Кубок України  SKIDKA (Київ) – ELDORADO (Київ). Анонс
Кубок України SKIDKA (Київ) – ELDORADO (Київ). Анонс
04.11.2020

Хто далі? «Skidka» чи «ELDORADO»?

 

 

Заголовок даного анонсу дуже символічний, адже важко визначитись, яка з команд більше заслуговує на вихід в наступну стадію змагань. Вже в неділю футзальна спільнота столиці дізнається, яка з команд Києва буде відстоювати честь столиці на всеукраїнських змаганнях. Звичайно, після першого матчу (3:3) було чимало дискусій стосовно результату та майбутніх перспектив. Адже «Skidka» у матчі-відповіді не зможе розраховувати на своїх лідерів - Цоя та Гавриленка. Проте, у Олега Шуста дуже непогана заявка, тому кожен з обойми може замінити вище зазначених гравців. Більше того, в рамках чемпіонату команда «Skidka» демонструє відмінні результати, а Щериця не втомлюється демонструвати блискучу гру та забивати відмінні голи. Також варто відзначити Максима Войтка, котрий увірвався у вищу лігу Києва та став грозою для всіх команд столиці. Окремої уваги заслуговує тандем голкіперів команди «Skidka», оскільки на останньому рубежі Денис Анікєєв діє максимально впевнено, а Максим Дядюнець будь-якої хвилини готовий підстрахувати свого колегу по цеху. Одним слово, у команди «Skidka» гарний настрій перед матчем відповіддю і не дивлячись на відсутність двох лідерів, підопічні Олега Шуста готові зробити все, щоб вийти в наступну стадію змагань і продовжити боротьбу за престижний трофей.

 

 

Стосовно команди «ELDORADO», то тут зовсім інша історія. Після першого матчу Андрій Науменко отримав чимало інформації для роздумів та коректив гри своєї команди. Справа в тому, що представники «ELDORADO» відігрались з рахунку 1:3 і лише за допомогою надзусиль змогли звести матч до нічиєї. Більше того, за 20 хвилин ігрового часу підопічні Науменко не створили жодної реальної гольової можливості. Звичайно, такий розклад справ хвилює всіх шанувальників цієї команди, але варто відзначити і позитивні моменти. По-перше підопічні Науменко змогли врятувати матч, в котрому провалили перший тайм, по-друге Ігор Фещенко у чудових кондиціях і готовий прийти на допомогу команді в будь-яку хвилину та навіть може виконати пенальті, коли партнери не готові брати на себе відповідальність. Також можна з повною впевненістю сказати, що Андрій Науменко точно налагодить гру своїх підопічних  в захисті, оскільки при обороні команда «ELDORADO» діє далеко не ідеально, в чому можна пересвідчитись на прикладі останніх двох матчів чемпіонату на внутрішній арені (4 пропущенні м’яча в двох іграх). Якщо в грі з «АБтП» підопічні Науменко отримали 3 голи, то в нещодавньому поєдинку з «Viatec» пропустили лише один, що вже говорить про позитивну динаміку. На щастя для «ELDORADO», в команді немає дискваліфікованих гравців, тому всі з обойми Андрія Науменка підійдуть до матчу в повній бойовій готовності.

 

 

Відносно фаворита цієї пари, то тут немає сенсу когось виділяти. По суті, зустрічаються одні з найсильніших команд столиці, котрі могли б спокійно займати передові позиції у першій лізі України. Проте, у команд інші цілі та задачі, а зараз лише одна мета - вихід в наступну стадію змагань. Відверто кажучи, хотілось, щоб ця гра обійшлась без вилучень, травм та жодних непотрібних емоцій, але розуміючи важливість матчу, то швидше за все без карток не обійдеться. В свою чергу бажаємо успіхів обом командам і нехай переможе найсильніший!

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть