Кубок України. BudmonsteR – Рятувальник (Ромни). Чемпіон Києва йде далі
Кубок України. BudmonsteR – Рятувальник (Ромни). Чемпіон Києва йде далі
09.11.2020

Два голи без відповіді у матчі-відповіді дозволили підопічним Ільдара Макаєва здолати роменський «Рятувальник» та кваліфікуватися до другого попереднього етапу.

 

Другий поєдинок у рамках цього протистояння також відбувся на паркеті столичного спорткомплексу КПІ. Саме київській команді було забивати, тож, «будівельники» вийшли максимально зарядженими на гол. Втім, вдалі дії Паламарчука на останньому рубежі допомогли Богдану залишити свої ворота недоторканими.

 

 

Свої моменти у першому таймі мала й команда Ігоря Салівона. Передусім, відзначаємо влучання м’яча у поперечину після удару Баранника.


Зрештою, абсолютно не нудна й багата на яскраві атаки стартова двадцятихвилинка завершилася без голів.

 

У другій половині номінальні гості впродовж шести з лишком хвилин зуміли вирішити перебіг цього протистояння на свою користь. Після удару Кібиша Паламарчук відбив м’яч точнісінько у Гайвана, рикошетом від якого плямистий і опинився у воротах. Натомість, єдиним хто у матчах з «Рятувальником» відзначався саме у складі «будівельників» й залишився Химяк. Саме Павло точним пострілом у верхній кут подвоїв гандикап столичного колективу.

 

Наприкінці зустрічі команда з Сумщини пішла вперед з п’ятим польовим, однак, високий пресинг від підопічних Ільдара Макаєва подекуди не дозволяв змінювати воротаря на додаткового універсала, роль якого виконував Гайван. Зрештою, вразити ворота Тимошенка роменчани так і не зуміли, а просто з сиреною третій м’яч для киян міг забити Хижняк, який не влучив у ворота з надзвичайно перспективної позиції.

 

Як підсумок, далі крокує саме «BudmonsteR». У рамках другого попереднього етапу команда з Києва протистоятиме дніпровському «Human».

 

«Рятувальник» (Ромни) – «BudmonsteR» (Київ) – 0:2 (0:0)
Голи:
Гайван (25 – автогол) – Химяк (27)
Попередження: Анцибор (40) – Потапов (32)
Результат першої зустрічі – 2:2
«Budmonster»: Сергій Тимошенко – Павло Химяк, Микола Кодацький, Микола Кібиш, Андрій Потапов – Максим Алєксюк, Микита Шклярук, Сергій Конопчук,  Руслан Савенко, Максим Хижняк, Олександр Клименко, Олександр Семенов, Віктор Нещерет
«Рятувальник»: Богдан Паламарчук – Валерій Гайван, Дмитро Баранник, Андрій Анцибор, Олександр Колеснік – Антон Кончаков, Олексій Прокопчук, Сергій Бабинін, Володимир Чухненко, Станіслав Носок, Владислав Радченко, Денис Завгородній, Віталій Царіцин.




 

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть