Кубок України.  Ураган-2-КФВ (Івано-Франківськ) – ELDORADO. Як приборкати дракона
Кубок України. Ураган-2-КФВ (Івано-Франківськ) – ELDORADO. Як приборкати дракона
29.11.2020

Підопічні Андрія Науменка в гарному настрої відправились у Івано-Франківськ, щоправда з серйозними кадровими втратами. Петро Ільків не поїхав на матч через хворобу, а Андрій Омельченко опинився поза заявкою, оскільки перебрав жовтих карток. В свою чергу "дракони" розраховували на всіх найсильніших виконавців, а також на рідні стіни,котрі повинні були допомогти здолати гостей зі столиці.

По першим хвилинам матчу важко було віддати перевагу одній з команд. Гравці "ELDORADO" зробили ставку на удари з дальньої та середньої дистанції. Проте, з усіма пострілами Микола Гуйван справлявся просто бездоганно. З іншого боку "Дракони" діяли в аналогічній манері, але Рустам Рахметов також грав безпомилково. З часом команда "ELDORADO" намагалась навязати супернику свою гру. Проте, підопічні Андрія Науменка часто захоплювалися атаками і забували повертатись в оборону. Як наслідок "дракони" отримали два вбивчі шанси, щоб відзначитись, але Олег Негела свої нагоди змарнував і встиг відзначитись ударом у стійку з вбивчої позиції. Натомість героєм першого тайму став Андрій Мельник. На 15-й хвилині юний універсал "ELDORADO" класно зіграв на добиванні після гармати від Дмитра Медведя і допоміг столичним футзалістам виграти перший тайм - 0:1.

В другій половині зустрічі гравці "Ураган-2 КФВ" стали діяти агресивніше в атаці, щоправда пробити Рахметова ніяк не вдавалося. Більше того, у команди "ELDORADO" також було чимало нагод, але гра голкіперів обох колективів заслуговує найвищої оцінки. Щоправда вже на 28-й хвилині підопічні Андрія Науменка знову порадували вболівальників своєї команди. Тандем Киян-Шундрик увімкнули режим бразильців, вдвох обіграли всю лінію захисту суперника і Шундрик без проблем переправив м'яч у сітку - 0:2. Підопічні Юрія Іванишина відповіли серією небезпечних атак та кількома змарнованими вбивчими моментами, а вже наприкінці зустрічі втретє розігрували з центру поля. Адже Ігор Фещенко нагадав про свою присутність в матчі і довів справу до розгрому - 0:3. За такого розвитку подій "Дракони" вирішили награвати 5-го польового, але безрезультатно, щоправда мали реальну нагоду забити за мить до фінальної сирени.

У підсумку можна сказати, що підопічні Андрія Науменка здобули блискучий результат на виїзді і вже очікують матч-відповідь. Щоправда, в Києві буде зовсім інша гра, тому все одно не варто розслаблятись і необхідно виходити на гру з думкою, що рахунок 0:0. В свою чергу у "Драконів" буде дуже важке завдання після поразки на рідній арені. Щоправда амбіції підопічних Іванишина зашкалюють, тому в столиці гравці "Ураган-2 КФВ" зроблять все можливе, щоб здобути позитивний результат.

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть