Огляд догравань Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
Огляд догравань Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
24.11.2020

Вища ліга Києва порадувала шанувальників футзалу 3 зіграними матчами. Більше того, одна з команд змогла дуже приємно здивувати і була в кроці від гучно сенсації.

 

 

Розпочнемо з матчу «Budmonster» - «Grifon». Підопічні Дмитра Шувалова з перших хвилин нав’язали супернику свою гру, а Мельник оформив дуже швидкий гол з передачі Музиченка - 0:1. Відзначимо, що «Грифони» грали першим номером та мали в своєму розпорядженні 3 виходи один в один, але Тимошенко зіграв максимально надійно. В свою чергу в атаці у «Будівельників» абсолютно нічого не виходило. Підопічні Макаєва не були схожі самі на себе, а суперник продовжував марнувати вбивчі шанси. Натомість підопічні Макаєва лише наприкінці тайму «прокинулись» і створили два чудові моменти, але Шаруєв зіграв надійно та допоміг виграти перший тайм. Після відпочинку команда «Budmonster» стала діяти гостріше, а також Войтенко відзначився ударом в поперечину. З іншої сторони «Грифони» втратили Шаруєва за пряму червону картку, а чисельну більшість вдалося втілити в гол Химяка - 1:1. Правда,  такий рахунок тримався недовго, оскільки за декілька хвилин Хижняк забив гол і вивів «Будівельників» вперед - 2:1. За такого розвитку подій підопічні Шувалова не забарились, тому вже на 30-й хвилині Ширай відновив рівновагу на табло - 2:2. Матч набирав обертів, а Потапов встиг не реалізувати десятиметровий, але це не критично, оскільки на останній хвилині «Грифони» серйозно помилились на власній половині поля, а Химяк оформив переможний гол у порожні ворота - 3:2. Навіть 5-й польовий не допоміг підопічним Шувалова здобути бодай бал, а «Будівельники» здобувають вольову і непросту перемогу.

 

 

В своєму другому матчі «Грифони» протистояли команді «ХІТ-2». Проте, старт гри був явно не за підопічними Шувалова, адже вже на 5-й хвилині Корольчук завершив свій сольний рейд результативним ударом - 0:1. Взагалі, дублери «ХІТа» діяли гостро, але примножити успіх не змогли. В свою чергу на 11-й хвилині розіграш кутового команди «Grifon» трансформувався у класний удар Волошина - 1:1. В цій ситуації підопічні Листопада нічим не змогли відповісти, а за декілька хвилин проґавили Мельника, котрий з близької дистанції розстрілював ворота - 2:1. Дублери «ХІТа» кинулись в атаку,  але Байдак здійснив декілька фантастичних сейвів і допоміг своєму колективу виграти першу половину матчу. Другий тайм також розпочався зі швидкого голу, але на цей раз від Музиченка - 3:1. Це була серйозна заявка на перемогу і «Грифони» навіть не збавляли обертів. В свою чергу дублери «ХІТа» намагались виправити ситуацію, але без 5-го цього зробити не вдалось. Лише після ризикованого ходу підопічні Листопада дуже швидко відігрались і звели матч до нічиєї - 3:3. За такого розвитку подій остання хвилина гри була дуже спекотна, а команди за 60 секунд встигли обмінятися голами, тому фінальний свисток арбітра зафіксував результат 4:4. Вітаємо «Грифонів» з першим балом і бажаємо успіхів, а дублерів «ХІТа» також варто відзначити, оскільки вдалось проявити характер і врятуватись від поразки.

 

У матчі «Альтернатива» - «Griffin» підопічні Варениці тривалий час не могли підтвердити свій статус фаворита.  Гравці «Альтернативи» намагались нічим не поступатись зірковому супернику і зробили ставку на контратаки. Більше того, декілька разів Юрій Балашев серйозно рятував свою команду. Проте, перший гол забили підопічні Варениці на 10-й хвилині завдяки пострілу Тищенка - 0:1.

 

 

Гравці «Griffina» намагались примножити свій успіх, але не реалізували декілька вбивчих моментів і отримали контратаку на свої ворота, котру завершив Гавенко - 1:1. Команда «Альтернатива» забила важливий гол і прагнула піти на перерву за нічийного рахунку, але за мить до сирени Бондаренко встановив остаточний рахунок першого тайму - 1:2. Після відпочинку справи у «Альтернативи» складалися не кращим чином. Оскільки гравці «Griffina» реалізовували момент за моментом та домінували на паркеті. Підопічні Костенка не могли відігратись і отримали 5 м’ячів у свої ворота - 1:7. Відзначимо підопічних Євгена Варениці,  адже в другому таймі «Griffin» показав свій рішень, а «Альтернатива» чекатиме наступного туру, щоб здобути бали.

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть