Кубок Києва VBET: перший крок зроблено
Кубок Києва VBET: перший крок зроблено
15.03.2023

Минулого вікенду шістьма поєдинками стартував попередній етап Кубка Києва VBET. Про те, кому вдалося переможно його розпочати, а кого спіткала невдача – читайте у нашому огляді.


«Ютландія» – ФК «Армія» – 3:3
Кубкові баталії стартували з єдиної нічиєї у турі. Як господарі, так і гості по черзі виходили вперед у цьому поєдинку. Підопічні Іллі Бондарчука виявилися сильнішими за свого суперника у першому таймі. Натомість, «Ютландія» станом на 38-му хвилину була попереду з мінімальною перевагою у рахунку, але гандикап не втримала. Серед бомбардирських звитяг відзначимо дублі Івана Дорошенка та Андрія Дзюбія. Зрештою, обидві команди зуміли заробити по стартовому очку, але надалі їм потрібно працювати над здобуттям першої перемоги.


«MBZ» – «Укренерго» – 8:1
Звітний матч ознаменувався найбільшим розгромом у турі. Представники Першої ліги не мали проблем у протистоянні з командою Другої ліги. Втім, варто зазначити, що переграти суперника з нижчого за рангом дивізіону вдалося лише «MBZ». Серед бомбардирських звитяг у складі господарів відзначаємо хет-трик Миколи Бойка та дубль Максима Шевчука. Тож, «MBZ» зумів виправдати свій статус найвищої за рейтингом команди, яка стартувала у Кубку Києва. Натомість, «енергетикам» слід готуватися до наступних поєдинків.


«Triolan» – «Золоті Ворота» – 1:7
Не знайшлося аргументів у протистоянні з віце-чемпіоном Другої ліги в першолігового «Triolan». Господарі поступилися супернику в обох таймах з різницею у три голи. У складі гостей відзначаємо дублі Владислава Калюжного та Романа Любченка, який став одним з найкращих бомбардирів Другої ліги. Тож, «Золоті ворота» розпочинають ще один турнір з перемоги. Натомість, «провайдери» ще мають змогу виправити свої помилки.

МФК «ВіЯр» – «Linevich Group» – 5:2
На господарів впродовж вікенду очікувало два протистояння. І якщо матч у рамках Першої ліги завершився поразкою від «Django Stars», то у Кубку Києва «меблевики» стартували з перемоги. Варто зазначити, що нинішній поєдинок був схожим на попередню очну зустріч команд, яка проходила у рамках відбіркового етапу Першої ліги і також завершилася з рахунком 5:2. Ще до перерви МФК «ВіЯр» оформив собі гандикап у три голи, який зумів втримати у другій половині зустрічі. Серед бомбардирів відзначимо Альфреда Марченка, який оформив дубль у цій зустрічі. Тож, господарі святкують, а «Linevich Group » спробує розжитися очками у другому турі.

АФК «Гренадер» – «Глобус Банк» – 4:5
«Банкіри» з третьої спроби зуміли обіграти своїх суперників. Попередні дві зустрічі, які цього сезону відбулися між командами у рамках Першої ліги обов'язково завершувалися перемогами колективу Олександра Андрєєва. Цього разу «гренадери» також вдало розпочали зустріч, оформивши перевагу у два голи. Надалі протистояння більше нагадувало трилер. На 33-ій хвилині вже гості були попереду з рахунком 3:2. Господарі зрівняли показникина табло, але пропустивши ще двічі так і не наздогнали суперників. У складі «Глобус-Банк» відзначаємо тренера-гравця Олександра Севериненка, який відзначився дублем.


«Юрінновація» – «DIRECT» – 2:8
Підтримали своїх колег з «Золотих воріт» і розгромили свого суперника з Першої ліги й підопічні Ільдара Макаєва. Команда Віталія Мамчура проводила другий поєдинок впродовж дня, віддавши багато емоцій у протистоянні чемпіонату з «Атлант Буд». У звітному ж матчі гості не залишили шансів своїм суперникам. І якщо до перерви рахунок був всього 0:2, то у другому таймі гості втричі збільшили власну перевагу. Серед голеадорів зустрічі відзначаємо Дениса Курильця, який став автором ще одного хет-трику у турі та Валентина Лося, який двічі розписався у воротах «юристів».

 

Знайшли помилку, натисніть