Кубок України. INTER (Донецьк) – Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне). Анонс
Кубок України. INTER (Донецьк) – Рівнестандарт-ДЮСШ №4 (Рівне). Анонс
24.11.2020

Кубок України повертається і знову в столиці відбудеться чергове свято футзалу, щоправда за закритих трибун. Проте, поєдинок «Inter» - «Рівнестандарт ДЮСШ-4» не можна пропустити. Річ у тім, що обидві команди готові до гри на сто відсотків і вже прагнуть проявити себе.

 

Донецький «Inter» на своєму шляху зумів подолати вінницький «ЯСКО» за сумою двох матчів з рахунком 15:6. Підопічні Віталія Нестерука дуже потужно зіграли на виїзді та здобули розгромну звитягу, котра дозволила вийти в наступну стадію змагань. Також не варто забувати, що «Inter» серед лідерів вищої ліги Києва та посідає другу позицію, але має матч в запасі і у разі перемоги очолить турнірну таблицю. Проблема лише в тому, що підопічні Нестерука давно не мали офіційних матчів у зв’язку з усім відомими подіями. Проте, команда «Inter» продовжує регулярні тренування та підтримує себе у чудових фізичних кондиціях. До слова, останній матч підопічних Віталія Нестерука був зіграний 8-го листопада, а два тижні доводилось лише тренуватись. Звичайно, можна сказати, що гравці «Inter» скучили за грою, але відсутність ігор може позначитись на результаті. Проте, у Віталія Нестерука дуже досвідчені гравці в заявці, не зважаючи на дебют команди з Донецька у Кубку України.

 

 

Відносно команди «Рівнестандарт ДЮСШ-4» тут зовсім інша історія. Підопічні Юрія Баховського прагнули заявитись у першу лігу України, але у зв’язку з перенесенням старту змагань, беруть участь у Суперлізі Київської Футзальної Ліги. Більше того, у своєму дебютному матчі змогли обіграти «Рятувальник» з рахунком 3:2, продемонструвавши дуже ефектну гру, а особливо варто відзначити комбінації, котрі давались дуже легко і невимушено. Якщо говорити, про попередню стадію змагань, то підопічні Баховського обіграли «Галицьку здобу» з рахунком 4:3 за сумою двох матчів. Окремо відзначимо, що домашня гра завершилась з результатом 3:3, а на виїзді був забитий той самий переможний гол. Команда «Рівнестандарт ДЮСШ-4» готова до матчу на 100% і прагне привезти зі столиці виключно переможний результат. Тим паче, в обороні підопічні Баховського грають якісно і практично безпомилково, тому це варто віднести до сильних сторін рівненської команди.

 

Відносно прогнозу, то звичайно перевага рідного залу буде на стороні команди «Inter» і зараз дуже непроста задача у підопічних Нестерука, оскільки на своєму паркеті треба здобувати виключно позитивний результат. Натомість команда «Рівнестандарт ДЮСШ-4» прагне також про себе гучно заявити і в першій грі треба обов’язково спробувати забити, тоді буде легше в домашньому поєдинку. В цій ситуації підопічні Юрія Баховського виглядають фаворитами, адже мають більше досвіду, проте після «ЯСКО», команді Віталія Нестерука нічого не страшно. Очікуємо цікаву гру!

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть