Кубок України. «INTER» – «ХІТ». Анонс
Кубок України. «INTER» – «ХІТ». Анонс
18.02.2021

Підопічні Віталія Нестерука вже встигли пройти серйозний шлях в Кубку України, обігравши вінницький «ЯСКО» та не залишили шансів команді «ДЕ Трейдинг», здобувши розгромну звитягу в обох поєдинках з суперником із Екстра-ліги. Більше того, «INTER» бореться за чемпіонство у Вищій лізі Києва і перебуває серед групи лідерів. Можна сказати, що колектив Віталія Нестерука в сезоні 2020/2021 оновився на 75% порівняно з попереднім чемпіонатом, тому донецька команда готова боротись за два трофеї одночасно. Окремого шарму звітній грі додає бажання Ярослава Аксьонова та Максима Літвінова проявити себе у поєдинку зі своєю колишньою командою. Так, Максим та Ярослав ненадовго затримались у столичному гранді, тому зараз будуть грати з подвійною мотивацією. Також не варто забувати, що у команди «INTER» є граючий тренер Віталій Нестерук, котрий також про себе гучно заявляє на всеукраїнських змаганнях. Віталій справжня людина-легенда в футзалі, тому не зважаючи на свій не юний вік, готовий до такого виклику і зробить усе можливе, щоб оформити, принаймні гол у ворота однієї із найсильніших команд Екстра–ліги.

Стосовно команди «ХІТ», то тут дещо схожа історія. Підопічні Олега Лук’яненка лише з 1/8 фіналу почали боротьбу за Кубок України і просто знищили «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» з рахунком 18:3 за сумою двох матчів. «Кабельники» завершили перший етап регулярного чемпіонату Екстра-ліги України на 3-й сходинці і вже знають свого суперника на стадії плей-оф  – житомирський «ІнБев». Проте, зараз задача здобути позитивний результат в першому кубковому поєдинку. Не дивлячись на той факт, що матч відбудеться не на власній арені, не доведеться витрачати сил на дорогу, оскільки матч буде зіграний  в одному із найкращих спортивних комплексів столиці – «GYMMAXX». Команда Олега Лук’яненка прагне здобути два трофеї і не дивлячись на далеко не переконливий результат в останньому матчі з ААФК «Суми» 5:5, готова до звітної зустрічі на 100%.

Відносно фавориту зустрічі, то тут не все так однозначно, як може здатись на перший погляд. Команда «Inter» має у своїй заявці дуже солідний підбір виконавців і за великого бажання могла б спокійно виступати  в Екстра-лізі. Підопічні Віталія Нестерука проведуть перший матч на рідній арені, тому це буде серйозний плюс. Щоправда, на виїзді ігри команді «INTER» даються набагато легше. В свою чергу, «кабельники» спробують зіграти на класі і докладуть максиму зусиль, щоб перемогти, але недооцінка суперника може коштувати дуже дорого. Нехай переможе найсильніший!

Вадим Дробашко, «INTER»                           

- Які сильні сторони відзначили у «ХІТа» при вивченні суперника?

- Какие самые сильные стороны у «ХИТа»? Самая сильная сторона это то, что это команда Экстра-лиги. Мы изучали соперника, очень сильно у них выделяются стандарты. Мы уделяли особое внимание стандартам.

- Чи будуть якісь несподіванки у «INTERa» перед звітною грою?

- Да, конечно, у нас будут неожиданности. Мы тоже подготовили пару сюрпризов для «ХИТа». Я думаю, если в игре их получится реализовать, то Вы их прекрасно увидите.

- Який результат буде для Вас позитивним у першому матчі?

- Положительным результатом для нас будет не проиграть команде Экстра-лиги.

- Якщо буде призначений десятиметровий удар, Ви готові взяти на себе відповідальність і підійти до позначки?

- Да, конечно, я всегда готов выйти на «десяточку», пробить, если тренер мне доверит. Выйду и пробью, а там забью или не забью – это лотерея.

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть