Кубок України. SKIDKA (Київ) – ELDORADO (Київ). Щасливий квиток для гостей
Кубок України. SKIDKA (Київ) – ELDORADO (Київ). Щасливий квиток для гостей
09.11.2020

Звітний матч викликав чималий інтерес у футзальної спільноти країни, адже перегляди онлайн-трансляцій одразу на двох каналах підтверджують той факт, що столичне дербі цікаве всім поціновувачам гри мільйонів. Одразу зазначимо, що гра пройшла максимально коректно і арбітрам не довелось когось вилучати, або зупиняти матч.

 

Стосовно гри, то тут одразу варто відзначити підопічних Андрія Науменка, оскільки з перших хвилин команда «ELDORADO» великими силами пішла в атаку. Очевидно, що ставка була на швидкий гол і вона спрацювала. Вже на 5-й хвилині Максим Солонина реабілітувався за море змарнованих моментів  в першому матчі і ударом з гострого кута оформив курйозний, але дуже важливий гол для своєї команди - 0:1. Цей м’яч надав ще більше впевненості підопічним Науменка, щоправда гравці «ELDORADO» не змогли реалізувати три вбивчі моменти, з котрими бездоганно впорався Денис Анікєєв на останньому рубежі. В свою чергу у колективу «Skidka» було мало гольових можливостей. Можна сказати, що підопічним Олега Шуста не вистачало швидкості на креативу Віталія Гавриленка, а також техніки Віктора Цоя. Адже за півтайму Петро Ільків лише двічі вступав у гру, відбивши удари з середньої дистанції. Натомість вже на 12-й хвилині у підопічних Андрія Науменка був ще один привід для святкування. Юний Мельник продемонстрував техніку, обігравши двох партнерів та віддав передачу на Олександра Шамотія, а Dos Santos Shamotiy поцілив точно в нижній кут - 0:2. За такого розвитку подій Олег Шуст вимушений був взяти тайм-аут, щоб заспокоїти гру. Хвилинна перерва пішла на користь, оскільки вже на 14-й хвилині Миронов відгукнувся на передачу Назарова і скоротив відставання в рахунку - 1:2. За такого результату градус матчу зростав, але в першій половині матчу більше ніхто не зумів себе проявити в завершальній стадії.

 

Після перерви малюнок гри кардинально змінився, оскільки команда «ELDORADO» вирішала зіграти по рахунку і зберегти переможний результат. Такий хід від Андрія Науменка дозволив колективу «SKIDKA» перехопити ініціативу та діяти першим номером. Підопічні Олега Шуста отримали колосальну територіальну перевагу, але забити гол ніяк не вдавалось. Адже оборонні редути колективу «ELDORADO» діяли безпомилково, щоправда декілька  пожеж у штрафному майданчика Петра Ільківа все ж таки було. Натомість в атаці підопічні Андрія Науменка змогли відзначитись трьома гострими контрвипадами. Можна сказати, що в другому таймі команда Олега Шуста грала першим номером, але змогла вийти вперед завдяки контратаці, спіймавши на помилці своїх опонентів. Вже на 34-й хвилині Ткаченко отримав передачу неподалік штрафного майданчика  «ELDORADO», обіграв Максима Солонину та потужно пробив  – 2:2. За такого результату саме команда «SKIDKA» виходила в наступну стадію змагань за рахунок виїзного (якщо можна так сказати) голу. В цій критичній ситуації дії Андрія Науменка були миттєві і керманич «ELDORADO» одразу вирішує випустити 5-го польового та йти ва-банк. Ризик дав результат, адже за хвилину до фінальної сирени Андрій Омельченко знову вивів свою команду вперед - 2:3. У підопічних Олега Шуста залишалось близько хвилини, щоб звести матч до нічиєї, але останні 60 секунд підопічні Андрія Науменка відіграли бездоганно в захисті та втримали такий жаданий та потрібний результат.

 

Таким чином команда «ELDORADO» крокує в наступну стадію змагань, обігравши дуже сильного суперника за сумою двох матчів. Підопічні Андрія Науменка зробили колосальний об’єм роботи, тому можуть бути задоволені собою на 100%. В свою чергу прикро, що колектив «SKIDKA» припиняє участь у боротьбі за кубок, але на жаль квиток в наступну стадію змагань був лише один і за сумою двох матчів його здобуває команда Сергія Береснева. Вітаємо і бажаємо успіхів у наступних поєдинках, адже «ELDORADO» залишається однією з трьох команд міста Києва, котра буде відстоювати честь столиці на всеукраїнських змаганнях.

 

 

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть