Parimatch КФЛ. Разом до перемоги!
Parimatch КФЛ. Разом до перемоги!
11.12.2020

Вже скоро нас очікують новорічні свята, а зараз ретельно готуємось до матчів Київської Футзальної Ліги. За планом буде зіграно 14 матчів, тому настав час розібратись з усіма іграми календаря.

Суперліга

«Star»-«SkyUp»

«Зірки» нещодавно обіграли «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» з рахунком 2:1 та здобули надважливі три бали. Підопічні Листопада провели не кращий перший тайм, але після перерви здобули вольову перемогу. В свою чергу «Авіатори» розгромили «Десну» з рахунком 10:0 і здобувають виключно переможні результати. Підопічні Костянтина Власенко тріумфують та прагнуть продовжити цю добру традицію. «Зірки» спробують створити сенсацію, але швидше за все представники «SkyUp» здобудуть максимальний результат.

«Terratek»-«Budmonster»

Підопічні братів Стайкових ще не мають жодного балу в активі, але при цьому демонструють відмінну гру. В попередньому турі «жовто-чорні» дали бій «Comfort Life» і якби не пропущенні м’ячі на останніх хвилинах, то здобули б перемогу. Особливо старався Жеріков, котрий оформив хет-трик. Відносно «Будівельників», то підопічні Ільдара Макаєва вже вийшли в 1/8 кубку України, тому готові продемонструвати свою кращу гру в Київській Футзальній Лізі. У колективу «Budmonster» Андрій Потапов у чудовій формі, тому захисникам  «Terratekа» доведеться максимально щільно грати з запальним форвардом. Сподіваємось, що підопічні Стайкова зможуть набрати перші бали в сезоні, але фаворит матчу команда «Budmonster».

«Skidka»-«Рятувальник»

Матчі в лізі КФЛ для команди «Рятувальник» даються максимально непросто. Підопічні Салівона здобули 4 бали в трьох матчах і посідають лише 8-му сходинку. Очевидно, що старт сезону роменські футзалісти планували по-іншому. Натомість підопічні Шуста на другій позиції і  мають однакову кількість балів з лідерам. Команда «Skidka» в 9 матчах оформила вже 17 результативних ударів, а Ткаченко встиг в попередньому турі оформити хет-трик. Підопічні Шуста фаворити, щоправда гравцям «Рятувальника» нема куди відступати, тому очікуємо дуже спекотну гру. Буде гаряче!

«Укрметртестстандарт»-«Comfort Life»

Підопічні Валентина Бондаря поки не можуть похизуватись результатами, але при цьому в кожному матчі намагаються нав’язати супернику свою гру. Так, нуль в графі залікові бали тисне на команду, але треба якимось чином ситуацію покращувати. Натомість у «Будівельників» повернувся Віктор Цой і це є гарні новини, адже лідер атак «Comfort Life» вже встиг потрапити до збірної туру та вистрілити дублем. Підопічні Андрія Науменка серед лідерів і зроблять все можливе, щоб здобути максимум в матчі з командою, котра наразі немає залікових балів.

«Десна»-«Донбасенерго»

Підопічні Листопада в попередньому турі отримали 10 сухих м’ячів у свої ворота, а «Енергетики» поступились «Рівнестандарт-ДЮСШ-4». Тому обидві команди мають максимальну мотивацію, щоб себе проявити у звітному турі. Підопічні Віталія Мельника не мають права на помилку, тому спробують довести, що поразка на минулому тижні була простою випадковістю. З іншого боку колектив «Десна» отримує досвід і навіть з такими виконавцями, як Сергій Мельник та Валерій Брожко не вдається здобувати результат. Сподіваємось,  що гравці «Десни» дадуть бій, але три бали все одно здобудуть гравці «Донбасенерго».

Перша Ліга

 «КнБ Studio»-«Urban Sport City»

Команда «КнБ Studio» вже встигла здобути дві вольові перемоги в сезоні і при цьому очолює турнірну таблицю.  «Айтішники» демонструють неймовірний характер та в критичній ситуації діють максимально злагоджено. В свою чергу у колективу «Urban Sport City» не завжди все гаразд зі зборами на ігри, тому доводиться ставити польового гравця у ворота. Звичайно, це додає маневрів в атаці, але серйозно послаблює оборону. Тому у звітному протистоянні, якщо гравці «Urban Sport City» не вирішать питання голкіпера і оптимального збору, то ні в якому разі не зможуть розраховувати на залікові бали. Стосовно прогнозу, то тут фаворит команда «КнБ Studio», адже «Айтішники» на вершині турнірної таблиці і прагнуть зберегти першу сходинку.

«МХП»-«Олімп Безпека»

Команда «МХП» не може похизуватись серйозними результатами, адже за три матчі не змогла здобути жодного балу. Очевидно, що у «Синіх» наразі дуже важкий сезон, тому відповідні результати. З іншого боку підопічні Віталія Дєнюжкіна не мають жалю до своїх опонентів та встигли виграти всі свої поєдинки. Команда «Олімп Безпека» демонструє відповідні результати за рахунок молодих гравців та досвідченого тренера, котрий пограв і продовжує грати на серйозному рівні. Важко шукати інтригу у звітному протистоянні, адже навряд команда «МХП» зможе зупинити одного з лідерів та фаворитів сезону. Саме тому прогнозуємо три бали для колективу «Олімп Безпека».

«KRBA Team»-«The Saints»

«Святі» відіграли всього два матча і мають три пункти в своєму активі. Підопічні Сергія Величко набрали таку саму кількість балів, як «Юристи» за 5 ігор. Колектив «KRBA Team» не може продемонструвати своєї кращої гри і при цьому вже отримав 16 м’ячів у свої ворота. Важко сказати, чому підопічні Валерія Директоренко демонструють такі непереконливі результати. Проте, невідомо, в яких кондиціях «Святі», оскільки по двом іграм важко робити висновки. Відносно прогнозу, то «Юристи» скучили за перемогами і просто жадають три бали, а команда «The Saints» спробує зіграти в свою кращу гру та дати бій непростому супернику.

«ПБГ Ковальська»-«Банк Кредит Дніпро»

Звітна зустріч буде максимально цікава, адже обидві команди тренує Олександр Пекний. «Будівельники» в минулому турі врятувались від поразки у грі з «КнБ Studio», забивши гол на останній хвилині зустрічі(3:3). Натомість «Банкіри» стали справжнім відкриттям сезону і вже встигли в трьох матчах здобути максимальну кількість балів. Очевидно, що такими темпами команда «Банк Кредит Дніпро» має дуже непогані шанси, щоб очолити турнірну таблицю. Якщо говорити про прогнози, то звітна зустріч стане справжнім випробування для команди «Банк Кредит Дніпро», оскільки суперника дуже досвідчений та амбітний. В свою чергу «Будівельники» відмінно себе проявили в матчі з «КнБ Studio», тому зроблять все можливе і неможливе, щоб здобути 3 бали. В будь-якому разі нас очікує спекотне протистояння!

Корпоративна Ліга

«Check Point»-«ЄвроТехноБуд»

«Будівельники» вже відіграли 5 матчів і здобули три перемоги. Представники «ЄвроТехноБуд» серед лідерів, тому зараз зіграють з прямим конкурентом за найвищі позиції. В свою чергу колектив «Check Point» виключно перемагає та в трьох іграх підопічні Максима Ріпи оформили аж 17 м’ячів. Очевидно, що команда Олександра Савушкіна взяла потужний старт та налаштована тріумфувати в лізі КФЛ. Сподіваємось, що звітна зустріч буде інтригуючою, але фаворит матчу команда «Check Point».

«ПБФ»-«Сервіт-2»

Дублери «Сервіта» очолюють турнірну  таблицю і набрали дуже непоганий хід. Підопічні Миколи Костенко грають першим номером та у всіх матчах намагаються нав’язати супернику свою гру. Відносно колективу «ПБФ», то «Жовто-Зелені» виграли всього один матч із чотирьох. Звичайно, статистика не з кращих, але відзначимо Носова, котрий демонструє відмінну техніку і швидкість, тому є головною надією команди. Команда «Сервіт-2» фаворит гри,  а колектив «ПБФ» спробує зіграти від оборони та розраховуватиме на гольове чуття Носова.

«АФК Енергія»-«НУХТ»

«Енергетики» в попередньому турі змогли дати бій команді «Pokupon» і зіграли внічию з колективом Артеме Бесіди. Очевидно, що Станіслав Гончаренко передає свій колосальний досвід і вже приходить потроху результат. Відносно «Студентів», то цей колектив не може розкрити весь свій потенціал на 100%. У команді «НУХТ» чимало перспективних гравців, але наразі лише 4 бали після 4-х матчів. Стосовно прогнозу, то у колективу «АФК Енергія» є  чудові шанси на першу перемогу в сезоні, тому «Студентам» треба дуже відповідально підійти до гри, якщо планують здобути бали і проаналізувати гру «Pokupon»-«АФК Енергія», адже «Енергетики» додають в ігровому плані.

«Infopulse»-«Royal Credit»

Колектив «Infopulse» зазнав розгромної поразки 0:8 на минулому тижні, а зараз планує вийти на переможний шлях. Проблема лише в тому, що суперник у «Айтішників» дуже непростий. Наразі підопічні Сербіна не мають залікових балів( так само, як «Infopulse»), але тандем Зінченко-Шило може навести шороху в Корпоративній лізі. Саме тому прогнозуємо успіх команди «Royal Credit», але сподіваємось, що «Айтішники» зробили висновки після розгромної поразки.

«Frag Lab»-«Pokupon»

«Айтішники» на минулому тижні покуражились на славу і за матч оформили аж 8 результативних ударів. Колектив «Frag Lab» не помітив «Infopulse» на своєму шляху і готовий до нових викликів. З іншого боку представники «Pokupon» зіграли внічию з «АФК Енергії» і це стало головною сенсацією туру. Команда Артема Бесіди втратила бали, тому зараз повинна довести, що нічия з «Енергетиками» була простою випадковістю. Прогнозуємо цікаву бойову гру, а статус фавориту у команди «Pokupon».

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

 

Знайшли помилку, натисніть