Parimatch КФЛ знову на зв'язку! Анонс
Parimatch КФЛ знову на зв'язку! Анонс
04.12.2020

В лізі КФЛ навіть в умовах карантину проводились деякі матчі, але звичайно з дотриманням всіх рекомендацій МОЗ. Також варто відзначити, що склад суперліги  КФЛ підсилився командами «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» та «Рятувальником». Сподіваємось на повернення повноцінного графіку на постійній основі, а зараз розберемось з матчами, котрі будуть зіграні найближчим часом.

Суперліга

«Рівнестандарт-ДЮСШ-4» - «Star»

«Рівняни» вже встигли набрати перші три бали у Суперлізі, а також чудово зіграли з командою «Inter» в кубку України (1:1). Підопічні Павла Дармовіса не приховують амбіцій відносно боротьби за найвищі позиції і за рахунок своїх вихованців мають змогу здобувати максимальні результати. З іншого боку для «Зірок» цей матч стане серйозним випробуванням.  Підопічні Листопада звикли до сильних суперників, але зараз необхідно зіграти безпомилково, оскільки рівняни помилок просто не пробачають. Також варто зазначити, що у «Зірок» є свої джокери у вигляді Корнійчука та Чепорнюка, котрі завжди грають практично без замін. У звітному матчі «Зірки» не фаворити, але можуть попсувати нерви своїм опонентами,щоправда прогнозуємо 3 бали для рівнян.

«Terratek» - «Comfort Life»

Підопічні братів Стайкових поки без залікових балів, але продовжують здобувати дорогоцінний досвід. Зауважимо, що «Жовто-Чорні» в кожному своєму матчі демонструють відмінні бійцівський якості, тому неодмінно скоро буде результат. В свою чергу колектив «Comfort Life» відіграв два матчі і здобув 4 бали. «Будівельники» провели непросту гру з «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» і лише завдяки майстерності Тараса Коваленко змогли здобути нічийний результат. Відносно прогнозу, то колектив «Comfort Life» безперечний фаворит, але сподіваємось, що «Жовто-Чорні» зможуть спростувати прогноз на матч.

«Рівнестандарт-ДЮСШ-4» - «Донбасенерго»

Рівняни спробують свої сили у матчі з однією із найсильніших команд столиці. Звичайно, підопічні Мельника в цьому сезоні ще не демонстрували своєї кращої гри, але при цьому мають максимум в своєму активі після двох матчів. З іншого боку колектив «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» звик до  матчів такого рівня, тому зробить все можливе, щоб здобути 3 бали. Підопічні Павла Дармовіса готові до гри на 100% і прагнуть про себе гучно заявити в столиці. Утримаємось від прогнозу,  а шанси оцінюємо, як 50/50, тому нехай переможе найсильніший!

«Десна» - «SkyUp»

«Авіатори» не приховують своїх амбіцій і борються виключно за першу сходинку. Підопічні Костянтина Власенка вже двічі поспіль тріумфували і готові до чергової звитяги. В свою чергу для колективу «Десна» сезон 2020/2021 стане справжнім  викликом. Підопічні Листопада грають з найсильнішими гравцями столиці і не дивлячись на результати (0 балів), отримують дорогоцінний досвід,котрий допоможе в подальшому розвитку команди. Нажаль, у звітному матчі важко сказати за рахунок чого «Десна» здобуде бали, тому прогнозуємо впевнену перемогу «SkyUp» з різницею мінімум в три м’ячі.

Перша Ліга

«Олімп Безпека» - «Urban Sport City»

Підопічні Віталія Денюжкіна демонструють максимальні результати і сповідують атакуючий футзал. Звичайно,  команда «Олімп Безпека» може собі це дозволити, адже має в своїй заявці чимало швидких і молодих гравців.  З іншого боку у колективу «Urban Sport City» є одна перемога в двох матчах, тому можна сказати, що сезон почали дуже непогано. Щоправда у звітному матчі команді Заграйчука Ярослава доведеться чимало часу приділити обороні і зробити ставку на контратаки. Проте, основна задача не пропустити. Відзначимо,  що фаворит матчу команда «Олімп Безпека», натомість  представники  «USC» спробують зупинити переможну ходу грізного суперника.

«KнБ Studio» - «KRBA Team»

«Юристи» нарешті здобули першу перемогу в чотирьох матчах, тому в гарному настрої підходять до гри. Проте, у підопічних Директоренко дуже непростий суперник. «Айтішники» в трьох іграх здобули 7 балів, а також встигли відзначитись вольовою перемогою. Очевидно, що Курдас та компанія у чудовій формі. Прогнозуємо третю перемогу «KнБ Studio», але  сподіваємось, що «Юристи» зможуть дати бій і результатом доведуть, що цей прогноз хибний.

Корпоративна Ліга

«Royal Credit» - «Сервіт-2»

Звітну зустріч можна охарактеризувати, як протистояння тренерів Сербін-Костенко. Керманич «Royal Credit» завжди ставить перед своїми підопічними максимальні задачі і хоче перемагати в кожному матчі. Правда,  в цьому сезоні в двох матчах не було здобуто жодного балу. В свою чергу підопічні Миколи Костенко встигли відіграти 4 матчі і виграли 3 гри. Очевидно, що дублери «Сервіту» у прекрасних кондиціях і зроблять все можливе, щоб здобути 12 залікових балів. Важко знайти інтригу у звітному протистоянні, адже колектив «Сервіт-2» безперечний фаворит, а підопічні Ярослава Сербіна спробують створити гучну сенсацію.

«НУХТ» - «ЄвроТехноБуд»

«Будівельники» вже відіграли 4 тури і мають 6 балів в своєму активі. Більше того у складі «ЄвроТехноБуд» феєрить Аладьїн,  котрий вже став грозою голкіперів.  З іншого боку у «Студентів» 4 бали та є реальний шанс здобути ще одну перемогу. Адже за «НУХТ» грає Вадим Степанюк, котрий в усіх матчах відмінно себе проявляє та вже навіть встиг потрапити до символічної збірної туру. Важко визначити фаворита в цій парі, але особливо цікаво буде подивитися за протистоянням Аладьїн-Степанюк, оскільки наразі це ключові гравці обох команд.

«ПБФ» - «Check Point»

«Жовто-Зелені» встигли здобути одну перемогу в трьох матчах. Проте, зараз для колективу «ПБФ» нічия буде, як перемога, оскільки суперник максимально непростий. Справа в тому,що підопічні Максима Ріпи виключно перемагають, а Євген Шрам ставить рекорди по результативним ударам. Колектив «Check Point»  один з головних фаворитів ліги і просто немає права на помилку. Хотілось би вірити в інтригу, але швидше за все підопічні Максима Ріпи знімуть питання щодо переможця матчу ще в перші 20 хвилин.

«Pokupon» - «Енергія»

Команда Артема Бесіди очолює турніру таблицю і виграла всі свої матчі. Очевидно, що у колективу «Pokupon»  є чудовий підбір виконавців, котрий дозволяє боротися  за найвищі позиції. В свою чергу «Енергетики» знову не можуть ніяк здобути перші бали в чемпіонаті, тому ситуація дуже нагадує попередній сезон. Команда «Енергія» ні за яких обставин не падає духом, але зараз потребує дива, щоб зупинити першу команду чемпіонату. Представники «Pokupona» безперечні фаворити і ні за яких обставин не віддадуть 3 бали, тому чекаємо на дуже результативний матч.

«Infopulse» - «Frag Lab»

Заітну зустріч можна охарактеризувати, як дербі між «Айтішниками». Команда «Infopulse» розпочала сезон з поразки і зіграла лише одну гру. Натомість у «Frag Lab»  за спиною два поєдинки та один бал в активі. Звичайно, статистика не дуже переконлива, але не варто забувати,що це лише старт сезону для кожної з команд. У звітному матчі очікуємо інтригу з перших до останніх секунд,  адже команди дуже схожі за манерою гри, тому і шанси на успіх рівні, як ніколи. Зазначимо, що у звітному протистоянні є висока вірогідність нічийного результату, хоча хотілося, щоб «айтішники» вирішили, хто сильніший.

«АФК Prime» - «Кредит Дніпро Банк»

Команда «АФК Prime» не тільки виграла форму від партнера чемпіонату Parimatch, а встигла здобути 4  бали в  трьох іграх. Відверто кажучи, це дуже непоганий результат. З іншого боку «Банкіри» йдуть без поразок і в двох матчах оформили  6 балів. Підопічні Пекния серйозно прибавили в ігровому плані у порівнянні з попереднім сезоном, тому демонструють відповідні результати. Стосовно фавориту пари, то оцінюємо шанси 60/40 на користь «Кредит Дніпро Банку», але «Банкірам» буде максимально непросто здобути третю перемогу поспіль, знаючи характер колективу «АФК Prime».

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть