Кубок України. INTER (Донецьк) - Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне). Все вирішиться у Рівному
Кубок України. INTER (Донецьк) - Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне). Все вирішиться у Рівному
30.11.2020

Команда «Inter» скучила за футзалом, тому прагнула у кубковому матчі проявити себе з найкращої сторони. Тим паче, що підопічні Віталія Нестерука жадали здобути позитивний результат перед матчем на виїзді. В свою чергу колектив «Рівнестандарт ДЮСШ-4» відіграли одну гру в лізі КФЛ (здобувши перемогу) і в повній бойовій готовності підійшов до всеукраїнських змагань.

Матч розпочався з активних дій команди «Inter». Підопічні Віталія Нестерука зробили ставку на швидкий гол, щоправда безрезультатно. Адже більшість ударів були не точними і просто не щастило в завершальній стадії. Проте, варто відзначити, що 2 вбивчі моменти були змарновані. Літвінов не забив з близької дистанції, а вихід два в нуль (Сандецький-Степаненко) також завершився нічим. З іншого боку колектив «Рівнестандарт ДЮСШ-4» дуже класно розганяв свої контрвипади. Також варто відзначити небезпечні постріли рівнян, з котрими дуже важко, але справлявся Володимир Удовиченко. Можна сказати, що перший тайм пройшов на зустрічних курсах з чималою кількістю гольових моментів, але на результаті це жодним чином не відобразилось, оскільки на перерву команди пішли за нічийного рахунку.

Після відпочинку підопічні Віталія Нестерука класно увійшли в матч і оформили швидкий результативний удар. Літвінов отримав передачу від Захарова у чужому штрафному майданчику і поцілив точно в «дев’ятку» - 1:0. Такий старт другої половини зустрічі додав ще більше впевненості гравцям «Inter», але примножити успіх не вдалось. Більше того, за декілька хвилин рівняни заробили право на стандарт, розіграш якого завершився результативним ударом з близької дистанції - 1:1. Після цього голу команда «Рівнестандарт ДЮСШ-4» перехопила ініціативу і чимало часу проводила в атаці. Натомість підопічні Нестерука тримали удар та намагались відповідати своїми комбінаціями, щоправда жодній з команд ніяк не вдавалось змінити ситуацію на табло. Зазначимо, що за хвилину до завершення гри колектив «Рівнестандарт ДЮСШ-4» заробив право на десятиметровий удар, але з пострілом з «позначки» чудово впорався Володимир Удовиченко - 1:1.

Таким чином визначити сильнішого у першому матчі не вдалось. Представники «Рівнестандарт ДЮСШ-4» зіграли за рахунок досвіду і виглядали дуже переконливо в другій половині зустрічі, але втілити свою перевагу в гол не змогли. З іншої сторони підопічні Нестерука могли зіграти набагато потужніше, щоправда далась в знаки тривала відсутність ігрової практики. У підсумку бойова нічия, а яка з команд вийде в наступну стадію змагань - дізнаємось після матчу у Рівному.

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть