Огляд 2 туру Чемпіонату Банківської Футзальної ліги!
Огляд 2 туру Чемпіонату Банківської Футзальної ліги!
14.10.2020

Неймовірне повернення РБА!

 

ТАСКОМБАНК 5:2 Forward-Bank

В першому таймі при приблизно рівній грі, гравці Forward-Bank більш відповідально поставилися до своїх атак та гри в обороні і це не дивно, адже вони мали в своєму складі лише одну заміну. Завдяки виваженій грі та самовіддачі, команда Колбікова Дмитра змогла залишити свої ворота сухими та забити два м'ячі, авторами яких стали Стародубцев Костянтин та Прохорчук Тарас. Після перерви ТАСКОМБАНК зробив певні висновки, взяв ініціативу в свої руки і раз за разом почав створювати гострі моменти біля воріт Forward-Bank. На 23 хвилині Кривонос Дмитро скоротив відставання до мінімуму. Далі гра проходила на зустрічних курсах. ТАСКОМБАНК завзято атакував, а Forward-Bank вміло оборонявся, та гостро контратакував. Один з таких контрвипадів, ледь не завершився голом у ворота господарів і майже одразу спрацювала давня істина - не забиваєш ти, забивають тобі. Одразу в наступній атаці Білошкурський Костянтин зрівняв рахунок, а згодом вивів білих уперед! Довести матч до впевненої перемоги було ділом техніки, адже чисельна перевага у складі, під кінець гри далася взнаки. 


 

OTP Group 1:6 Райффайзен Банк Аваль

З перших хвилин матчу гравці OTP Group розпочали натиск на ворота суперника, а РБА в свою чергу, почали грати на контратаках. На 6 хвилині один із таких контрвипадів закінчився взяттям воріт, автором дебютного голу став Зінченко Денис. Така тактика, гри другим номером, сподобалась РБА і вони вміло притримувались її до кінця першого тайму, при цьому забивши ще один раз на 11 хвилині. До речі, в першому таймі команда Сербіна Ярослава показала майстер клас з реалізації гольових моментів, 2 удари в ствір воріт - 2 голи! В другому таймі гра дещо вирівнялась і обидва колективи почали практикувати повністю відкритий футзал. OTP Group щоб відіграти гандикап у два голи потрібно було ще більше ризикувати і вони все частіше забували повертатись в оборону. Досвідчені гравці РБА таких помилок не вибачили і забили ще чотири голи. Єдине на що спромоглися господарі, так це на гол престижу від Медвідь Івана. До речі, у нас є цілих 2 цікавих факти про матч туру. По-перше, у обох команд були відсутні лідери, а саме Кузнєцов Микола та Шило Ігор, а по-друге - Зінченко Денис, забивши 5 голів наздогнав Кузнєцова Миколу у гонці бомбардирів! 


 

НБУ 0:0 Укргазбанк

Останній матч ігрового дня обидва колективи розпочали досить обережно і вся основна боротьба точилася у центрі майданчику. При такій грі, м’яч майже не доходив до карної зони і головною рушійною силою команд були безрезультативні дальні удари. Як висновок, на перерву команди пішли так і не потішивши своїх фанів забитими голами. На початку другого тайму ситуація дещо змінилася і НБУ та Укргазбанк почали грати більш гостріше. На 26 хвилині гості отримали супер нагоду щоб нарешті відкрити рахунок, але спроба  була змарнована. Далі гравці Укргазбанку продовжували атакувати, але надійна гра Костінова Володимира у воротах не дозволила їм забити бодай один гол. Отже маємо неочікуваний для футзальних змагань результат, який все ж таки дозволив вийти Укргазбанку на перше місце у чемпіонаті!


 
Знайшли помилку, натисніть