Кубок України. «INTER» – «ДЕ ТРЕЙДИНГ». Екстра-ліговий бар’єр подоланий вдруге
Кубок України. «INTER» – «ДЕ ТРЕЙДИНГ». Екстра-ліговий бар’єр подоланий вдруге
08.02.2021

Підопічні Віталія Нестерука зуміли перемогти представника Favbet Екстра-ліги й другому матчі, що допомогло їм продовжити серію без поразок у рамках Favbet Кубка України та кваліфікуватися до 1/4 фіналу.

Зрештою, до середини першого тайму на паркеті точилася приблизно рівна обопільна гостра гра. Втім, краще свої моменти вдалося реалізувати донеччанам. Забили «інтеристи» одразу два голи впродовж хвилини.

Максим Літвінов вдало відгукнувся на пас Дениса Сандецького й відзначився своїм третім голом у рамках цього кубкового протистояння. Вирішив не відставати від нього і Ярослав Заворотний. Господарі розіграли штрафний, а екс-гравець «BudmonsteR» пробив здалеку після пасу Віталія Нестерука. Рикошет від Андрія Теряєва не залишив шансів Івану Гурку.

«Нерадзуррі» не зупинялися і Літвінов оформив своє четверте взяття воріт у рамках цього протистояння. Максим протягнув м’яч від власного штрафного майданчика до володінь суперника й ефектним ударом збільшив гандикап своєї команди.

Однак, миколаївці не здавалися. Наприкінці стартової двадцятихвилинки Дмитро Калуков прострілив з флангу, а Владислав Воронцов переправив м’яч у ворота.

Після перерви господарі особливо не форсували події, адже рахунок їх влаштовував. Натомість, гостям все ніяк не вдавалося підібратися ближче у рахунку до свого суперника. Зрештою, на 36-ій хвилині Воронцов оформив дубль, але підопічним Олександра Хурсова потрібно було забивати ще чотири голи.

Цього не сталося. Втім, ще один забитий м’яч у цій зустрічі ми побачили. Юрій Сагайдачний заніс до пасиву своєї команди шостий фол, а Вадим Дробашко впевнено реалізував дабл-пенальті.

Як підсумок – 4:2 у матчі-відповіді та 9:4 за результатами двох поєдинків з «ДЕ ТРЕЙДИНГом». «INTER» крокує до чвертьфіналу Favbet Кубка України. Зазначимо, що свого суперника у рамках цієї стадії донецька команда дізнається вже завтра.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть