжню жагу до перемоги. Помаранчеві потроху почали підбиратися до воріт опонентів і на 24 хвилині зразкова атака завершилася взяттям воріт. Автором влучного удару став Роберт Тремба. Як не старалися обидві команди вирвати перемогу, всі їх подальші спроби були марними.

Знайшли помилку, натисніть